tombed Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 to zas bude v álejích nablito... to je aspoň na dva stoly, hlavně jim Viktore zdůrazni ať mají dost píva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 OK, zaridim stul pro cca 20 lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 OK, zaridim stul pro cca 20 lidi. Jak tam dělají koleno? Pravděpodobně budu mít jedno zadarmo jako bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Jak tam dělají koleno? Pravděpodobně budu mít jedno zadarmo jako bonus. takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 To už jsem si našel, já myslel osobní zkušenost. A jaké je to šunkové koleno? Už začínám slintat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 To už jsem si našel, já myslel osobní zkušenost. A jaké je to šunkové koleno? Už začínám slintat... já na to teda nejsem, ale dost si to pochvalujou, vlastně vždycky se do kartáče chodilo na kolena a žebra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 já na to teda nejsem, ale dost si to pochvalujou, vlastně vždycky se do kartáče chodilo na kolena a žebra... A no co jsi, to jsi v Jihlavě ani nejedl prase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 A no co jsi, to jsi v Jihlavě ani nejedl prase? ale jó jedl... dám si občas, ale v kartáči vždy tatarák...to už je moje tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Jestli tam budeme do půlnoci, mohl bych zvládnout oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 V Kartáči je nejlepší tatarák . A, když servírce řekneš, ať Ti to promne sama, nemá to chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 to zvládneš, lib to zvládá v pohodě a to si dává dvojitý!! Ale lib zvládá v pohodě všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 ... A, když servírce řekneš, ať Ti to promne sama, nemá to chybu! Asi máš pravdu, koleno mě občas pobolívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 V Kartáči je nejlepší tatarák . A, když servírce řekneš, ať Ti to promne sama, nemá to chybu! Ajajaj... zase se budu muset tejden cpát votruba, abych moh v pátek zhřešit, když je ten tatarák tak boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Taky křidýlka a stehýnka ujdou... Jo, zapsal bych se na seznam - pokud je ještě místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Taky křidýlka a stehýnka ujdou... Jo, zapsal bych se na seznam - pokud je ještě místo. 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio 11. Kalifx 12. sect 13. Pege1012 14. lm 15. Z. 16. Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Kde je Libor? S kým potáhnu na Stodolní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 To už jsem si našel, já myslel osobní zkušenost. A jaké je to šunkové koleno? Už začínám slintat... Kamile kolena tam delaji vyborne. Sunkove koleno je zcela libove (predni), kdezto to druhe je vice tucne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Jak tam dělají koleno? Pravděpodobně budu mít jedno zadarmo jako bonus. Počkej počkej, zatím jsem jenom zjišťoval případné podmínky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Doufam, ze jim tam nepojede vycepni zarizeni. Nebo ze prejdou na Budvar. Kuchyn v karantene by se taky hodila. Jinak fakt uz nevim, co by mi mohlo zvednout naladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Pořád ještě to vypadá, že se nebudu moct zúčastnit. Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se