bandicoot Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Baker: rozlousknout bych to měl tak nějak do konce února, abych chytl lepší cenu... Z konference (24.-25.3.) a hotelu mám osypky, doma děti do školky nidko neodveze, manželka těhotná... samý zápory... Tak hledám nějakou motivaci jinou než pracovní. Jel bych vlakem, abych se moh večer i slušně vožrat... edit: přece nebudu stát večer na rautu se skleničkou v ruce a pracovně žvanit Upraveno 17. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Baker: rozlousknout bych to měl tak nějak do konce února, abych chytl lepší cenu... Pripomen to jeste koncem unora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 jasný, dám si to do diáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Přiznejte se, kteří z vás byli dnes v KFC na oběd, jeden měl na ruce Arcadie a druhý nějaké pilotky. Chtěl jsem zkusit "Kozu", ale nějak jsem vyměknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Tak uz mam taky rezervaci ubytovani v DMZ ci jak se ten hotel pobliz jmenuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jak se tak rozhlížím po fóru, věcí k diskusi bude spousta, tak ne abyste se všichni hned ožrali! Je tam u vás něco k vidění, kdybych přijel dřív? Možná bych mohl zaskočit sem. Jo a mám si kvůli smogu pořídit nějakou masku? Pochybuji, že by Jim Carrey přijel s tebou... tak třeba můžeš do ZOO, anebo tady si něco vyber Hlavně nechoď do útulku v Třebovicích! My tam byli se salamínou jenom jednou a dopadlo to takhle . Doporučuji Muzeum Landek, zajímavá věc. Hele Dafinka má asi více sourozenců, kámoška má nemlich stejnou fenku... Taky byla fest zablešená? Nešel by někdo z místní buňky 24.3. na pivo? Že bych to bral jako důvod proč jet na konferenci. Zatim se mi totiž moc nechce. Plha se hlásí... Jen to připomeň třeba týden předem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ...A Hliník taky, bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ...A Hliník taky, bandi a nevodstěhoval se von náhodou do Humpolce? to tě Bandi nebude moct přibrat do auta, páč pojede pindolinem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Taky přijedu! Kolem sedmé nástup v Kartáči! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Taky přijedu! Kolem sedmé nástup v Kartáči! Dobra zprava. Uz ted mi je spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 To se ten můj trip rýsuje solidně. Nováček Prágl-PAM-Gangu na zaučení u Brothas z Eastcoast... To vypadá, že na tu konferenci ještě rád pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Dobra zprava. Uz ted mi je spatne Takže to bude opravdu setkání na té nejvyšší úrovni. Přijede i lib. Wow!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Chlapi, hlavně slušně, ať nás nevyhodí V 1:30 hrajem s Lotyšskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Chlapi, hlavně slušně, ať nás nevyhodí V 1:30 hrajem s Lotyšskem. V 1:30 mě trenér tedy zcela určitě nanasadí. Ach jo, zase jen na střídačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 libe, musí, Tvoje výkony jsou v poslední době famozní , formu máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 jsem rád libe že dorazíš... to bude masakr, každopádně v pravé ponožce budu mít lístek s adresou a pětikilo na taxála, zapamatujte si ti prosím někdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 jsem rád libe že dorazíš... to bude masakr, každopádně v pravé ponožce budu mít lístek s adresou a pětikilo na taxála, zapamatujte si ti prosím někdo... Kdyz ses ozralej, tak si stejne sundavas obe a mavas s nima po hospode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Kdyz ses ozralej, tak si stejne sundavas obe a mavas s nima po hospode. no bóže, ale furt lepší, než když sis posledně nasazoval svoje slipy na hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Kluci, chovejte se tady... Ještě nejsme v Kartáči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 to lib: Rádi Tě opět uvidíme i když si asi tímto budu muset zrušit všechny sobotní plány a ve čtvrtek jít spát se slepicemi, abych byl v pátek a sobotu použitelný. upřesni prosím, zdali budeš odjíždět v sobotu nebo až v neděli, ať se můžu zařídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se