Baker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak to odpískáme a domluvíme se na jindy, hm? A proc ? Muzem v patek i jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak ve 3 lidech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak ve 3 lidech? Jak ve trech, ja vidim pet, pokud jsem to spravne pochopil David prijde s pani domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak hned naplánujte jiný termín. Nejlépe někdy v pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak hned naplánujte jiný termín. Nejlépe někdy v pátek. Tak tu neco nahod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Jak ve trech, ja vidim pet, pokud jsem to spravne pochopil David prijde s pani domu. Správně, manželka se na vás už moc těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Pánové /a jedna dámo/ pokud bude setkání 15, 16. či 22.9., rád se připojím a jako Pražák podpořím Ostravskou buňku:) jen na skok a nealko, hotel budu mít v Havířově.. (budu tam na firmě a na ÚP v Karviné dokončovat kontrolu - člověk by řekl, že budou mít radost, že jsme letos zaměstnali 100 lidí v regionu a oni namísto toho přepadová kontrola a děsný sprdunk, že originály pracovních smluv máme na centrále v Praze a jak si to vůbec představujeme... kontrola občanek a zdržování lidí od práce apod... Měl jsem chuť je vyrazit, ale naštěstí jsem se uklidnil.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Výborně. Takže zakládám pořadník na Kartáčovaní dne 9.10.2009 - marosh - Baker Upraveno 8. září 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Já bych se z dovolením přidal, bez auta a hodně žízniv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) 9.10. Kartáč marosh Baker Pege1012 Peta-Biker Baker: Prosím, vezmi v pátek ty hodinky, které míváš na dovolené v trezoru , chtěl bych se na ně podívat. Dík Upraveno 8. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 9.10. Kartáč marosh Baker Pege1012 Peta-Biker David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Baker: Prosím, vezmi v pátek ty hodinky, které míváš na dovolené v trezoru , chtěl bych se na ně podívat. Dík Vole Ktery patek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Dneska je úterý, tak ten, který bude po středě a čtvrtku - tedy ten za dva dny - popozítří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Dneska je úterý, tak ten, který bude po středě a čtvrtku - tedy ten za dva dny - popozítří Koukam, ze jsi v dobrem rozmaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Celkem jo, venku je hezky, sluníčko svítí, Fortisky jdou celkem přesně, v hlavě nosím dream watche , no, co Ti mám povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Koukam, ze jsi v dobrem rozmaru Já su taky šťastné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 QUOTE(David_B @ 8.9.2009 - 15:10) 316722[/snapback]9.10. Kartáč marosh Baker Pege1012 Peta-Biker David_B kua to jsem za hranicema všedních dní... (2.-11.10.) nahodíme už další termín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Jsem pro sestavit kalendář srazů na rok dopředu a máme klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 QUOTE(David_B @ 8.9.2009 - 20:43) 316866[/snapback]Jsem pro sestavit kalendář srazů na rok dopředu a máme klid možná to není špatný nápad... třeba každý první pátek v měsíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se