Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na jeden rozdiel tam este je, automaty podla toho co sa pamatam ked som ich osahaval maju inu a podla mna krajsiu korunku (a teda ine puzdro) nez Q ...nie zo by to nejak zasadne vyvazovalo tych 20K

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
U Bondovek je rozdil opravdu prakticky stejny, ale navyseni z Q na A je cca +50%, u Primu to navyseni je +400% a to uz vypada fakt zvlastne ;)

U bondovek dostanes navic COSC, rok zaruky a coax strojek... rozdil je myslim cca 25k, tedy asi 40% (1470 EUR je Q a 2390 jsou automaty). U starsi varianty bez coax byl zasadne mensi.

Upraveno uživatelem OldaA
Odesláno

Zdravím Vás lidi a přeji hezký noo teď už hezkou půlnoc......

jsem zde novej tak mne hned nekamenujte pokud jsem zde špatně...rozkoukávám se a tak než jsem začal psát, jsem si docela dobře početl....a prostě nevím kam dát, nebo kam začlenit svůj dotaz.

Nikdy jsem se nestaral o hodinky a i když jako asi každej chlap čučím na hodinky kdekoli a kdykoli :-))a špekuluju, jaké bych chtěl :-)to asi dělá každej chlap:-)) tak se přiznám, že tomuhle oboru vůbec nerozumím :crying_anim: ale když je možnost a něco málo v kapse tak nějaké koupím, ať z toho důvodu, že se mne zamlouvají, nebo třeba z nostalgie,nobo mne prostě zaujmou.Jsem už ve věku, že spíše na hodinky PRIM jsem prostě nějak pozapoměl a preferuji,nebo jsem preferoval, tedy lépe řečeno vlastním pár kousků od Breitlingu-navimetr-kosmonaute a Heuer a Omeg atd,atd. Jako Malej kluk jsem ale tátovi pořád bral jeho Primky Sport I a machroval jsem s nima a v té době pro mne super hodinky.Táta jich měl několik.Nicméně přijde čas,kdy člověk sedne k šuplíku a kouká co po člověku zbylo :worried_anim: A tak jsem našel opět plnej šuplík hodinek Prim a začal se o ně zajímat a vzpomínat.

Koukal jsem i na stránky Prim, ale nějak buď sem měl ještě zakalenej zrak z minulých dnů, nebo myslíte že ty ceny jsou těch Primek fakt tak úžasný???:-/ se pomalu vyrovnaj mejm i když nechci nějak Zn.Prim ponižovat, ale ta cena??fůůůha, téédy za tu dobu pěkně narostla.Dyk stály okolo tuším 500,- nebo tak nějak táta za ně dával.Ale to je fuk....

No, nechci vás tady nezábavným psaním zdržovat a tak proč píši.

Chtěl bych se zeptat na model hodinek PRIM-7N01FHHF.Jsou černé barvy...Jednak mne stále drží po celou dobu, že mám samé velké a těžké hodinky sportovního charakteru a když už jsem začal vzpomínat na Prim tak sice na stránkách od nich jsem nic takového neviděl, ale narazli jsem na ně jinde.Prostě jsem si řekl že bych si je rád koupil a chtěl bych pokud by jsem zde našel nějakou zpřízněnou duši, aby mne řekla co je to za hodinky, jestli je má cenu kupovat nebo doporučí sportovní nějaké jiné primky atd,atd.... Prostě chtěl bych mít nějaké nové Primky.

Mějte se hezky rád si sem zajdu počíst a věřím že mne někdo z vás napíše pár řádek.

S pozdravem ,mějte se hezky Zdeněk alias Kenny63

http://hodinky.inshop.cz/inshop/hodinky-pr...m-7n01fhhf.html

Odesláno (upraveno)

Toto nemá s PRIMom, okrem názvu, nič spoločné, teda aspoň jednoducho povedané.

Je to PRIM MPM (pozri vlákno), teda made in china, skús poprečítať fórum(sekcia čínske ale aj české), dozvieš sa ako to je.

Ja by som to nebral.

edit: asi by to trebalo presunúť do iného vlákna, to nechám na moderátorov.

Upraveno uživatelem luboš72
Odesláno
  luboš72 napsal:
Toto nemá s PRIMom, okrem názvu, nič spoločné, teda aspoň jednoducho povedané.

Je to PRIM MPM (pozri vlákno), teda made in china, skús poprečítať fórum(sekcia čínske ale aj české), dozvieš sa ako to je.

Ja by som to nebral.

edit: asi by to trebalo presunúť do iného vlákna, to nechám na moderátorov.

Nuž, celkom to tak nie je s tým nebraním. Ja som si koncom roka (2008) kúpil hodinky zn. Dunlop. Zaujala ma akcia ktorú robili v Hypernove. "Kúp si baterklu za 499,- Sk a hodinky dostaneš grátis." Po tom, čo som ich otvoril, kvôli výmene nap. článku som zostal milo prekvapený. Je tam kaliber od fy. Seiko....a na číselníku týchto primiek vidím presne to isté usporiadanie, ako na tých Dunlop-och. Aj tá dátumovka je tam tak. Takže, síce nejde o Primky ako také, ale nebál by som sa do nich ísť. :-)

Odesláno
  Dynno napsal:
Nuž, celkom to tak nie je s tým nebraním. Ja som si koncom roka (2008) kúpil hodinky zn. Dunlop. Zaujala ma akcia ktorú robili v Hypernove. "Kúp si baterklu za 499,- Sk a hodinky dostaneš grátis." Po tom, čo som ich otvoril, kvôli výmene nap. článku som zostal milo prekvapený. Je tam kaliber od fy. Seiko....a na číselníku týchto primiek vidím presne to isté usporiadanie, ako na tých Dunlop-och. Aj tá dátumovka je tam tak. Takže, síce nejde o Primky ako také, ale nebál by som sa do nich ísť. :-)

Doufám, že je to recese???? Jestli ne, tak :axehead:

• po 2 týdnech...
Odesláno
  cali napsal:
Ja by som to nevidel tak tragicky pani .... ciferniky budu urcite potrebovat zlepsit, ale puzdra su paradne a myslim ze ani omega by sa za teke nemusela hanbit.... treba ich vidiet na zivo, je to fakt kus podstivej prace.

Pokial ide o stroje tak etu dnes najdete do 100K uplne vsade (ked na to pride aj v tej slavnej omege.....)

Vzate do dosledkov tie Prim su vlastne exkluzivnejsie hodinky nez vacsina 30tisicovych svajciarov (len napr takych seamasterov cca za 1k5USD je plne ebay) pocitam ze len novych sa rocne preda par tisic ... Primiek sa predaju s biedou stovky (moj odhad)

Nevravim ze Prim nema co zlepsovat ale ja mam uz teraz jasno ze mat zbytocnych 30K na nove hodinky... tak by som siel rozhodne radsej do vyssie riesenych primiek nez do vacsiny svajciarov v tej cene.

Absolutní souhlas, pouzdra super, žádný odlitek. A hlavně vám je neprodává v hodinářství prodavačka, která přemýšlí o tom, co uvaří dětem k večeři... A o hodinkách toho moc neví :crying_anim:

Opravdu jsou to hodinky, kterých je pár kousků a nejsou v každém hodinářství (o internetových obchodech ani nemluvě) jako rohlíky na krámě!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

PRIM je docela geniální firma, splní každému opravdu vše. Např. u slavných PRIM Sport Q41 (Ronda 715, 1 jewel) za 6950,- CZK je možné dopřát si celou sbírku individualizací: safírový průhled dýnkem (asi na baterku), řemen z krokodýla nebo tuleně, dekoraci strojku, zlacení můstků, základny a rotoru! A pokud přitlačíte, může být pouzdro z růžového zlata a váš monogram na korunce.

:jawdrop:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...