Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, tikzot napsal:

Wooow, byla to masakr jízda, v 19 letech premiérový titul pro Menšíka a po 20 letech slaví mužskej tenis  1000 masters titul. Nàdhera! A Gratulace, to je sen. 🖖🏻

je to paráda a navíc Novaka dát ve finále,to prostě udělá radost a snad nám roste druhej Béďa👍

Odesláno

Je to tak, ale s tím rozdílem že tyhle kluci - Lehečka, Menšík a další mohou konkurovat dnešním světovým hráčům, není tam ta výsostná nedotknutelná skupina fedex, djoker, rafa, andy.. věřím v dobrou budoucnost! Když se to daří v ženském tenise, tak proč ne v mužském😉

Odesláno

Máme teď tři borce v singlu, kteří dokáží potrápit světovou špičku. Věřím, že někdo z nich konečně urve GS titul👍

Odesláno

Potěšila mě také slova Djoka k výkonu a osobě Menšíka. Kdysi mi moc osobnostně neseděl, ale zdá se, že lidsky vyzrál. 

• po měsíci...
Odesláno
před 58 minutami, tikzot napsal:

Pocta Rafovi na Roland Garros.

moc hezky natočený, chybí mi na okruhu 🇪🇸🎾

https://www.instagram.com/reel/DKFTgpIIKhN/?igsh=MTdwMTcwMmdkZmZlNA==

úplně jsem zamáčknul slzu 🙌

Rafa a Roger jsou dvě ikony tenisu na dlouhé roky,jsem rád že jsem toto viděl a mohl zažít jejich zápasy které byly naprosto famozní👍

A Rafovo skore na RG je něco naprosto neuvěřitelného 116 zápasů.112 výher a všech 14 vyhraných finále 🙌

Navíc mě mrzí že Babolat už neudělá novou raketu Rafa Babolat Aero,takže musím hrát a nechat na pořád ty co mám spešl model RG

download(15).thumb.jpeg.e2e17ab78a3ea17517fa0fc55233245a.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 29 minutami, spineshank napsal:

úplně jsem zamáčknul slzu 🙌

Rafa a Roger jsou dvě ikony tenisu na dlouhé roky,jsem rád že jsem toto viděl a mohl zažít jejich zápasy které byly naprosto famozní👍

A Rafovo skore na RG je něco naprosto neuvěřitelného 116 zápasů.112 výher a všech 14 vyhraných finále 🙌

Navíc mě mrzí že Babolat už neudělá novou raketu Rafa Babolat Aero,takže musím hrát a nechat na pořád ty co mám spešl model RG

download(15).thumb.jpeg.e2e17ab78a3ea17517fa0fc55233245a.jpeg

Taky skoro ukápla. On je mega dříč, to co dostal Roger od boha, talent tak to si Rafa vydřel sám, pro mě je on největší tenista posledních 20 let.. 🖖🏻

potěšil mě i Djokovič, kterej tam zůstal z té éry sám a říkal, že bez Rafy je to hodně jiný a že se dlouho nedokázal zorientovat a namotivovat se k vyšším výkonům.. 

jsem zvědav co přinese dnešní generace ( Sinner, Alcaraz, Rune, atd.. ale zatím tam je jen prázdno a prostor po těch ikonách a osobnostech pred nimi.. 

Odesláno

Rafa v tenisu a Vale 46 v MotoGP jsou pro mě sportovní ikony a sympataci posledních 20 let👍❤❤❤❤❤❤👍  

Bez nich už to není stejný a tak si na to musí člověk zvykat. 

Z těch nových kluků fandím a líbí se mi jak hraje Carlos Alcaraz. 

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Myslím že finále je to nej co může být,fandím Carlosovi ať to zvládne 👍

Co mě překvapilo,tak že to bylo jen na 3 sety,čekal jsem že se potahají víc.

Odesláno

Nole zkazil pár klíčovejch míčků, aby to šlo do víc setů. Byl to pěknej tenis, ale musím říct, že po dlouhý době jsem u něj výrazněji vnímal ten generační rozdíl. Ale třeba jenom nemusel mít den, i to se stává.

Neviděl jsem Igu se Sabalenkou, asi si to pustim, až budu mít chvilku.

Odesláno
před 20 minutami, geometr napsal:

Nole zkazil pár klíčovejch míčků, aby to šlo do víc setů. Byl to pěknej tenis, ale musím říct, že po dlouhý době jsem u něj výrazněji vnímal ten generační rozdíl. Ale třeba jenom nemusel mít den, i to se stává.

Neviděl jsem Igu se Sabalenkou, asi si to pustim, až budu mít chvilku.

Je to tak, vlastně mám pocit že Djoker už nevymyslí nic nového, býval dobrý, nejlepší tabulkově.. ale jak bylo řečeno, věk nezastavíš, ty dnešní mladý do toho můžou řezat 10min jeden gam.. fyzička neskutečná.. to už on nezvládne.. 

Sinner mi Djokera dost připomíná takovej bezchybnej, strojenej, možná proto ten tenis tak vypadal;-)

Na Carlose se kouká prostě líp, hraje líbivější tenis. Emoce, publikum a to funguje. Na finále se těším, ikdyž myslím že je vítěz jasnej.

Ad Sabalenka/Swiatek. Byla to skvělá řežba a Aryna si to zasloužila. 

Odesláno

Tu holčinu sleduju od 15 let.. US OPEN senzace a řikal jsem si, ta rychle zhasne a je to světová 2, je jí 21 a je mega dobrá👍🏻 Aryna silová a samozřejmě emočně nestabilní 😅to jí stálo už hodně titulů.. 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...