tombed Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Jasně pátek je ideální, budu se vracet ze služebky v Praze a tak se určitě zastavím. Auto asi nechám v rachotě. no tntokrát bys měl... je to lepší než ucucávat birella Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 12.6. Kartáč Mariánské Hory 18h 1. David_B 2. Baker 3. Marosh (mozna) 4. Tombed 5. Pege1012 Nikdo dalsi neprijde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 12.6. Kartáč Mariánské Hory 18h 1. David_B 2. Baker 3. Marosh (mozna) 4. Tombed 5. Pege1012 Nikdo dalsi neprijde ? Jestli tam máte i někde v okolí hotel, asi bych se zastavil. Berete i přespolní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Jestli tam máte i někde v okolí hotel, asi bych se zastavil. Berete i přespolní? Pokud to myslis vazne, rad Te uvidim, posli mi SZ, zaridim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Pánové, právě jsem si na Bakerovo doporučení zarezervoval (spíše odeslal požadavek) na pokoj z 12. na 13 tady: http://www.hotel-sport-club.i-ubytovani.in...a-rezervace.htm Kdyby se někdo z Brna nebo dál po cestě směrem Ostrava chtěl svézt (free) na sraz, dejte vědět. Z Brna vyrážím v pátek kvečeru (přesnější teď neumím být; a stejně máte všichni mechaniky, ne?). Odjezd zpět směr Brno dohodneme na místě podle vývoje večera. Když to půjde extrémně dobře, předpokládám, že můžeme z Ostravy odjíždět v sobotu +/- v 11 (jsem nenaprtavitelný optimista). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 12.6. Kartáč Mariánské Hory 18h 1. David_B 2. Baker 3. Marosh 4. Tombed 5. Pege1012 6. lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 bude tataráček... Bakere ne že se zase najíš doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 bude tataráček... Bakere ne že se zase najíš doma... To vis mamina na materske, mi muze byt hospodska strava ukradena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 To vis mamina na materske, mi muze byt hospodska strava ukradena změna plánu, v pátek jdu k Bakerům na večeři...ale doufám, že ty budeš na srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Ja bych mel taky na chvilku dorazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 12.6. Kartáč Mariánské Hory 18h 1. David_B 2. Baker 3. Marosh 4. Tombed 5. Pege1012 6. lib 7. Kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Rezervace je opet na jmeno Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Synci jo je sice "bity Polok", ale nijak extra se k nim nehlásím, tak pyty mi nemrvte nick. Nadosmrti Marosh. Zvlášť od kolegy Bukera to zamrzí. Asi dorazím se zpožděním, můj malotraktor je nemocný a řeším jeho vyzdravení. 1. David_B 2. Baker 3. Marosz 4. Tombed 5. Pege1012 6. lib 7. Kulix Upraveno 11. června 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Vsude to je napsany spravne. At uz nejme pod stolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Vsude to je napsany spravne. At uz nejme pod stolem. Marosh má pravdu předsedo... Sprasil jsem to já a tys to opsal, tímto se mu omlouvám, kdo jiný by si měl dávat pozor než já, který má v příjmení podobnou přesmyčku... Upraveno 11. června 2009 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak dneska, pánové, stavíme se s HIFIm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak dneska, pánové, stavíme se s HIFIm. Vezmi s sebou ty Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak dneska, pánové, stavíme se s HIFIm. A já prosím, aby si vzal sebou B-42 diversy. Moc předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 rozhod semse.. du Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Opet super. Panovi z Brna dekuji za gumicky, zena byla rada, ze to ted chvili vydrzi ... Prima posezeni, dik vsem a tesim se na dalsi ... dobre se s Vami chlasta ... ... Cuba Libre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se