Vit Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Pepsi meeting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Tady se s fotkama nechytám, ale přesto, než je prodám, tak musí i sem. Koupil jsem je, ale druhý den objednal limitku jiné značky, tak zvažuji jestli je pustit nebo ne, ale jsou to jedny z nejhezčích PADIn, navíc velikostně absolutně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) Davide, přeháníš, fotíš minimálně stejně dobře nebo líp. --------------------------------------------------------------------------- Moje první editace v GIMPu: Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Tak prvníxh pár fotek nových PADInek. Ještě jednou dík Davidovi, doufám že u mě budou v dobrých rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Trošku temnoty na ně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Tome, krásné fotky! U Tebe budou v dobrých rukách. To Vítek: Děkuji, zalezl jsem sem až dnes ... tak se zpožděním, ale přeci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Tak prvníxh pár fotek nových PADInek. Ještě jednou dík Davidovi, doufám že u mě budou v dobrých rukou Gratuluju Tome, jen tak dál. ------------------------------------------------------------------ Zase nějaké staré foto z karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Zase na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Máme tu na oltecu ve zvyku čas od času si v rámci naší úderky půjčovat vzájemně ráčmeny. Nedávno jsem takhle dočasně pustil jedny do světa, a aby mě to nehrkalo slzy na bulvy, dostal jsem Seika. Moc jsem je nechtěl, protože prostě z většiny Seik na gebiš sicnu nehodim a kulatý indexy taky nic pro mě. Ale jak ten číselník nakonec není taková trága, tak sem je vzal, že to vyblejsknu a on ten odpor ku kulatým indexům jde asi potlačit tak, že nosíte kulatoindexový hodinky. Už se mě z teho grcat úplně nechce a dokonce mě aj ten foťák nechtěl pustit. Vít je s tím v poho, že mu to tu zacamrám, tak házejte čučku, docela sa to dá, tydle Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Fantastické fotky.(jako vždy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Čéče ... parádnický fotky toto !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Perfektní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se