Baker Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 ????? ????? ???! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 chlapci půjdeme do sebe a budeme si na srazu číst nebo jako vždycky chlastat? To je ale hloupá otázka, samozřejmě že ....... číst! NÁPOJOVÉ LÍSTKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 pátek 30. 3. 18:00 Blesk, Marijánky sectmarosh(4 flashkové plzně)Baker (asi, bo se tam nekouri)tombed asiLukin_ova (určitě, bo se tam nekouří)Marty35 (bo STO15°)kubsongaszekon7302m.n.PavelBr (asi)traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzoush Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 pátek 30. 3. 18:00 Blesk, Marijánky sectmarosh(4 flashkové plzně)Baker (asi, bo se tam nekouri)tombed asiLukin_ova (určitě, bo se tam nekouří)Marty35 (bo STO15°)kubsongaszekon7302m.n.PavelBr (asi)travellerAldahonzoush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 V Blesku jsem udělal rezervaci. Tady je, kde je. Bude někdo chtít zvěřinu? Máme nabídnutého divočáka, ale musel bych to domluvit předem a určitě pro více lidí. Nebo samozřejmě standartní kuchyně funguje do 22:00. Steaky, tatarák, české jídla.... Jo a Cyrile, ptal jsem se Ti na víno, tak prý mají na výběr 2 druhy: bílé a červené . pátek 30. 3. 18:00 Blesk, Marijánky sect marosh(4 flashkové plzně) Baker (asi, bo se tam nekouri) tombed asi Lukin_ova (určitě, bo se tam nekouří) Marty35 (bo STO15°) kubson gas zekon7302 m.n. PavelBr (asi) traveller Alda honzoush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Jo a Cyrile, ptal jsem se Ti na víno, tak prý mají na výběr 2 druhy: bílé a červené . toz tam nejdu nebo si donesu svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Zatím nemám odvoz tak vyčkávám....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Kuchyně do 22:00, to zas bude, šediváček si vzpomene přesně 22:15, že má hlad a sexík poběží přes cestu do futura na McDrive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Já bych do zvěřiny klidně šel, pokuď se ke mě nějaký pažravý ke mě přídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Já bych do zvěřiny klidně šel, pokuď se ke mě nějaký pažravý ke mě přídá. Tak jo, dám si z Marosha kýtku, je to přece jenom správný divočák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Lulino, řekl jsem ke mě přidá, ne ze mě. Ale co, však neubude, počítej s tím, že vrchní tuková vrstva je festovní, takže žádná dieta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Taky v patek dorazim, ale pozdeji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Taky v patek dorazim, ale pozdeji.. Taky by si nás mohl někdy vzít sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Zatím nemám odvoz tak vyčkávám....... no ja te vemu, ale hodlam tam spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 A co teda by z toho kance bylo? Jelení guláš? Srnčí medailonky? Kachna na divoko? Ať s Marusjou víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Hele buď se zelím, nebo s šípkovou.....ale nemůžeme být jenom 3, kdo další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 toz jestli v sobe ten kanec nebude mit trisky ze psi boudy, tak bych do toho i sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 já chci taky kanec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Baker se sipkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se