Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

1. Baker

2. Peta-Biker

3. tombed

4. marosh

5+6. David_B +1

7. Hifi

8. Kamil

9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula)

10. salamio (jestli ještě trochu zpracuji salamínu)

11. Kalifx (pokud seženu ubytování)

12. sect

13. Pege1012

Tak jo bando!!! Zajišťuji odvoz a přívoz zpět domů, asi přes nějakého kámoše.

Přijedu i s berlema, od poloviny ledna mám zlomený kotník a nechodící sádru!!!

Ale Grgu si rovněž nechci nechat ujít!!! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty wole kluci já už se tak těším...:-)))

Kalifx: v podstatě můžeš do hospody přeběhnout v bačkůrkách

Spajdy: babička tě vidí 2x za rok, a ty přijdeš přestat ožralý?

Marosh: doufám, že budeš spát u tetičky

Baker: přiber mi taky

Pege: aspoň nebudeš ničit sloupy

Bandi: prohoď si hlídání, to si nemůžeš nechat ujít

Salámek: zabékáme?

David_B: zase se mi srazil ego

strejda Grga: fakt je to člověk s masa a kostí???

hodinky neberu, jen staré hadry a slepeckou hůl!

Odkaz ke komentáři

tombed - ja moc nepiju, ale navstevu bych asi zvolil nejakou delsi at ji taky vidim a ne abych sel jenom prespat, to by bylo hloupy.. Zatim jsem navic nemocnej tak nevim co a jak mi vyjde, ale zkousim s tim aspon trosku pocitat, rad bych vas videl bando!

hele já musím 17.2. do Práglu, takže pokud bys chtěl, popř. kdokoliv z Pražáků, můžete zpět odpo se mnou, no a ty budeš mít na babičku čas... jo a nic s z toho nedělej Michale... my taky moc nepijem... :lol2:

Odkaz ke komentáři

hele já musím 17.2. do Práglu, takže pokud bys chtěl, popř. kdokoliv z Pražáků, můžete zpět odpo se mnou, no a ty budeš mít na babičku čas... jo a nic s z toho nedělej Michale... my taky moc nepijem... :lol2:

Ja to vsechno zkusim nejak vymyslet :) Ale asi pojedu se salamiem, protoze v aute byva neskutecna pr*el..ehm legrace :)

Odkaz ke komentáři

V Ostravě jsem se nezmastil už pěknejch pár let...mám to tak na 50/50

hele tak tebe bych rád poznal... a mohli by jsme se všichni namalovat... třeba na pivní tácek?

Spajdy: diplomat moc nejseš, to jako myslíš, že neumím dělat srandu??? zvláště po poradě jsem nejzábavnější...

hlavně nezapomeňte koš a stan... :P

Odkaz ke komentáři

hele tak tebe bych rád poznal... a mohli by jsme se všichni namalovat... třeba na pivní tácek?

Spajdy: diplomat moc nejseš, to jako myslíš, že neumím dělat srandu??? zvláště po poradě jsem nejzábavnější...

No ono jestli s nama pojede nadranej Kalifx tak uz konkurovat nemuze snad nikdo - to je potom fenomenalni zazitek :lol2: Asi jeste nez vyrazime tak do nej nalijem pul lahve rumu a bude to :)

Odkaz ke komentáři

Jasně, to jsem dělal na střední...portrét na pivní tácek za pivo a cigára :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Jasne v sobotu pujdem do muzea, dostanem skupinovou slevu :lol2:

Já spíš myslel přijet už ve čtvrtek. A tobě nesmím zapomenout přivézt pytel stěžejek. :)

EDIT: Ještě jsem našel jeden hotel tady. Myslíte že bude dobrý?

Odkaz ke komentáři

No ono jestli s nama pojede nadranej Kalifx tak uz konkurovat nemuze snad nikdo - to je potom fenomenalni zazitek :lol2: Asi jeste nez vyrazime tak do nej nalijem pul lahve rumu a bude to :)

Ty vole co mě tady pomlouváš. :) Měl jsem tak maximálně 5 čajů s rumem, 3 nebo 4 tequily a pivo... Byl jsem v mírné náladičce a akorát všudypřítomný sníh a neochotná obsluha benzinky, která vzpříčila smeták mezi dveře a odmítla mě vpustit na záchod mě donutila ze stresu koupit ještě toho ferneta... Ten mě pak dostal ze zálohy, mizera. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Ty vole co mě tady pomlouváš. :) Měl jsem tak maximálně 5 čajů s rumem, 3 nebo 4 tequily a pivo... Byl jsem v mírné náladičce a akorát všudypřítomný sníh a neochotná obsluha benzinky, která vzpříčila smeták mezi dveře a odmítla mě vpustit na záchod mě donutila ze stresu koupit ještě toho ferneta... Ten mě pak dostal ze zálohy, mizera. :D

Jsem moc rád, že sis tam nekoupil navíc kondom. Tu prázdnou flašku od fernetu jsem salamíně ještě víceméně vysvětlil :).

Odkaz ke komentáři

No původně jsem chtěl jet autem protože v sobotu ráno jedu pryč, ale jak to tady čtu, tak asi ještě ten páteční odvoz přehodnotím :cheers: Od kolika by to sezení mělo probíhat?

přehodnoť to velmi rychle... scházíme se od 18h... kdo chce být o 3 píva napřed přijde v 17.30.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...