tikzot Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Nádhera, kluci pod Berdychem poprvé v historii porazili amíky na jejich půdě, Lehečka vs Fritz, dokonalý, konečně ho porazil Věřím, že ty mladý kluci pod Berdychem je recept, kterej by mohl fungovat, bylo by to po dlouhý době super
Frantik Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Tak tak. Individuálně předváděj super výkony, tak teamove by to mohlo bejt ještě lepší
tikzot Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Stan THE MAN Wawrinka na australian open farewell, super výkon v 41 letech 3kolo GS. Norquain Pink jako dlouholetý ambasador značky, to je taky paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
vzduch Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Bude mi chybět Wawrinkův bekhend. Je čím dál méně hráčů, kteří ho hrají a je jedno na jaké úrovni.
pavo_ Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna jo jednoručnej backhend je paráda, jako důstojný nástupce Stana mi přijde Musetti
tikzot Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Přesně! Jeho jednoručak nejlepší na okruhu, když hrál s Federerem byla to symfonie 1
geometr Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Tak ta Austrálie letos moc nedopadla. Ještě máme ve čtvrtfinále v juniorském dívčím deblu z každé strany dvě holky, tak držím palce.
tikzot Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Dnešní dvě semifinále na AO.. neskutečný matche, hrozně mě mrzelo, že to Zverev nedotáhl, tak sem mu to přál Ale to jak se Carlos dokázal zkoncentrovat, sebral se doslova z ho..n, je to zaslouženě nejlepší tenista současnosti..! No a Djokovič vs Sinner.. neskutečný výkon Djokera!! Hlava a servis mu to vyhrálo, taky samozřejmě dva zápasy přešel skoro bez námahy, asi by to bez toho dneska nedal, ale na to se historie neptá pamatuju si jeho finále s Rafou 2012, 5 A půl hodiny top tenisu, jak jim museli přinést židle, jak se klepali.. a tohle po 14 letech v 38 předvést, neskutečný fakt Moc bych mu přál aby to v neděli zvládl a dostal se na 25 GS, jiná šance už pro něj podle mě nebude. 1
geometr Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Budu si to muset pustit. No a finále dívčího deblu se taky povedlo.
pavo_ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna jo dnes obě SF paráda, pastva pro oči, radost takový tenis a ty příběhy sledovat. Uvidíme jestli Nole bude schopen v jeho letech zregenerovat, každopádně se na neděli těším (Carlitos by v případě vítězství byl nejmladší vítěz všech 4 GS) a finále čtyřhry juniorek je čistě záležitostí...paráda
tikzot Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Je to tak, českej debl holky je světová špička Carlos si taky sáhnul na dno, takže to bude vyrovnaný a motivace obou bude mega velká, takže čekám a chci bitvu generací a snů obou mistrů
geometr Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tak. Hotovo. Pěknej tenis. Ani nevím, komu jsem to přál víc a to mám Carlose radši. Djokovic je ve svejch letech prostě neuvěřitelnej.
tikzot Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tak finále bylo veľmi opatrné, asi se to dalo čekat, možná kdyby Djoker neměl ty žaludeční problémy, tak by to mohla být vetší bitva;-)) Tak jako tak opravdu výkony Noleho v tomto věku a konkurenci jsou top jak swiň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Jinak Carlos ve 22 kariérní slam jako nejmladší hráč historie a 8 GS titulů, neskutečný! Kam to tenhle kluk dotáhne když mu bude zdraví a štěstí nakloněno bude asi hodně daleko
geometr Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února No jo, tu absolutní tenisovou parádu jsme si letos vybrali při těch semifinále.
pavo_ Odesláno pondělí v 18:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:08 jo Carlitos je opravdu borec, ten když hraje svůj top tenis tak se s ním v podstatě nedá hrát...max Janek to zvládá, navíc je to opravdu sympaťák. A Djokymu , hrozně mu pomohla skreč Menšíka a pak Musettiho kdy už byl v podstatě venku z turnaje...ve finále už pak bylo vidět, že v jeho letech nestíhá být u míčků včas a chybuje, ale i tak je to neskutečně borec
tikzot Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Sara Bejlek- wooow a prvni titul v Abu Dábí, to je parádní a rvala se slušně.! Mám radost a gratulace! 1
vzduch Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Taková tryskomyš. Na kurtu je všude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se