spineshank Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jo to bych musel znat jak se to sem dava??neumim to.tak přeci nejseš máslo ne?to dáš s prstem v nose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jsem maslo.tip na obchody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Carolinum v Parizske, vic v CR nic, se mrkni na jejich stranky a prestan uz prudit, chrono24 asi znas, taxi to najdi. V inzerci tady jsou 024 co jsem bral novy v CR ja, to by mohlo byt pro tebe asi nejpohodlnejsi reseni, ale Cegymu kua nezavidim... A jo, jsou to originaly, fejky nosim jenom v noci, kdyz je tma!HOWGH! Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jsem maslo.tip na obchody?znáš Google? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Děkuji,volal jsem na cenu do carolinum,prislo mi ze ta cena je dost vysoka.chrono znam ale nemam v nich duveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Rozdil je velky chrono 120000ck a carolinum 180000kc,to je rozdil ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Když nemáš důvěru, tak připlať 60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Konečne se to hlo.A máte nejaky tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://www.panerai.com/en/network/authorised-dealers.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Konečne se to hlo.A máte nejaky tip?Hele fešáku, mám submersibly v inzerci za 125. Pokud se ti zdá ta cena divná, můžu ti je nabídnout za důvěřivých 150. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Dekuji taky mam dokonce aplikace v mobilu,ale proc tam nejsou ceny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ja nerikam ze cena je divna a jak to posilas dobirkou nebo osobne.dobirka hm a jaka zaruka?.....osobne docela spoustu penez ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Zase další troll. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jsem nezkuseny tak se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ja nerikam ze cena je divna a jak to posilas dobirkou nebo osobne.dobirka hm a jaka zaruka?.....osobne docela spoustu penez ne.Sadni do auta/vlaku/bicykla a chod si osobne pre ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jsem nezkuseny tak se ptam.vše je jen o domluvě ne,sejdete se,zajdete je nechat ověřit,zaplatíš a jdeš .....co na tom není jasný?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Panove chapete ze nemam zkusenosti jak vypadaji original jsem laik a osobne jo a co kdyz vnitrek bude bez originalnich dilech.nemam stim zadne zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 To je rešeni tak se to delá?Dobry tip dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 A mate nejake tip kde se casto prodavaji.chrono znam moc jich tam neni.rekl bych ze celkove v čr se malo prodavaji.proto v italii jich je dost.ja jsem si myslel ze v domovine v italii v kamenych obchodech kde si myslim ze je nejaka zaruka.kupoval jsem v italii ebrham a šli mi o 1000er dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 A mate nejake tip kde se casto prodavaji.chrono znam moc jich tam neni.rekl bych ze celkove v čr se malo prodavaji.proto v italii jich je dost.ja jsem si myslel ze v domovine v italii v kamenych obchodech kde si myslim ze je nejaka zaruka.kupoval jsem v italii ebrham a šli mi o 1000er dolu.Já bych ti dal ve finále taky slevu. Třeba 8k. Jako, že by sis pro ně přijel, to je standard a renomé dobrého prodejce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se