Mike. Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) 25.4.??? - Marosh - Baker - Mike. 2.5.??? Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 25.4.??? - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 25.4.??? - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker - David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Tak jsem volal do restaurace U Kocoura a v pátek 25.4 je už obsazeno , volno je 2.5. , takže záleží na vás, zatím je to tam předběžně objednáno na toho 2.5. v 19.00 na p. Chronomaga Pokud teda 2.5 nevyhovuje a chcete teda všichni toho 25.4. , tak navrhněte nějaký slušný podnik.... Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Rozhodne jiny podnik, u Kocoura nemaji volny termin a jeste pry chteji zalohu, to mi prijde drsne. U terminu uz bych zustal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Souhlasím s Bakrem, co pak je v Ostravě jeden podnik, kde čepují dobré pivo? Žádám místní, ať zkusí najít další tip na příjemné posezení.(Nejlépe v centru O-vy.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) Nebojte, počtvrté tu už nebude stejné. Nějak jsem to u editace přehnal.Sorry, pánové. Prosím admina o pročištění předchozích pochybení. Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) Vzhledem k tomu, ze se termin blizi, meli bychom se nejak rozhoupat. Jelikoz se jedna o patek, kdy jsou vsechny hospody preplnene pubertaky se Stodolni, jsme po konzultaci s maroshem navrhli tento podnik. Neni to v centru, ale v Mar. Horach. Co na to ostatni ? Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Baker: No problemos :-) Budu tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Takze abych to shrnul 24.4. kartac Mar. Hory - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker - Kubson - David_B - Kulix Jeste nedko ? Jen at vim jak velky stul rezervovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Baker: Je to doufám v pátek - 25. :-), že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Jsem blbka 25. 4. kartac Mar. Hory - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker - Kubson - David_B - Kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Baker: V pohodě, jen jsem měl strach, že mi něco uniklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) Rezervaci jsem udelal na patek na 19.00 na jmeno Chronomag. Mame stul pro osm lidi, takze pokud je nekdo kdo hodla dorazit a neni zde uveden, bude sedet na schodech . Pokus by nas nahodou bylo vic, v patek rano tam zavolam a zmenim to. Edit: Strejda grga prave potvrdil ucast, takze zatim je nas osm. - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker - Kubson - David_B - Kulix - Grga Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Zdravim. Pokud je to ještě možne rad se zučastnim taky a stou židli by moc velkej problem nemněl už 20. let si vozim svoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norri Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Taky bych se pridal pokud se jeste vlezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Rezervace zmenena. - Marosh - Baker - Mike. - Peta-Biker - Kubson - David_B - Kulix - Grga - peters - Norri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Omlouvám se pánové, ale nezúčastním se.. Něco mi do toho vlezlo.. Doufám, že to budete alespon vše dokumentovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norri Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Bylo to fajn panove. Uz se tesim na dalsi setkani ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 (upraveno) Taky se přidávám , bylo fajn , doufám, že další sraz bude velmi brzy Upraveno 25. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se