Peta-Biker Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 neblbni, to nejde. Moc dobře víš, že rodina je přednější a teď kór, když jsou ty svátky klidu a míru, tak přece nebude s takovou sebrankou.
Návštěvník salamio Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Trocha přípravy, ať víme, co nás asi tak v Karviné čeká : (je to ale brutál) Na karviňski grobli taňcovali djobli každej nocy o půlnocy. Jedyn pořad třepal brodum při tym vřeščol: ?Dať nam mlodum děvuche, něsluche, co se v nocy s milym vodí ? do jizbečki jego chodí.? Ze Špluchova v nocy pravě po půlnocy idě Hanka co chce Janka. Do cety ji skočum djobli: ?Děvucho, něslucho, cuž se v nocy s milym vodíš? Do jizbečki jego chodíš?? ?Ach vy páni djobli, na tej starej grobli! Můj Janíček švarných líček stojí za to, abych v nocy přišla k nimu o půlnoci ústa dať, zcalovať. Siednyť k nimu na lůžečko, glove skloniť na serdečko.? Na karvinski grobli radili sa djobli. Pořundili, usundili: Každý Hanke pocalovať, chvilke s ňum se pomilovať. Děvuche, něsluche, naučyť ctiť slova matki a potym jum poslať zpatki. Na karvinski grobli s Hankum čtyře djobli ťancovali ? milovali. ? ? Po kierymsi delšym časie zabolalo Hanke v pasie. Povila, zrodila čtyry djobly jedne nocy. Bylo pravě po půlnocy. Smioli se ji djobli od karvinskich grobli.
marosh Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Takže pánové a dámo(paní Davidová). Patulin se blíží a tak Vás poinformuju, že jsem závazně zamluvil stůl pro deset-dvanáct lidí a to od osmnácti hodin. Jídlo pro Ty, co si objednali jsem zamluvil samozřejmě taky. Malé nasměrování k Bonitě a to od Ostravy: Po příjezdu do Karviné odbočte na druhé světelné křižovatce doleva, pak asi dvěstě-třista metrů rovně a za obchodem Autotechna(kdysi Mototechna) odbočte vpravo. Projeďte sídlištěm zhruba stometrů rovně a dorazíte na křižovatku ve tvaru "T" dejte se doprava a hned odbočte vlevo na parkoviště. Hned u parkoviště je restaurace a bowling La Gondola, tak tam nelezte. Jděte spíš směrem do parčíku, do tmy a tam hned zkraje je udělená stříška a pod ní vedou schody vzhůru a tam je Bonita. Od šesti Vás tam budu čekat - stůl u jukeboxu. Doufám, že to chápete, kurňa bo jinak...máte někde výše mapku, co jsem jí tam hodil. Jo a byla by vhodná malá baterečka, ať vidíme na Ty svoje pipiky, bo tam je příšeří.
Baker Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 byla by vhodná malá baterečka, ať vidíme na Ty svoje pipiky, bo tam je příšeří. Vezmu.
HIFI Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 to marosh: víme přesně kde to je, lépe jsi to nemohl popsat. Kromě hodinek, bereš doufám i přilbu, ať to má šťávu.
marosh Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Tak a máme to za sebou. Doufám, že to všichni přežili ve zdraví a bez ztráty kytičky... Myslím, že to odskočení směrem na východ splnilo svůj účel. Poznali jste zač je toho v Karviné loket. Akce myslím splnila svůj účel, bylo tam něco málo hodinek(z nových mě nejvíc oslovil Moony), dost chlastu a kraválu, zažili jsem i jistá karvinská špecifiká v oslovení starých kamarádů, kapku se i békalo-Salamiova fistule mi ještě teď zní v uších. No a poznali jsme nového člena, který je vyloženě synek do partyje, jak se u nás říká. Peťan prodal svoje bicáky, doufám že zabodoval. No, bylo to výživné. Už se těším na návrat do domácího prostředí v Kartáči. Zdař Buch synci a děvucho. P.S.Petrovi děkuji za odvoz dom, bo noční procházka v tom holomrazu by mi vyloženě neprospěla. Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem marosh
Pege1012 Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Ach jo, a já dřu v robotě od včerejšího večera 18,00 hodin, a budu zde až do 14 dnešního dne, bo jak jsem psal souběžně s mojí noční jsme měli pracovní vánoční večírek a baraba co měl dojít na ranní mi ještě v noci volal jestli to nevezmu za něho, že je příliš společensky unaven. No když máme ty vánoce je třeba konat dobré skutky!!! A to jsem vám chtěl tolik ukázat svoje nové arteliery, no tož tak příště.
Baker Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Karvina byla good. Sezrali jsme pul Xaverova, biker ma nove devce a superstar je Salamio.
David_B Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Ano, Marosh to shrnul velice výstižně. Myslím, že ti co se nezúčastnili mohou jen litovat, protože tohle se nejbližší pětiletce asi opakovat nebude. Bavili jsme se skvěle a chceme poděkovat Mariánovi za organizaci a přípravu k naší maximální spokojenosti!
tombed Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 synci a děvucho, chyběli jste mi jak cyp, mám morální kocovinu ze své první letošní neúčasti, zvláště, když jsem tento termín spunktoval, ale nedalo se jinak...postaraval jsem se o parchanťata, Sisi byla spokojená, a já mohu začít zbrojit na GO...:-) doufám, že Salamio to nebude mít na salámu a dojede častěji, když se bude vracet do ojczyzny a že další sraz v Kurviné nebude v další pětiletce, bo jak uznáte já tam včera nechlastal a příště chci!
David_B Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 a já mohu začít zbrojit na GO...:-) který model?
tombed Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 QUOTE(David_B @ 19.12.2009 - 11:13) 360051[/snapback]který model? prvně tam plánuju výlet, naživo jsem viděl jen některé kousky, na ruce je ještě neměl, jaro, léto, plánuju výlet do Glashüttova, zatím jen na čumendu...no a lébí se mi Senator sixties square, senator XXL, Sport evo impact, to mluvím o tom, co ještě reálné, líbí se mi i další kousky, ale už jsou finančně nerealizovatelné... Byl to krásný večer beze mě?
Hasňa Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Nebul, ja taky chybel. A taky me to sere. A ted jsem zafujany na dalekem severu a nevim, jak se dostanu zpet do civilizace. Co se Generalni Opravy tyce, podepisuji Tvuj vyber. Hranaty sedesaty by se mi libily desne. Ojojoj. Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem Hasňa
tombed Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 bečím, a ty dej vědět jestli si prošlapeš sněžnicema cestu na érpórt a ostaneš se do ojczyczny...potkali by jsme a s Maroshem. Můžu do vánoc a pak 27., 28., pak odjíždím do Tater a po novém roce už budeš v Norwegii.
Hasňa Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Nejhorsi na tom je, ze jedeme dnes vecer lodi a pak zitra pres Evropu autem. Just our luck. Nejhorsi pocasi v Evrope za posledni rok.
Návštěvník salamio Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Bylo to prima, chlapi! Takový pěkný uvolněný podvečer. BTW, jaká fistule? Myslíš mé vytrénované čtyřčárkové cé?
David_B Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 no a lébí se mi Senator sixties square, senator XXL, Sport evo impact, to mluvím o tom, co ještě reálné, líbí se mi i další kousky, ale už jsou finančně nerealizovatelné... a to bude upgrade/obměna tvé sbírky nebo rozšíření?
tombed Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 QUOTE(David_B @ 20.12.2009 - 11:33) 360611[/snapback]a to bude upgrade/obměna tvé sbírky nebo rozšíření? to bude upgrade, ale PAM zůstanou, Stowy taky...a hlavně Davide, to bude tak nejdříve za rok...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se