Vit Odesláno 22. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Moc hezka fotka Vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Druhé největší obočí po Brežněvovi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 ten modrej remen nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Díky Jiko, mám ho rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metko Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 tak to já 16,5 - 17. Budu je holt nosit jako kapsáče 2:Ahoj, ja mám 16,5 a sedia dobre a vôbec nevyzerajú moc veľko. Pripájam aj porovnanie s prs516 42mm. Fotky možno trocha skresľujúce, ale ver mi že 16,5 je ešte ok. Na menšie zápästie by som to ale už asi neriskoval. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Ahoj, ja mám 16,5 a sedia dobre a vôbec nevyzerajú moc veľko. Pripájam aj porovnanie s prs516 42mm. Fotky možno trocha skresľujúce, ale ver mi že 16,5 je ešte ok. Na menšie zápästie by som to ale už asi neriskoval. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pěkné modráky. ------------------------------------------------------------ Detail: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Detail:Pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Hezké makro. Tady je krásně vidět, jak mají vymakané nanášení lumi. Čistá hladká práce Spousta firem se může učit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) Pěkná fotka Hezké makro. Tady je krásně vidět, jak mají vymakané nanášení lumi. Čistá hladká práce Spousta firem se může učit.... Díky Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jedna starší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Na kartě mám nějaké staré fotky na tahu, které je mi líto smazat, tak je sem občas hodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Dnes Padi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fOE Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Druhé největší obočí po Brežněvovi ... Zdravim,muzu se zeptat co je to za remen? Pokud ano => Co je to za remen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tie fotky sú nádherné A moje PADI niekde na pošte Už dávno som sa nevedel dočkať konca víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Dnes Padi :-) Pěkný riflák. Zdravim,muzu se zeptat co je to za remen? Pokud ano => Co je to za remen? Je to modrý buvol - VIZ:http://www.nosime-hodinky.cz/campagnolo-bolzano-mekoucky-tloustik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fOE Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Diky, vypada vazne skvele a k PADI zelvam sedi krasne. Pred nejakym casem me to okouzleni z PADI preslo, ale lhal bych kdybych ted napsal, ze tohle me k nim ani trosku nenalomilo.Krasna fotka udela sve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se