Vit Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Úterku říkám Ještěd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Úterku říkám Ještěd Ach tak málo ich nosím, zajtra ich vytiahnem na slniečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Chtěla mi otočit lunetou, ale nakonec to vzdala ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Chtěla mi otočit lunetou, ale nakonec to vzdala ...to je paní Roháčová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ano, šaškoval jsem s ní na ruce asi 20 minut a až doma jsem si přečetl toto:Ačkoliv samčí kusadla vypadají hrozivěji, jsou příliš slabá na to, aby ublížila. Naopak menší kusadla samice mohou způsobit bolestivé kousnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ano, šaškoval jsem s ní na ruce asi 20 minut a až doma jsem si přečetl toto:Ačkoliv samčí kusadla vypadají hrozivěji, jsou příliš slabá na to, aby ublížila. Naopak menší kusadla samice mohou způsobit bolestivé kousnutí.jojo, jukni do fauny-mám tam jejího manžela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Pěkné, díval jsem se.------------------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Japonské úterý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Furt na ruce (i během sportování). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) Kurna to jubilee jim slusi. Proc ho nemam ...? Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 (upraveno) Kurna to jubilee jim slusi. Proc ho nemam ...? Tomu nerozumím je suprový.Nechápu, jak může někdo bez něj přežít. Upraveno 30. listopadu 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jubilee je boží, to jim fakt sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nevím, jak to Jeronimo udělal, ale seřídil mi je tak, že po 15 dnech je odchylka 0s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se