geometr Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Odesláno 10. září 2023 Teď jsem dokoukal ženský finále (v noci už se mi u toho nechtělo sedět) a jako sama si to Sabalenka prohrála. Přál jsem to Gauffové. Ale, že by to byl nějakej koukatelnej tenis, to nee... Čekám, že ty chlapi budou jiný pokoukání. A škoda, v ženský juniorce jsme byli blízko, ale holky máme šikovný, ne, že ne
tikzot Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Odesláno 10. září 2023 Já to dokoukal, byl to nervozní tenis od Saby, ten kotel americkej jí uvařil, myslím si, že tohle vyhrálo Coco ten slam celej.. pár hezkých výměn tam jako ale bylo, síla versus rychlost, tak bych to viděl.. Dneska sem na ty dva aroganty docela zvědavej.. ale trochu víc věřim Medvědovi..
geometr Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Odesláno 10. září 2023 Jo, ten americkej kotel na tom má významnej podíl, to nepochybně.
honza71 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 (upraveno) Tak se dockal chlapec - Jiri Lehecka Adelaide Upraveno 13. ledna 2024 uživatelem honza71
tikzot Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 Koukal sem na to, mega mu to přál a ta otočka byla super!
honza71 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 před 1 hodinou, tikzot napsal: Koukal sem na to, mega mu to přál a ta otočka byla super! Byl to od obou moc hezkej tenis. Jsem zvedavej, jak zvladne AO. Jestli Leheckovi dojde a vypadne hned v uvodu nebo ho to nakopne a dojde daleko.
habadej Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 Snad se mu to tím vítězstvím v hlavě porovná. Má na to, ale ta hlava ho dost brzdila.
tikzot Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Odesláno 23. února 2024 Tyvoleee Menšík v Doha semifinále, udržel a zmáknul to
geometr Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Odesláno 6. června 2024 Tak to vypadá dneska na předčasný ženský finále singlu na RG...
tikzot Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 A dneska na mužskýalcaraz velmi dobře teď. Pátej bude masooo☝
tikzot Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Carlos fAkt mentalně i fyzicky na svůj věk neskutečnej player. Ten to podle mě dotáhne hodně daleko
geometr Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Taky si myslím, že vyspívá. Že to dotáhne daleko. A taky že má v sobě něco McEnroeského...
geometr Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Odesláno 8. června 2024 Paráda, máme vítězku ve dvouhře i ve čtyřhře v ženský juniorce! Šikovný holky.
tikzot Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Tak to je sen!!! Krejčíková ve finàle Wimbledonuloni Vondroušovà a letos Bára. Boží, to bude Titul
honza71 Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Paradni jizda. Verim, ze si pro ten titul dojde. Je perfektne soustredena a uverila tomu, ze muze celej turnaj vyhrat
habadej Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Bára Neskutečná! Moc jí to po těch trablech v posledních měsících přeju. Možná jediná hráčka na okruhu, která má plán B, a když to nestačí, tak i C! Doufám, že to v sobotu dorazí. U těch holek je hlava kolikrát důležitější než tenisové dispozice. Určitě malinkatou běhavku nepodcení.
tikzot Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Tak tak - ona je fakt chameleón v té variaci své hry, těším se mega na to finále, i ta Paolini je nemotivovaná, ale Bára má zkušenosti z finále GS a velkou podporu diváků
geometr Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Odesláno 12. července 2024 Bára Krejčíková ve finále Wimbledonu, to je paráda, vrací se do formy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se