Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Já samozřejmě myslím to, co ti řidiči dělají jen proto, aby se pobavili, zjistili, jestli ses dobře držel a jestli ty přiblblý sedačky z ohýbané dýhy pořád ještě tak blbě kloužou  :lol2: většinou koukám dost na cestu, takže vidím co se vepředu děje a nutné brždění samozřejmě nekritizuju. Ty rozjezdy ve stylu ,, vo co že tu tramvaj postavím na zadní"   už bych si dovolil označit jako zlomyslné, necitlivé a patologické.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám rád ty plastové (lamináové), komunistické sedačky. Pěkně kloužou, jsou hygienické a v zimě jsou zespodu vytápěné a dobře hřejou prdel...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Já samozřejmě myslím to, co ti řidiči dělají jen proto, aby se pobavili, zjistili, jestli ses dobře držel a jestli ty přiblblý sedačky z ohýbané dýhy pořád ještě tak blbě kloužou  :lol2: většinou koukám dost na cestu, takže vidím co se vepředu děje a nutné brždění samozřejmě nekritizuju. Ty rozjezdy ve stylu ,, vo co že tu tramvaj postavím na zadní"   už bych si dovolil označit jako zlomyslné, necitlivé a patologické.

kamo za tvuj nekomfort v tramvaji z 90% nemuze ridic ale ten kdo tvori jizdni rady + nedostatek ridicu.....

kdyz misto deseti tramvaji na lince jezdi jenom osm tak se upravi jizdni rad tak abys musel jet jako sumachr ...... v praxi to znamena ze staci abys na jednech semaforech stal "na dvoje svetla" a ses s casem v prdeli ..... takze asi tak ..... je jasny ze v tvych ocich je dement ridic ale von jenom plni ukol urednika kterej ten jizdni rad vyrobil a v zivote v tramvaji nesedel

a to si predstav ze tramvaje maji skoro na vsech krizovatkach prednost a hned jedou ..... ja bych to teda delat nechtel

na druhou stranu je dobre ze se poradne drzis a jsi ve strehu pozorujic okoli ...... to te chvalim

Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2: Tvá oblíbená křižovatka koukám.

Na mě jednou takhle troubil polský kamioňák asi pět minut v kuse, když jsem se ve vesnici otočil na aut. zastávce a on musel brzdit a asi tedy vypínat tempomat. Až na to, že on mě dojel dávno potom, co jsem dosáhl rychlosti kterou jsem chtěl, tedy 60 - vedle byla škola a on musel zpomalit z té devadesátky ( byla tam padesátka). No a vlastně jsem to zažil i s tím, že jsem se ani netočil, prostě jsem jel podle/těsně nad předpisy a nějaký opičák za to na mě troubil, protože musel zpomalit.

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

:lol2: :lol2: :lol2: Tvá oblíbená křižovatka koukám.

je to jinde, ale situace skoro stejná ..... no

......kdybych se líp učil tak sem moh mazat křížky na řeckejch kostelích (za prachy) a pak si číst ty žvásty od povolaných .... abych se ve druhý minutě dozvěděl "já nejsem neutrální"  ..... krindy pindy .... teda chtěl sem napsat kristepane

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/lidl-prestrelil-byl-jsem-zdesen-rika-knez-orko-vacha-36780?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp

kdybych já byl v tom lídl marketingu, tak bych na ten kostel postavil Homera Simpsona a nazval bych to uranový týden .... vejce z příbramňě .... kozí sýr z jáchymova ....... a tak

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

utery

dobry den dva kubiky nastipanyho dreva na sobotu

"jasny ..... dvestepade doprava ..... v sobotu to mate" ..... dvestepade za kilometr ? ... tak oukej

patek telefon

sorry jako ..... je to prodany ..... za strnact dni bude dalsi

kun&do mam to rezervovany .... objednany

noa ..... proste neni

sobota

mama jede pro rohliky k snidani na naves

"kup nekde drevo" ..... mamo

mama nic nerika

mama prijela za dve hodiny s rohlikama a drivim

rika: " jeste toho tam sou dve fury a chce za to dve kila"

tak sem bez kecu vyrazil

noa todle se vejde do kratky fabie dybyste vyplnovali nejakej kviz (jedna fura)

Odkaz ke komentáři

Je to kočka novejch sousedů. Mají tři. K tomu dvě dogy. A kočka se rozhodla, že se psů najednou začne bát a zabydlela se u druhejch sousedů. Původní majitelka řekla: "Tak si ji nechte."

A protože může ven (doteď byla v bytě), chodí sr*t všude tam, kde je tráva. Což běžně kočky nedělaj. Kočičí hajzlík ignoruje. "Noví" majitelé jsou taky nadšený :(.

Přitom krásný zvíře...habeška.

tommas> Jj, magnola grandiflora "Goliath"

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Díky.

Na kočku to je těžké v téhle situaci (pokud ji nechceš ublížit), k nám na zahradu přestaly lézt až když se začaly
bát našeho pejska. A bojí se kuny která se zabydlela u sousedů v tisíc let nepoužívané trucovně / králíkárně

nebo co to tam mají. Kunu ale nedoporučuji instalovat, spousta členů zde referovala o nepříjemnostech
týkajících se kabelů a izolací v poblíž stojících vozidlech :D

Odkaz ke komentáři

Takhle - jsem rad, ze to neni kuna, toho jsem se bal vic. Kocky mi tu radej furt, dzungle je bavi. Akorat ze ty bezny tu nekonaj potrebu. Tahle jo.

A z jinyho soudku...mistni kocour ma ve zvyku valet se v podveseny stinici siti pod strechou pergoly. Vzdycky tam vylez a skocil a valel si tam sunky pul dne. Pekne ve vejsce.

Dneska jsem sit sundal, neb hice uz nebudou a stinu uz netreba. A vyrobil jsem mu tim slusnou zahadu :))).

2ae642577480ebb308af328e8ecffbea.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Já se jeden čas potřeboval zbavit jednoho kocoura, nepomohlo vůbec nic, na terase vždycky kuchal myši, když jsem ho přehodil přes plot tak se vrátil za dvě minuty a lísal se snad ještě víc. Pak nějak nemohl dostat hlavu z plechovky a já si toho všiml až ráno, no už bylo pozdě protože z něj byl retard, nereagoval, byl mimo, občas jsem ho někde potkal ale vypadal hůř a hůř, nevim kde skončil. Taknějak mi pak přestaly ty kočky vadit a vždycky se nějaká objevila a zabydlela, ale buď je přejelo auto nebo jsem je našel na jaře když začal tát bazén. Jednou sem dálkovym zavíral vrata a vběhlo mi tam kotě, přesně v půlce ho to rozmáčklo, hlavu měl v garáži a ocas venku ... díky tomu jsem zjistil že ta pojistka kdy se vrata přestanou zavírat když na něco narazí nefunguje 0-7cm nad zemí.

No a pak jsem pořídil velkýho psa a bylo po problémech.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...