tikzot Odesláno pátek v 18:35 Nahlásit Odesláno pátek v 18:35 Obě semi hodně jednoznačně, nechtěl bych mít lístky za sto tis na tyhle utkání Zverev ale čekám v neděli umře pro titul
habadej Odesláno pátek v 19:06 Nahlásit Odesláno pátek v 19:06 Ve finále budu samozřejmě přát Sašovi. Jannikův tenis je k uzívání. Tipuju 3:0 maximálně 3:1 pro Jannika. Na ten strojově přesný tenis občas platí jenom jeden hráč, který je momentálně mimo. Saša má šanci pouze pokud Jannik zkolabuje jako na RG. Kolik má být v Londýně v neděli stupňů? 1
pavo_ Odesláno sobota v 11:12 Nahlásit Odesláno sobota v 11:12 Jako teplo má být (29st), ale hraje se odpol od 16 tj reálně začátek 16.30 to si nemyslím, že bude mít nějaký vliv...Přál bych si aby z toho Saša udělal alespoň trochu drama, ale pokud bude Sinner hrát na levelu jako proti Djokymu tak to bude i podobný výsledek... teď TDF a pak se těším na finále holek
Frantik Odesláno sobota v 16:09 Nahlásit Odesláno sobota v 16:09 Je dost v laufu. To se Mouše bude blbě otáčet
geometr Odesláno sobota v 16:11 Nahlásit Odesláno sobota v 16:11 Karolína si přinesla to chybování ze semifinále.
tikzot Odesláno sobota v 16:44 Nahlásit Odesláno sobota v 16:44 Jestli vyhraje muška set, tak jí porazí
tikzot Odesláno sobota v 16:45 Nahlásit Odesláno sobota v 16:45 před 1 minutou, Frantik napsal: Moucha kouše Jí to takhle baví 1
Frantik Odesláno sobota v 16:48 Nahlásit Odesláno sobota v 16:48 Linda uz je pod ručníkem a asi dost teče
vzduch Odesláno sobota v 16:55 Nahlásit Odesláno sobota v 16:55 Já už to viděl jednoznačně. Inu ženské. Muchová?
geometr Odesláno sobota v 17:40 Nahlásit Odesláno sobota v 17:40 Tak já myslím, že nakonec pěkné finále.
Frantik Odesláno sobota v 17:47 Nahlásit Odesláno sobota v 17:47 Skvělý. Ani nepamatuju, kdy by mě zenskej tenis takhle bavil 1
bobi Odesláno sobota v 18:17 Nahlásit Odesláno sobota v 18:17 Parádní české finále,yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se