Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Videl jsem jen sestrih zapasu Ben vs Carlos. Vubec bych se nedivil, kdyby turnaj vyhral. To byly neuveritelny vymeny. 

Odesláno

mrknul jsem na sestřihy a pozápasové rozhovory včerejšího finále a umění prohrávat je výsadou pravých šampionů...a to paní Sabalenka opět nezvládla

těším se na dnešní finále mužů, tipuju 3:1 pro Sašu 🙂 

Odesláno
před 19 hodinami, honza71 napsal:

Videl jsem jen sestrih zapasu Ben vs Carlos. Vubec bych se nedivil, kdyby turnaj vyhral. To byly neuveritelny vymeny. 

Souhlasim, taky ho potáhne mega publikum, to bude komplet na jeho straně, bude to dobrej match!

Odesláno
před 23 minutami, pavo_ napsal:

mrknul jsem na sestřihy a pozápasové rozhovory včerejšího finále a umění prohrávat je výsadou pravých šampionů...a to paní Sabalenka opět nezvládla

těším se na dnešní finále mužů, tipuju 3:1 pro Sašu 🙂 

Ona je mega frustrovaná, letos nevyhrála ani jeden GS, vždycky se dostala hrozně daleko nebo do finále a tam to nepromění, ten cvrček v hlavě prostě vrtá a ačkoliv jí jako tenistku fakt nemám rád jejím chováním arogancí šperky hodinkama a tak dále to dává najevo úplně špatně, tak v těchhle ohledech jí trochu chápu,  musí to být těžký.

Rybakina je naprostej opak, působí až étericky, přitom je to atletka number one a její tenis jde pořád nahoru což je super a moc jí to přeju.

Odesláno (upraveno)

Jo, shrnuto, podtrženo - chybí jí trocha pokory, což by nebylo na škodu. No a ty její emotivní projevy... Já nemám Sabalenku taky rád. Ale je pořád stejná a patří to k ní, tak to prostě je. A těžko ji někdo předělá v tomhle věku a po tom co dokázala. Na druhou stranu můžeme se podívat třeba na Igu. Ta po tom všem, co dokázala, nemá poslední dobou taky zrovna štěstí. Ale chová se úplně jinak.

K tomu finále. Dohromady to nebyl žádnej pěknej tenis. Opravdu jen pár pěkných výměn. A to si v podstatě nadiktovala Sabalenka - prostě zabijácký podání a budu do toho furt bušit, jak hluchej do vrat. Co na tom, že to nefunguje. Rybakina? Po pár podáních Sabalenky si na to našla recept a Sabalenka nebyla schopná s tím do konce nic udělat, což naprosto vygradovalo ve třetím setu. Rybakina si pak jela svoje podání a přesto, že jí prakticky od začátku to první moc nefungovalo, disciplinovaně se o něj pořád pokoušela a párkrát to vyšlo (anebo taky v zápětí po ese hned dvou chyba 🙂 ). Uhrát finále grandslamu na druhý podání, to není úplně standard 🙂 . Ale musím říct, že se mi líbilo s jakou lehkostí podává (narozdíl od toho uřvanýho podání Sabalenky) a že se tím nezdařeným prvním podáním prostě nenechala rozhodit. Jedinou slabou chvíli měla na konci druhého setu, ale evidentně jí to nerozhodilo.

Jsem zvědavej na ty chlapy.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno
před 27 minutami, tikzot napsal:

Ona je mega frustrovaná, letos nevyhrála ani jeden GS, vždycky se dostala hrozně daleko nebo do finále a tam to nepromění, ten cvrček v hlavě prostě vrtá a ačkoliv jí jako tenistku fakt nemám rád jejím chováním arogancí šperky hodinkama a tak dále to dává najevo úplně špatně, tak v těchhle ohledech jí trochu chápu,  musí to být těžký.

Rybakina je naprostej opak, působí až étericky, přitom je to atletka number one a její tenis jde pořád nahoru což je super a moc jí to přeju.

já ji taky trochu chápu, ale prostě právě chování v takových  těžkých situacích a frustraci se ukazují praví šampioni

Sabalenka je prostě svým chováním a sebestředným vystupováním jak typická ruska( ač mimo kurt umí být zábavná)  

Odesláno

Tak je to dneska opravdu těžký, ale jestli dá Kuba Sheltona, tak Jirka tam nechá všechno a porazí snad Tiena🙏🏻

Je to tedy optimistický scénář, ale publikum taky prispeje a v Praze nám to jde💪🏻👍🏻

Odesláno
před 1 minutou, geometr napsal:

Hustý! Kubovi nespadla síť :D

Podržel moc! Lehy teď umře na kurtu a věřím že to urve! Motivace a publikum, to půjde💪🏻

Odesláno

Yes!!!

Neskutečnej Jirka, bez něj by to necinklo, Kuba taky super, Berdychovi to jde líp a líp a do budoucna by to mohlo fakt přinést velký výsledky, doufám 🙏🏻

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...