Skopky-Sonny Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Zdravím, poradil by někdo prosím, zda li kousek níže je pravák nebo levák (F*KE)? Nemám je tak nakoukaný, kor starší modely. Mají být jedny z prvních 93/94. Referenci hadám 2542.80 - 41mm quartz. Plné koncovky značeny 824. Fotky nejsou bůhví co, ale něco mi říká, že by mohly být ok. Zežloutlý indexy by mělo být starý tritium, je to tak? Ref. na kartě nesedí, je to SN (část jde vidět na nožce pouzdra) Díky za pomoc
malda Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Nevím proč, ale ty fotky se mi nezobrazují...
Liqid Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Hádáš špatně, jsou to midsize. Fake to nebude, ale jsou hodně jetý. Jen ta luneta bude stát ranec a co teprve servis a leštění. Osobně bych do nich nešel.
Vanilla Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Jsou to ty z bazoše. Viděl jsem je na vlastní oči a cuknul jsem. Jsou opravdu hodně jetý, takže mě odradily náklady, které by člověk musel vynaložit, aby hodinky vypadaly k světu. . Jen těsnění, baterka a tlakovka je 4k + přeleštění a nová luneta, která stojí sama raketu.
Skopky-Sonny Odesláno 30. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Diky vsem za nazor. Ano jsou to ony. No tusil jsem ze to nebude nic moc, ale nekteri prodavajici jsou jelita na foceni, takze fotky beru vzdy s nadhledem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se