Pege1012 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio (jestli ještě trochu zpracuji salamínu) 11. Kalifx (pokud seženu ubytování) 12. sect 13. Pege1012 Tak jo bando!!! Zajišťuji odvoz a přívoz zpět domů, asi přes nějakého kámoše. Přijedu i s berlema, od poloviny ledna mám zlomený kotník a nechodící sádru!!! Ale Grgu si rovněž nechci nechat ujít!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 ty wole kluci já už se tak těším...:-))) Kalifx: v podstatě můžeš do hospody přeběhnout v bačkůrkách Spajdy: babička tě vidí 2x za rok, a ty přijdeš přestat ožralý? Marosh: doufám, že budeš spát u tetičky Baker: přiber mi taky Pege: aspoň nebudeš ničit sloupy Bandi: prohoď si hlídání, to si nemůžeš nechat ujít Salámek: zabékáme? David_B: zase se mi srazil ego strejda Grga: fakt je to člověk s masa a kostí??? hodinky neberu, jen staré hadry a slepeckou hůl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 tombed - ja moc nepiju, ale navstevu bych asi zvolil nejakou delsi at ji taky vidim a ne abych sel jenom prespat, to by bylo hloupy.. Zatim jsem navic nemocnej tak nevim co a jak mi vyjde, ale zkousim s tim aspon trosku pocitat, rad bych vas videl bando! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 tombed - ja moc nepiju, ale navstevu bych asi zvolil nejakou delsi at ji taky vidim a ne abych sel jenom prespat, to by bylo hloupy.. Zatim jsem navic nemocnej tak nevim co a jak mi vyjde, ale zkousim s tim aspon trosku pocitat, rad bych vas videl bando! hele já musím 17.2. do Práglu, takže pokud bys chtěl, popř. kdokoliv z Pražáků, můžete zpět odpo se mnou, no a ty budeš mít na babičku čas... jo a nic s z toho nedělej Michale... my taky moc nepijem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 V Ostravě jsem se nezmastil už pěknejch pár let...mám to tak na 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 hele já musím 17.2. do Práglu, takže pokud bys chtěl, popř. kdokoliv z Pražáků, můžete zpět odpo se mnou, no a ty budeš mít na babičku čas... jo a nic s z toho nedělej Michale... my taky moc nepijem... Ja to vsechno zkusim nejak vymyslet Ale asi pojedu se salamiem, protoze v aute byva neskutecna pr*el..ehm legrace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 V Ostravě jsem se nezmastil už pěknejch pár let...mám to tak na 50/50 hele tak tebe bych rád poznal... a mohli by jsme se všichni namalovat... třeba na pivní tácek? Spajdy: diplomat moc nejseš, to jako myslíš, že neumím dělat srandu??? zvláště po poradě jsem nejzábavnější... hlavně nezapomeňte koš a stan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 hele tak tebe bych rád poznal... a mohli by jsme se všichni namalovat... třeba na pivní tácek? Spajdy: diplomat moc nejseš, to jako myslíš, že neumím dělat srandu??? zvláště po poradě jsem nejzábavnější... hlavně nezapomeňte koš a stan... No ono jestli s nama pojede nadranej Kalifx tak uz konkurovat nemuze snad nikdo - to je potom fenomenalni zazitek Asi jeste nez vyrazime tak do nej nalijem pul lahve rumu a bude to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 hele tak tebe bych rád poznal... a mohli by jsme se všichni namalovat... třeba na pivní tácek? Spajdy: diplomat moc nejseš, to jako myslíš, že neumím dělat srandu??? zvláště po poradě jsem nejzábavnější... hlavně nezapomeňte koš a stan... Jasně, to jsem dělal na střední...portrét na pivní tácek za pivo a cigára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Jasně, to jsem dělal na střední...portrét na pivní tácek za pivo a cigára ok, značku si řekneš na místě... , jak znám kluky, myslím, že budeš mít týden co kouřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Ja to vsechno zkusim nejak vymyslet Tak mysli, mysli, hlavne uz volej babicce, at ti povlikne kanape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Že bych taky přijel na víc nocí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Že bych taky přijel na víc nocí? Jasne v sobotu pujdem do muzea, dostanem skupinovou slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Jasne v sobotu pujdem do muzea, dostanem skupinovou slevu Já spíš myslel přijet už ve čtvrtek. A tobě nesmím zapomenout přivézt pytel stěžejek. EDIT: Ještě jsem našel jeden hotel tady. Myslíte že bude dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Já spíš myslel přijet už ve čtvrtek. A tobě nesmím zapomenout přivézt pytel stěžejek. Mas jeste ty Junghans mega 1000 ? Pokud ano, vezmi je ukazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) EDIT: Ještě jsem našel jeden hotel tady. Myslíte že bude dobrý? hele tak ten ještě neznáme, jménem ostravské buňky ti děkujeme za tip! a název vypovídá o humoristických sklonech majitele... Upraveno 9. února 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 No ono jestli s nama pojede nadranej Kalifx tak uz konkurovat nemuze snad nikdo - to je potom fenomenalni zazitek Asi jeste nez vyrazime tak do nej nalijem pul lahve rumu a bude to Ty vole co mě tady pomlouváš. Měl jsem tak maximálně 5 čajů s rumem, 3 nebo 4 tequily a pivo... Byl jsem v mírné náladičce a akorát všudypřítomný sníh a neochotná obsluha benzinky, která vzpříčila smeták mezi dveře a odmítla mě vpustit na záchod mě donutila ze stresu koupit ještě toho ferneta... Ten mě pak dostal ze zálohy, mizera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Ty vole co mě tady pomlouváš. Měl jsem tak maximálně 5 čajů s rumem, 3 nebo 4 tequily a pivo... Byl jsem v mírné náladičce a akorát všudypřítomný sníh a neochotná obsluha benzinky, která vzpříčila smeták mezi dveře a odmítla mě vpustit na záchod mě donutila ze stresu koupit ještě toho ferneta... Ten mě pak dostal ze zálohy, mizera. Jsem moc rád, že sis tam nekoupil navíc kondom. Tu prázdnou flašku od fernetu jsem salamíně ještě víceméně vysvětlil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 No původně jsem chtěl jet autem protože v sobotu ráno jedu pryč, ale jak to tady čtu, tak asi ještě ten páteční odvoz přehodnotím Od kolika by to sezení mělo probíhat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 No původně jsem chtěl jet autem protože v sobotu ráno jedu pryč, ale jak to tady čtu, tak asi ještě ten páteční odvoz přehodnotím Od kolika by to sezení mělo probíhat? přehodnoť to velmi rychle... scházíme se od 18h... kdo chce být o 3 píva napřed přijde v 17.30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se