Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ypo, tak, já nevím, co napsat.

Snad jen, že bych vylezl z postele, šel v trenýrkách k sousedovi, zazvonil a až by otevřel, řekl bych, že si jdu pro své ponožky. Vzal bych je a šel domů. Ať by tlachal cokoliv, nevnímal, neodpovídal...

Přemýšlím nad tím...

To musela být sousedka. Soused v tom bude nevinně, dostal je pod stromek...

Upraveno uživatelem JaRooN
Návštěvník YPO
Odesláno

ale kdež ... dělat sousedský humbuk kvůli kýmsi rok nošeným fuseklím se nesluší ... dostatečná satisfakce je, že jsem měl v v prosinci 2015 pravdu :D

Odesláno

No jo, ale když tam nevylezeš a nedáš jasně najevo, že udělali chybu, tak se můžeš v prosinci zase těšit, že sousedka si přilepší na tvůj účet. To víš, jednou to projde...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ypo díky,vůbec jsem to neznal. Mladej překvapil,že o tom ví. Mají tam pěkné kousky.

To jsem zvědavej, o kolik členů Chronomagu se klub rozroste. Já jsem další. Vždycky někdo na fórum hodí nějakou blbost a ostatní se přidají. :D

Odesláno

Ypo, tak, já nevím, co napsat.

Snad jen, že bych vylezl z postele, šel v trenýrkách k sousedovi, zazvonil a až by otevřel, řekl bych, že si jdu pro své ponožky. Vzal bych je a šel domů. Ať by tlachal cokoliv, nevnímal, neodpovídal...

Přemýšlím nad tím...

To musela být sousedka. Soused v tom bude nevinně, dostal je pod stromek...

. . . aneb jak pošťačka v předvánočním stresíku omylem hodila psaní o jednu schránku vedle a tím rozpoutala sousedskou válku . . .  :D

Odesláno

By měla sousedka trauma na celý život...

a nebo by se jí to naopak zamlouvalo a dožadovala by se invaze pravidelně

Odesláno

By byl Ypo nejlevnější gigolo ve střední Evropě... Za fusekle.

To by nebylo za fusekle, ale s fuseklema, který by byly jen záminka... :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ve čtvrtek jsem si zašel do pneuservisu poblíž baráku, domluvit se na přezutí auta.

V pátek tam není, v pondělí svátek, v úterý dopo je proč ale úterý poo to je volný, tak dojeďte v jednu.

12:55 jsem tady na to přezutí.

Mno já toho na dnešek nasliboval docela dost no, teď tady tu klimu, pak támhle to auto, pak ta oktávka . . . viděl bych to na zejtra.

Nebo na pozítří.

:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...