Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zdravím, co takhle zase nějaký srazík, abych se konečně mohl podívat na pořádné hodinky na živo??? :rolleyes: Teda pokud mne (začátečtníka) vezmete mezi sebe :rolleyes:

Taky bych se konečně rád zúčastnil. Snad bude nějaký termín, kdy budu moci. :)

• 1 month later...
Posted

Jeste dodam, ze je tam prima salonek cca pro 15 lidi, kde muze byt na pokec o hodinkach klid. A pivo tam je taky dobre :)

1. Peta-Biker

2. Baker

Posted

Kluci, nahoďte termín pátek nebo sobota, přes týden bych měl problém dojet a já se chci rozhodně zúčastnit.

(Nebude lepší založit nové vlákno, bo někteří můžou staré vlákno o předvánočním setkání i minout, co?)

Takže zatím:

1. Peta-Biker

2. Baker

3. Mike.

4. Vedení Chronoshopu

5. Jovani

6. Marosh

Posted
Nebude lepší založit nové vlákno, bo někteří můžou staré vlákno o předvánočním setkání i minout, co?

Ypo uz nam vlakno prejmenoval ;)

Posted

Ja bych se spise primlouval za patek 25.4. nebo o tyden pozdeji, at ma kazdy dost casu si zorganizovat svuj program.

Mohli bychom to pojmout jako malou burzicku, takze pokud mate neco na prodej, berte to s sebou.

Posted
Ja bych se spise primlouval za patek 25.4. nebo o tyden pozdeji, at ma kazdy dost casu si zorganizovat svuj program.

Mohli bychom to pojmout jako malou burzicku, takze pokud mate neco na prodej, berte to s sebou.

Tento termín by mi vyhoval více.

Posted (edited)

Baker: Dobrá tedy :-), vezmi i nějaké ty samolepky od těch členů, kteří si je nevzali, pokud teda ještě zbydou.

Edited by Peta-Biker
Posted
Baker: Dobrá tedy :-), vezmi i nějaké ty samolepky od těch členů, kteří si je nevzali, pokud teda ještě zbydou.

S tim pocitam :)

Posted

Grga mel zase vypadek v navstevnosti, ale rad se zucastni - ten den du i k zubari, takze asi budu mit oteklou hubu - ale alespon budu na chvili zticha :-)

Posted
Grga mel zase vypadek v navstevnosti, ale rad se zucastni - ten den du i k zubari, takze asi budu mit oteklou hubu - ale alespon budu na chvili zticha :-)

Par panaku a bude zase dobre. :thumbsup_anim: Vitej zpatky !

Posted (edited)

saprlote, chtel jsem se taky vetrit, ale 25 nemuzu :(

Edited by Petrando