sibirnaya Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 ja si chcu tedka na doma na chronomag a filmy koupit tuhle vec. libi se mi hlave ta vydrz a ze je to relaivne tenky.. a ze to neni nakously japko co vy na to? http://www.asus.as/asus-u36jc-rx269x-133-i5-480m-4g-500g7-g310m-wifi-bt-fp-w7p.html?_artperpage=100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Měl jsem chvilku starší McBP 13" a ta hrana tam je na podřezání žil. To to nemohou zkosit? Ne, to už by to nebylo pro ovečky hezký... pokud lehky a vykonny ntb (a nema to byt jabko, ktery ja nerad), tak neznam lepsi variantu, nez sony vaio Z rady. ja si chcu tedka na doma na chronomag a filmy koupit tuhle vec. libi se mi hlave ta vydrz a ze je to relaivne tenky.. a ze to neni nakously japko co vy na to? To uz je skoro na nejakou studii, jak si tady nekteri ulevuji nad Applem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Můj starý Acer512 odešel před vánoci do věčných lovišť,tak drtím mladýho Acer Aspire 5542,ale budu se muset po něčem pro sebe taky poohlédnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ještě jednou upřesňuji, hmotnost do 1 kg. To je základní parametr. Jistě to jsou skvělé notebooky, ale když mu nabídnu 3,5 kg notebook, strávím zbytek života v kotrmelcích Mám nahradit DELL E6400 něčím menším a lehčím. No ono taky záleží kolik toho bude v tom počítači uloženo, čím déle ho používáš tím více dat se tam ukládá a je těžší a těžší , chce to občas promazat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 to je ovsem chutovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jen přidávám odkaz na tu diskuzi na czc... http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P94B66DC97EFBE3EDC12572A50054E4DD.html?&all=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Hp Pavilion DV6000-resp 6500a je to nejhorší ntb co jsemkdy měl, šasí nekvalitní skřípe , dotykové ovládání na liště nad klávesnicí nepřesné,baterka drží 5 minut odešla asi po roce užívání , nejhorší aleje jeho hlučnost která je neuvěřitelná, to nemá větráček to má turbínu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Lenovo ThinkPad R500, už mu táhne na druhý rok, funguje bez problému, nevrže, baterka pořád drží kolem 2,5 hodin, chlazení vyřešené naprosto dokonale, člověk ani neví, že to má nějaký větrák, když pak zapnu stolní PC, vždycky se toho kraválu leknu, jakej je to najednou rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace-Rimmer Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Moje hračky : Pracovní : Lenovo R61i , naprostá spokojenost,jen jsem vyměnil disk za 500gb. a přidal paměť . Celkove super notebook s příjemnou klávesnicí . Používám ho spíš jako desktop takže nevim jestli bych ho chtěl tahat po městě na zádech . Pracovní II a cestovní : Dell XPS Studio 13 , naprostá spokojenost,na cestování i na práci s celkem dobrou grafikou a výbornou baterkou . Za tu dobu co pracuji v IT jsem měl notebooku opravdu hodně,nejhorší zkušenost jednoznačně ACER , co mohu opravdu doporučit jsou staré ibm a lenovo thinkpady... to jsou opravdu dobré železa,něco vydržejí a je to v podstatě nezničitelný komp. Na jednání a zápisy atd: Ipad I. 32gb wifi 3g , je to spíš moda než pracovní nástroj ale celkem jsem si zvykl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Moje hracky : Macbook Pro 13(lonska verze s core2duo)Ipad 32GB WIFI takto jsem naprosto spokojen, ikdyz obcas resim nejake veci co nevim jak funguji na Mac os x a porad mi lezi nastole HP 6510b (GR690EA#AKB) byl jsem snim spokojen,ale musi uz nekam jinam neni pro nej vyuziti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ja ficim primarne na MacBook Pro 13, do serverovne a podobne, ked som si nie isty prostredim, beriem Panasonic ToughBook CF-18 (ale ako tablet to naozaj nepouzivam, robustnost samozrejme ano ) No a na Linux pokusy som dedikoval Acer Aspire One A-150 ci ako sa to vola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 já mám MacBook Wheel...a už nevim, co je volný čas http://www.youtube.com/watch?v=R8gF0KTfMrQ&feature=player_detailpage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Tak já mám Dell LAtitude E5400.Je to obyčejný notebook, ale mám ho už dva roky a ještě dva roky na něj mám NBD záruku, takže zatím necítím potřebu měnit. Navíc 14 palců a 1440x900 pixelů mi přijde optimální. Celkově ho tak nějak už mám rád. Na nošení mám 800 gramovou Toshibu AC100.Nic moc to neumí, ale na net, filmy atd to stačí a vydrží 7 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Mám služební Lenovo Thinkpad T61 a Dell Latitude D531. Obě mašinky už jsou trochu starší, ale pořád v pohodě.Asi budu ale muset zanedlouho řešit soukromý NTB. Zalíbil se mi např. PACKARD BELL Easynote TM85-JN-544CZ - za ne moc peněz docela dost muziky (Intel i3, ATI grafika,4 GB RAM, 500GB disk, plná klávesnice). Nevíte někdo o této značce něco víc (kvalita zpracování, odolnost ...)? Nerad bych si koupil něco, co se za chvíli začne rozpadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Brigádničil jsem před nedávnem v EW a packard bell se dost prodával. Ze začátku jsem se tomu smál, ale ono se ukázalo, že se to nijak extra nekazí a moc se to na reklamace nevracelo. Jinak v Česku to servisuje Acer, což je světová jednička v ntb oblasti (ano - bohužel od roku 2010 je to pravda), takže i servis je celkem dobře řešitelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Acer vlastní značku PACKARD BELL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Já jedu na týhle nový Toshibě, na IE 1.5 a jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Acer vlastní značku PACKARD BELL. Díky za varování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace-Rimmer Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Já jedu na týhle nový Toshibě, na IE 1.5 a jsem spokojen neni to náročný na čas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Vůbec ne, ono když má operační systém pouze 50 MB tak to nabíhá docela rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se