tikzot Odesláno neděle v 19:19 Nahlásit Odesláno neděle v 19:19 Ty vole to ale byly nervy!!! Kostyuk zlomená, ale hrála luxusně
habadej Odesláno neděle v 19:44 Nahlásit Odesláno neděle v 19:44 Dneska Linda na krev a morál. Bohužel se jí skoro celý zápas nesešel servis. Ani jedno eso. Kdyby jí psal servis jako na Wimblu, asi by Marta neměla šanci. Co na Arynu? Aryna je tank, ale její pohyb není tak dobrý jako u Marty, a když jí to nejde, tak se dokáže pěkně vystřílet. Když bude hrát Linda trpělivě a zodpovědně, její šance je víc než dobrá. Horní část pavouka je schůdnější. Mohlo by to vyjít.
tikzot Odesláno neděle v 20:02 Nahlásit Odesláno neděle v 20:02 Věřím že tu afektovanou běloruskou diamanty ověšenou paní sejme a pak je cesta otevřená, ale Gauff představuje letos hrozbu, její forma je skvělá.
geometr Odesláno neděle v 20:27 Nahlásit Odesláno neděle v 20:27 Sabalenka je narozdíl od Lindy nervák.
pavo_ Odesláno neděle v 20:40 Nahlásit Odesláno neděle v 20:40 je to tak hlava je Lindy velká zbraň když trochu odbočím, koukám na cz eurosportu a neskutečně mě ničí ty reklamy s Lindou a Kubou Menšíkem...to je level trapnosti maximum
habadej Odesláno úterý v 18:13 Nahlásit Odesláno úterý v 18:13 Škoda... Lindě patří velké uznání. Dostat Arynu na hardu, navíc na US open, do super TB se rovná malému zázraku. Bylo to o pár míčcích. Třeba to prase ke konci. Dneska Aryna vůbec nepomohla, hrála soustředěně, chtělo to štěstí. Linda dokázala, že ve svém věku je už světová hráčka. Příští rok půjde ještě nahoru. Každopádně díky za pěkný zažitek. 3
tikzot Odesláno úterý v 19:05 Nahlásit Odesláno úterý v 19:05 Tentokrát to Lindě ve třetím nevyšlo, nebyl servis a taky moc nefungovala ta její uzavřenost před okolím, halt to se stává a Linda nám toho ukáže ještě hodně, klobouk dolů před jejím výkonem 2
tikzot Odesláno úterý v 19:07 Nahlásit Odesláno úterý v 19:07 V 6. 9. 2026 v 22:40, pavo_ napsal: je to tak hlava je Lindy velká zbraň když trochu odbočím, koukám na cz eurosportu a neskutečně mě ničí ty reklamy s Lindou a Kubou Menšíkem...to je level trapnosti maximum Slušná humplolárna halt najmout si pořádnou reklamku je asi blbost pro OK SYSTEM 2
tikzot Odesláno včera v 10:26 Nahlásit Odesláno včera v 10:26 Night session mezi Sheltonem a Alcarazem, teda byla to bitva, ale Sheltonovi to přeju, zamakal na sobě za poslední rok hodně a zaslouží si to, Carlos na to že půl rok nehrál top tenis tak taky masakr výkon na US, ale podle mě to ještě nestačí na titul, ale přijde to brzo Tiafloe : Mikellsen, taky paráda, 5 setu a supertiebreak, otáčet 0:2 musela bejt pro Francise mega výzva, to je vždycky nádhera ten příběh. Těším se na americký semi Titul podle mě Zverev nebo Shelton, oběma to přeju 1
pavo_ Odesláno včera v 15:57 Nahlásit Odesláno včera v 15:57 já hlavně doufám, že Kokyna dnes smázne toho rozmazlenýho ruskýho fracka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se