straspol Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Já samozřejmě myslím to, co ti řidiči dělají jen proto, aby se pobavili, zjistili, jestli ses dobře držel a jestli ty přiblblý sedačky z ohýbané dýhy pořád ještě tak blbě kloužou většinou koukám dost na cestu, takže vidím co se vepředu děje a nutné brždění samozřejmě nekritizuju. Ty rozjezdy ve stylu ,, vo co že tu tramvaj postavím na zadní" už bych si dovolil označit jako zlomyslné, necitlivé a patologické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Já mám rád ty plastové (lamináové), komunistické sedačky. Pěkně kloužou, jsou hygienické a v zimě jsou zespodu vytápěné a dobře hřejou prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Já samozřejmě myslím to, co ti řidiči dělají jen proto, aby se pobavili, zjistili, jestli ses dobře držel a jestli ty přiblblý sedačky z ohýbané dýhy pořád ještě tak blbě kloužou většinou koukám dost na cestu, takže vidím co se vepředu děje a nutné brždění samozřejmě nekritizuju. Ty rozjezdy ve stylu ,, vo co že tu tramvaj postavím na zadní" už bych si dovolil označit jako zlomyslné, necitlivé a patologické.kamo za tvuj nekomfort v tramvaji z 90% nemuze ridic ale ten kdo tvori jizdni rady + nedostatek ridicu..... kdyz misto deseti tramvaji na lince jezdi jenom osm tak se upravi jizdni rad tak abys musel jet jako sumachr ...... v praxi to znamena ze staci abys na jednech semaforech stal "na dvoje svetla" a ses s casem v prdeli ..... takze asi tak ..... je jasny ze v tvych ocich je dement ridic ale von jenom plni ukol urednika kterej ten jizdni rad vyrobil a v zivote v tramvaji nesedel a to si predstav ze tramvaje maji skoro na vsech krizovatkach prednost a hned jedou ..... ja bych to teda delat nechtel na druhou stranu je dobre ze se poradne drzis a jsi ve strehu pozorujic okoli ...... to te chvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Nojo- ale stejně mě občas dostanou. Je to fakt peklo.Za poslední rok dva se to nějak vyhrotilo, fakt s tím cukají jak šílenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 spěchám nemám chvíli klid https://www.youtube.com/watch?v=C9K8rmgI_h0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 (upraveno) Tvá oblíbená křižovatka koukám. Na mě jednou takhle troubil polský kamioňák asi pět minut v kuse, když jsem se ve vesnici otočil na aut. zastávce a on musel brzdit a asi tedy vypínat tempomat. Až na to, že on mě dojel dávno potom, co jsem dosáhl rychlosti kterou jsem chtěl, tedy 60 - vedle byla škola a on musel zpomalit z té devadesátky ( byla tam padesátka). No a vlastně jsem to zažil i s tím, že jsem se ani netočil, prostě jsem jel podle/těsně nad předpisy a nějaký opičák za to na mě troubil, protože musel zpomalit. Upraveno 7. září 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 (upraveno) :lol2: Tvá oblíbená křižovatka koukám. je to jinde, ale situace skoro stejná ..... no ......kdybych se líp učil tak sem moh mazat křížky na řeckejch kostelích (za prachy) a pak si číst ty žvásty od povolaných .... abych se ve druhý minutě dozvěděl "já nejsem neutrální" ..... krindy pindy .... teda chtěl sem napsat kristepane https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/lidl-prestrelil-byl-jsem-zdesen-rika-knez-orko-vacha-36780?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp kdybych já byl v tom lídl marketingu, tak bych na ten kostel postavil Homera Simpsona a nazval bych to uranový týden .... vejce z příbramňě .... kozí sýr z jáchymova ....... a tak Upraveno 7. září 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 příbramňě ....lepsi jak vlakno Humor, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 utery dobry den dva kubiky nastipanyho dreva na sobotu "jasny ..... dvestepade doprava ..... v sobotu to mate" ..... dvestepade za kilometr ? ... tak oukej patek telefon sorry jako ..... je to prodany ..... za strnact dni bude dalsi kun&do mam to rezervovany .... objednany noa ..... proste neni sobota mama jede pro rohliky k snidani na naves "kup nekde drevo" ..... mamo mama nic nerika mama prijela za dve hodiny s rohlikama a drivim rika: " jeste toho tam sou dve fury a chce za to dve kila" tak sem bez kecu vyrazil noa todle se vejde do kratky fabie dybyste vyplnovali nejakej kviz (jedna fura) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Si měl vyfotit to dřevo v tý fabii ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Si měl vyfotit to dřevo v tý fabii ještě.no to sem chtel ale jak sem toho byl plnej tak sem to nestich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Mám ji! Je to kočka, která se vecpala k sousedům a je tu nová. Mno .. a co teď s ní? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Představ ji dětem a kup granule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Co to je za strom? Vypadá to jak stálezelená magnólie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Je to kočka novejch sousedů. Mají tři. K tomu dvě dogy. A kočka se rozhodla, že se psů najednou začne bát a zabydlela se u druhejch sousedů. Původní majitelka řekla: "Tak si ji nechte."A protože může ven (doteď byla v bytě), chodí sr*t všude tam, kde je tráva. Což běžně kočky nedělaj. Kočičí hajzlík ignoruje. "Noví" majitelé jsou taky nadšený . Přitom krásný zvíře...habeška. tommas> Jj, magnola grandiflora "Goliath" Upraveno 9. září 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Díky. Na kočku to je těžké v téhle situaci (pokud ji nechceš ublížit), k nám na zahradu přestaly lézt až když se začalybát našeho pejska. A bojí se kuny která se zabydlela u sousedů v tisíc let nepoužívané trucovně / králíkárněnebo co to tam mají. Kunu ale nedoporučuji instalovat, spousta členů zde referovala o nepříjemnostechtýkajících se kabelů a izolací v poblíž stojících vozidlech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Takhle - jsem rad, ze to neni kuna, toho jsem se bal vic. Kocky mi tu radej furt, dzungle je bavi. Akorat ze ty bezny tu nekonaj potrebu. Tahle jo. A z jinyho soudku...mistni kocour ma ve zvyku valet se v podveseny stinici siti pod strechou pergoly. Vzdycky tam vylez a skocil a valel si tam sunky pul dne. Pekne ve vejsce. Dneska jsem sit sundal, neb hice uz nebudou a stinu uz netreba. A vyrobil jsem mu tim slusnou zahadu )). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Z ty druhy fotky je evidentní, žes ho malinko zaskočil (nasral), neb musí improvizovat a hledat jinej pelech :-) Upraveno 9. září 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Já se jeden čas potřeboval zbavit jednoho kocoura, nepomohlo vůbec nic, na terase vždycky kuchal myši, když jsem ho přehodil přes plot tak se vrátil za dvě minuty a lísal se snad ještě víc. Pak nějak nemohl dostat hlavu z plechovky a já si toho všiml až ráno, no už bylo pozdě protože z něj byl retard, nereagoval, byl mimo, občas jsem ho někde potkal ale vypadal hůř a hůř, nevim kde skončil. Taknějak mi pak přestaly ty kočky vadit a vždycky se nějaká objevila a zabydlela, ale buď je přejelo auto nebo jsem je našel na jaře když začal tát bazén. Jednou sem dálkovym zavíral vrata a vběhlo mi tam kotě, přesně v půlce ho to rozmáčklo, hlavu měl v garáži a ocas venku ... díky tomu jsem zjistil že ta pojistka kdy se vrata přestanou zavírat když na něco narazí nefunguje 0-7cm nad zemí. No a pak jsem pořídil velkýho psa a bylo po problémech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 To je poutavej příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se