vraby Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ypo díky,vůbec jsem to neznal. Mladej překvapil,že o tom ví. Mají tam pěkné kousky.
Kristian.nov Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Kurvy zlodějský! Na cizí auta, ženský a ponožky se nesahá!!
JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Ypo, tak, já nevím, co napsat. Snad jen, že bych vylezl z postele, šel v trenýrkách k sousedovi, zazvonil a až by otevřel, řekl bych, že si jdu pro své ponožky. Vzal bych je a šel domů. Ať by tlachal cokoliv, nevnímal, neodpovídal... Přemýšlím nad tím...To musela být sousedka. Soused v tom bude nevinně, dostal je pod stromek... Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem JaRooN
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 ale kdež ... dělat sousedský humbuk kvůli kýmsi rok nošeným fuseklím se nesluší ... dostatečná satisfakce je, že jsem měl v v prosinci 2015 pravdu
JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 No jo, ale když tam nevylezeš a nedáš jasně najevo, že udělali chybu, tak se můžeš v prosinci zase těšit, že sousedka si přilepší na tvůj účet. To víš, jednou to projde...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ypo díky,vůbec jsem to neznal. Mladej překvapil,že o tom ví. Mají tam pěkné kousky. To jsem zvědavej, o kolik členů Chronomagu se klub rozroste. Já jsem další. Vždycky někdo na fórum hodí nějakou blbost a ostatní se přidají.
tommas4 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ypo, tak, já nevím, co napsat.Snad jen, že bych vylezl z postele, šel v trenýrkách k sousedovi, zazvonil a až by otevřel, řekl bych, že si jdu pro své ponožky. Vzal bych je a šel domů. Ať by tlachal cokoliv, nevnímal, neodpovídal... Přemýšlím nad tím...To musela být sousedka. Soused v tom bude nevinně, dostal je pod stromek... . . . aneb jak pošťačka v předvánočním stresíku omylem hodila psaní o jednu schránku vedle a tím rozpoutala sousedskou válku . . .
JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Kamile, ten odkaz se tady objevuje pravidelně kolem Vánoc Tome, na balíčku snad bylo jméno...
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 koukám, že tam maj nově i trenky
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 na protest sem nasadil invazní ponožky ....
geometr Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) a trenky? JaRooN píše, že tam máš jít v trenýrkách. Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem geometr
geometr Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) To už by bylo ovšem hodně invazní. ... v těch fuseklích s lebkama a bez trenek Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem geometr
Rudykopalsson Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 By měla sousedka trauma na celý život...
Frostie Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 By měla sousedka trauma na celý život...a nebo by se jí to naopak zamlouvalo a dožadovala by se invaze pravidelně
Rudykopalsson Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 a nebo by se jí to naopak zamlouvalo a dožadovala by se invaze pravidelněBy byl Ypo nejlevnější gigolo ve střední Evropě... Za fusekle.
Frostie Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 By byl Ypo nejlevnější gigolo ve střední Evropě... Za fusekle.To by nebylo za fusekle, ale s fuseklema, který by byly jen záminka...
petr_cha Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 ... jestli von je tam nezapomnel u sousedky sam.. fusekle i spodni pradlo.. a ted to jenom zamlouva.... :-)
tommas4 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Ve čtvrtek jsem si zašel do pneuservisu poblíž baráku, domluvit se na přezutí auta. V pátek tam není, v pondělí svátek, v úterý dopo je proč ale úterý poo to je volný, tak dojeďte v jednu. 12:55 jsem tady na to přezutí.Mno já toho na dnešek nasliboval docela dost no, teď tady tu klimu, pak támhle to auto, pak ta oktávka . . . viděl bych to na zejtra. Nebo na pozítří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se