Jenkiz Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Zdravím všechny, tak jsem si udělal radost a ke kulatinám jsem si "nechal" pořídit nové hodinky. I když cesta k nim šla docela oklikou:)Nejdřív jsem chtěl oblekovky trochu lepší značky, tak do 30k, tak jsem zvažoval nějaké Orisky..nechal jsem se ale přemluvit, že stejně pořád nejvíc nosím svoje potápky (Orient Blue Ray), tak bych si mohl koupit něco lepšího v téhle kategorii..padli mi do oka ORIS Aquis Date a už jsem byl přesvědčený, že je opravdu chci. Asi měsíc jsem na ně čekal a když jsem si je šel konečně vyzvednout, tak jsem si říkal, že se ještě porozhlídnu. No neodolal jsem a nakonec koupil UNION Glashütte Belisar GMT Předem se omlouvám za kvalitu, fotil jsem to v horších světelných podmínkách
misoo Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 UG mi je velmi sympaticka znacka. Tiez aj Oris, ale myslim ze si dobre spravil
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Gratulace ke kulatinám ... kolikátým? ... a k parádnímu výběru hodinek.
Danny_1989 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 je pravda, že nové GMT jsou trochu více "oblekovější" než starší model, takže výborná volba a gratulace!
kartagos Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Moc velká paráda ..opravdu povedené hodinky.Ať slouží ...
Frostie Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 parádní a na fóru ojedinělý kousek, gratuluji. Jinak ten starší design se mi také líbil více, nicméně tento je nakonec také ok
Jenkiz Odesláno 4. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 V 4. 8. 2016 v 5:13, Daemonultimate napsal: Gratulace ke kulatinám ... kolikátým? ... a k parádnímu výběru hodinek. Díky, slavil jsem krásných 30, pětinku života mám už za sebou
Jenkiz Odesláno 4. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Jinak po denním měření dělají +1s..snad jim to vydrží
Jenkiz Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak po pár denním měření se mi předchází cca o 4s/den. Myslíte, že se časem ještě můžou "usadit" a trochu zpřesnit? Strojek je upravená ETA, takže od toho nečekám zázraky ala COSC..já jen jen jestli v tomto ohledu máte zkušenosti se zaběhnutím vašich strojů
tano Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 +4 za den na start je super, s tim ze si jeste sednou, neboj.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Třicátiny a parádní hodinky k nim, inu, mám Ti co závidět ...
Jenkiz Odesláno 26. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Tak po nějakých třech týdnech používání mi dělají cca 2s do plusu za den...takže zatím spokojenost
Radimk Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Jsou to krasavci, mě se líbí teda víc s tmyvším ciferníkem, ale i bílá je nádherná.Jsou sportovně-elegantní, prostě od trenýrek po oblek neudělají špatnou službu.já po nich koukal a stále koukám, ale nemají moji úchylku- šroubovací korunku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se