vor Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Tak mi mají přijít tady ty Omegy a chtěl bych k nim nějakej koženej řemen( asi černej) . Nevíte, jakej by se k nim hodil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 No mne by sa tam hodil akykolvek cierny s nerez sponou, ale nie kozeny.... su to predsa len profi diversky. Takze nejaka guma, kaucuk, silikon, karbon a tak podobne ..... myslim ze vzhladom k farbe by zniesli aj pasikaty bond NATO strap.... koza sa podla mna k diverskam nehodi.
Baker Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Co treba tohle v cerne barve. http://www.watchband.biz/pd2082436571.htm?...p;categoryId=10
vor Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Hirsch Leonardo je můj favorit a ten žralok vypadá dost dobře.
vor Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 No mne by sa tam hodil akykolvek cierny s nerez sponou, ale nie kozeny.... su to predsa len profi diversky. Takze nejaka guma, kaucuk, silikon, karbon a tak podobne ..... myslim ze vzhladom k farbe by zniesli aj pasikaty bond NATO strap.... koza sa podla mna k diverskam nehodi. To je pravda, ale chtěl bych je provětrat občas v práci a guma nebo kaučuk se mi zdá dost sportovní.
PhoeniX Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Za sebe říkám černá kůže s bílým prošíváním + pěkná spona.
vor Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2007 Za sebe říkám černá kůže s bílým prošíváním + pěkná spona. To jo, ale jde mi o to - jak tlustej , aby k hodinkám vypadal dobře. Chci ho koupit na netu a to k těm hodinkám nevyzkouším.
Frantik Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Z me zkusenosti vim, ze ZADNEJ remen k nim nebude sedet uplne stoprocentne. Ja to zkousel u Bondovek a kolega u tech cernych a proste to nefunguje. Zkouseli jsme zraloka, kaucuk, krokodyla, normalni sponu, motylovou - a nic. Proste k nim nejlepe sedne kovovy tah. Rozmysli si proto dobre, nez das za remen a sponu 2 litry!! Je to samozrejme jen muj postreh a muj pocit, ale zkus treba nejakeho hodinare, at to to tam nejdriv nasadi a uvidis sam
Filini Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Bud kovovy, alebo som za NATO. Koza urcite nie. NATO NATO NATO NATO !
RomanP Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Já jsem někde viděl na bondovkách modrej kaučuk a nebylo to špatný, teda jen fotku.
Jaem Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Skusil by som cierny karbon - nieco taketo
railmaster Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Aj tak mi k nim najlepšie pasuje pôvodný oceľový ťah. Je celkom pohodlný na nosenie, ale keďže život je zmena, tak alternatívne Nato strap a do vody najlepšie kaučuk.
vor Odesláno 10. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2007 Já jsem myslel, jestli třeba je někdo nenosíte s nějakým koženým řemenem. Tak si asi koupím Bond NATO Strap a občas ho s tím tahem prohodím.
RomanP Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2007 Tak jsem kecal, nebyl to kaučuk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bak Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Pre inšpiráciu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bak Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 alebo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bak Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 prípadne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 TO Bak Prosím Tě, kdo šije takový super macatý řemeny. Extrémně se mi totiž líbí. Hlavně na těch Hamiltonech. Díky...
Bak Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 TO Bak Prosím Tě, kdo šije takový super macatý řemeny. Extrémně se mi totiž líbí. Hlavně na těch Hamiltonech. Díky... Našiel som to na: http://www.pmwf.com/cgi-bin/SalesForum/web...ames;read=80951
šíma Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Tak mi mají přijít tady ty Omegy a chtěl bych k nim nějakej koženej řemen( asi černej) . Nevíte, jakej by se k nim hodil? Já nosím divery (Tissot Seastar 1000 a 660 v provedení černý číselník a černá luneta) na černém koženém HIRSCH liberty nature collection a spokojenost. Pásek má v celém průřezu i délce solidní tlouštku 4 mm a stojí na netu 720 Ksčm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se