Návštěvník Dr. No Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Crab Key ... z Jamajky je to lán cesty Od oné nešťastné s tím reaktorem už to tam není, co bývalo. Maroshi, díky za upozornění, pro jistotu si raději před srazem vezmu Neurol 20 mg.
marosh Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Od oné nešťastné s tím reaktorem už to tam není, co bývalo. Maroshi, díky za upozornění, pro jistotu si raději před srazem vezmu Neurol 20 mg. Na neurol se vyser, doporučím místní Cuba libre, po něm budeš hezky volný.
sect Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 S tím nemohu souhlasit, myslím že na uvolnění mnohem lépe funguje pivo v kombinaci s jegrem v množství větším než malém........
tombed Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 S tím nemohu souhlasit, myslím že na uvolnění mnohem lépe funguje pivo v kombinaci s jegrem v množství větším než malém........ jo, a v kombinaci s tatarákem, potom dechem sestřeluješ vrány v letu , to zas bude...
sect Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Já tentokrát bez Jegra, vyhlásil jsem si leden měsícem bez alkoholu, takže jenom pivo . Psal jsem tuto skvělou kombinaci jen jako doporučení.
Hasňa Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 "vyhlásil jsem si leden měsícem bez alkoholu, takže jenom pivo"
Baker Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 "vyhlásil jsem si leden měsícem bez alkoholu, takže jenom pivo" Kdyby jsi znal secta, vedel bys, ze je to nejvetsi ochmelka na srazech, kdyz rekne jenom pivo, to uz neco znamena
sect Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Právě proto se mi mezi Vámi tak líbí.........že nevyčnívám z řady
sect Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Přátelé, celkem vážně zvažuju výjezd na japonský sraz v Praze 3. 2., nejspíš na otočku, nechtěl by se někdo podělit o náklady na naftu a přidat se? Nějaké Casia nebo Seika najde doma určitě každý. Ještě ať tady nezapadne náš Ostravský sraz v pátek: Pátek 14.1. Kartáč 01. LIB 02. BAKER 03. DAVID_B 04. TOMBED 05. HIFI 06. SECT (98%) 07. MAROSH 08. KUBSON 09. Dr. No
Návštěvník Dr. No Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Kdyby měl někdo zájem, tak za 297,? Kč (=3x99,?) můžu s sebou vzít tři dosavadní čísla Watch It, hoďte kdyžtak SZ.
Návštěvník Dr. No Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 To jsem zapomněl dodat: časopisy jsou nepokrčené, nepolité pivem a neposlintané.
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Oni si to prolistujou na srazu ty jako OPĚT nepříjdeš???
marosh Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Kdyby měl někdo zájem, tak za 297,? Kč (=3x99,?) můžu s sebou vzít tři dosavadní čísla Watch It, hoďte kdyžtak SZ. To myslíš vážně s těmi jetými časáky? Prodávat to na srazu? No, toto... Já tam taky beru 4 okoukané hodinářské plátky a jejich majitel je pouští do světa zcela gratis. A to nemluvím o jistém koženém řemenu...
marosh Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 ty jako OPĚT nepříjdeš??? Tak už se neboj Peťane, my Ti tu kolo-kauzu už nebudeme otloukat o nos. Nebuď labuť a doval.
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tak už se neboj Peťane, my Ti tu kolo-kauzu už nebudeme otloukat o nos. Nebuď labuť a doval. Vy jste volové, nejde o žádnou kolo-kauzu. Mám jiné starosti...
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tak už se neboj Peťane, my Ti tu kolo-kauzu už nebudeme otloukat o nos. Nebuď labuť a doval. jo, nebuď srab, takhle do vždycky schytá tata, normálně dondi jako tenkrát
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) jo, nebuď srab, takhle do vždycky schytá tata, normálně dondi jako tenkrát Opilecké řeči jsou to poslední, co by mi mohl momentálně zvednout náladu. Nic ve zlým, kluci. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Teď jsi mě n....l, my a opilecké řeči? Držíme bonton, i když padáme na desku stolu No jak chceš, vylučuješ se z kolektivu sám...
Návštěvník Dr. No Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 To myslíš vážně s těmi jetými časáky? Prodávat to na srazu? No, toto...Plutonium loni dost podražilo a nějak si na tu likvidaci světa vydělat musím. Ale že jste to vy: kdo udělá nejsmutnější ksicht, tomu ty časáky věnuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se