sect Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Naivni lulino, já se s Vámi rád toho 16. srazím. A můžeme i mimo OVu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Taky si myslím že minimálně šest by nás toho 16. přišlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 A já jsem si myslel, že se ten sraz tak trochu robi skrz Hasni, kery nikdy na žádném srazu nebyl.(Bo nemohl, keři nevite, že žije daleko.) Jsem asi naivní lulina. Čus. lulino mám pro tebe i chasníka Hasníka slabost, slezu se s vámi kdykoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 takže jsem se informoval na rezervace u Kocoura,volný termín na 18h by byl pouze 16.12 a to maximálně pro 8 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 A co zkusit toho 16. zase po roce Výtopnu v Orlové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Dekuju ti nacelniku ze ses me zastal. Ale pohoda, zadny stres, rad posedim I ve trojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 kartáč s náma eventuelně počítá 9.12.na 18h cca 12lidí,o týden později už mají narváno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 kartáč nám potvrdil rezervaci 9.12.,18:00,rezervace je na chronomag,snažím se ještě potvrdit 16.12 u kocoura,tam je problém s tím že nám srazí dva stoly max. pro osm lidi a bude tam plno,zítra dopoledne mám volat na restauraci "U Rady",dnes mi nebyli schopni podat informace o stavu na 16.12.,nebo jestli máte jiné návrhy ohledně místa,není to sranda v prosinci,všude se něco koná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 takže Zekone potvrď oba termíny v obou hospodách... 8 ku 7, dostáváme se do dalšího levelu zvaného dvoukolový sraz... Nepokaž si to a pak sem napiš, který je kde... když to vyjde, obětuji se oba dva termíny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tož chlapi - hlavně maroshu a hasňo - co říkáte na tu výtopnu? Netvrdím že tam bude volno, spíš ne, ale jestli to vůbec mám zkoušet. A co ostatní? Zvládli by jste dojezd (a hlavně odjezd) z Orlové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Já jenom, že u Rady bude ještě víc nahuleno, než u Kocura. nezkusíme ještě Garáž II v centru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 takže potvrzeno,9.12. 18h,Kartáč,cca 12lidí,16.12.18h,Kocour 8-10lidí,stůl č.8a9,rezervováno na "Chronomag" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Já zdrhnu s odpolední takže pro mě připadá v úvahu jen ta Ostrava. V Radovi je fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tož chlapi - hlavně maroshu a hasňo - co říkáte na tu výtopnu? Netvrdím že tam bude volno, spíš ne, ale jestli to vůbec mám zkoušet. A co ostatní? Zvládli by jste dojezd (a hlavně odjezd) z Orlové? sorry secte, na vesnice už nejezdíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 sorry secte, na vesnice už nejezdíme... Hele, nebuď páprda a zkus taky občas vyrazit z té Ostravy někam za kultůrou , mašinky se u Vás taky chystají a pak bude konečně kam chodit i v Ostravě (Karolína), ale teď svůj přístup ještě zvaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 teď se nic vážit nebude, už je to dojednané, ty se zamysli a začni chodit pravidelně a ne každý pátý sraz a hlavně nepokaž si to, pak se uvidí a... třeba tě vezmeme do výtopny na Karolině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Hele, nebuď páprda a zkus taky občas vyrazit z té Ostravy někam za kultůrou , mašinky se u Vás taky chystají a pak bude konečně kam chodit i v Ostravě (Karolína), ale teď svůj přístup ještě zvaž Kdyby někdy klapnul ten sraz v Orlovské výtopně, snad z Prahy dojedu, bo bych to měl z hospody 5 minut pěšky do postýlky u rodičů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Můžeme to udělat i opačně, napíšeš kdy přijedeš a my tady zorganizujeme sraz......minimálně 2 tam budeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Je teda v patek neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se