Sphinxx Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 před 18 hodinami, Slaco napsal: Davide , nádherný fotky , jako hodně tady v tom vlákně, které mě utvrzuji že je chci , asi je budu muset na příští léto vyzkoušet a na jubi jsou asi nej Laco, díky. Jo a chybu určitě neuděláš, jak jsme psali s Vítkem, za málo peněz, dost muziky. Na jubi jsou určitě TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Panove, uz me pekne “stvete” Tak mi to jubilee nekdo pustte, at to vyzkousim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Vím, že ortodoxní potápkáři to nemají rádi, ale já jsem nejspokojenější, když mám strojek pod kontrolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tak jsem je v reakci na zdejsi fotky z poslednich dnu musel vytahnout. Je to fakt dost muziky za mrzky peniz. Na ruce sedi jako by byly na miru. Mam je rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Díky kluci všem, mám je opět objednané a opakuji hlášení pro Martina - na JUBILEE rozbij prasátko a objednej si ho už konečně taky ať tu nesmutníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Dalsi sul do mych hlubokych reznych ran. Kolik socialnich siti mi Tve poselstvi jeste prinese? Tak kde ho mam panove koupit? Za pripadny link bych se nezlobil... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Třeba tady. https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl03-b046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 17 hodinami, Moty napsal: Díky kluci všem, mám je opět objednané a opakuji hlášení pro Martina - na JUBILEE rozbij prasátko a objednej si ho už konečně taky ať tu nesmutníš Super, dobrá volba, to by mě nenapadlo, když jsi mi psal, že je do pár hodin objednáš - hold Chronomag je mocný, tedy zejména jeho fotky ... Na jubi jsou nej, dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 18 hodinami, Otzi napsal: Třeba tady. https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl03-b046 Martin tento odkaz samozřejmě zná, nicméně se mu nechce vysolit 3k za ten jubilee, to je všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Je pravda, ze dat za kousek zeleza asi 40% ceny hodinek je divny A nezlob me furt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Každá sranda holt něco stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Raději ani nepočítám kolik jsem zaplatil: - vypouklý safír (díly + montáž) - Kandži věnec (díly + montáž) - prosklené dýnko (díly + montáž + tlakovka) - Jubilee Určitě bych měl za ty prachy ještě minimálně jedny želvy, ale nevím, tento kousek mě prostě už od začátku chytnul (navzdory zvyklostem pokročilého chronomagora jsem je koupil nové a ne z druhé ruky). Vím, že jejich prodej by byl ekonomická sebevražda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Take je mam od nova. Vcera jsem uz mel to jubilee ze Strapcode v kosiku, finale okolo 3.200,- To je proste hrozny! Jako mam nejaky love v hodinkach, ale tohle si vzhledem k cene tech PADIn furt nejak nedokazu obhajit... Co mam delaaaaat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Pěkně podražili, já ho kupoval na Strapcode za cca za 2.500 včetně dopravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Teď jsem to počítal. Aktuální kurz dolaru, cena, poštovné a dph. Dostal jsem se na 2.800,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 V 22. 8. 2020 v 13:58, Murphy97 napsal: Take je mam od nova. Vcera jsem uz mel to jubilee ze Strapcode v kosiku, finale okolo 3.200,- To je proste hrozny! Jako mam nejaky love v hodinkach, ale tohle si vzhledem k cene tech PADIn furt nejak nedokazu obhajit... Co mam delaaaaat? Co třeba tahle varianta....https://wrwatches.com/collections/strap-bracelets/products/jubilee-bracelet-for-srp773-4-7-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Diky moc! Zajimavy! Nemas zkusenost s kvalitou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Diky moc! Zajimavy! Nemas zkusenost s kvalitou? Kvality bych se nebál, beru od nich díly a vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se