geometr Odesláno 6. července 2025 Nahlásit Odesláno 6. července 2025 Nám to ale nějak letos nejde... Není holt pokaždé posvícení a namlsali jsme se úspěchy posledních let především našeho ženského tenisu.
tikzot Odesláno 7. července 2025 Nahlásit Odesláno 7. července 2025 Škoda letos, hlavně tedy Krejčíková té mi bylo vysloveně líto, neměla energii, odhlásila se i z mixu.. škoda teď velké zklamani Dimitrov dva sety na Sinnera a musel skrečovat, udělal si něco s ramenem.. měl na něj, velká škoda
vzduch Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 před 8 hodinami, tikzot napsal: Škoda letos, hlavně tedy Krejčíková té mi bylo vysloveně líto, neměla energii, odhlásila se i z mixu.. škoda teď velké zklamani Dimitrov dva sety na Sinnera a musel skrečovat, udělal si něco s ramenem.. měl na něj, velká škoda Dimitrova je mi líto, to zatížení je enormní a už taky má své roky. Krejčíková by měla podle mě zapracovat na fyzické přípravě a nějaké to kilo shodit. Ale prd tomu rozumím, vrcholový sport není pro každého!
geometr Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 Kateřina Siniaková ve finále mixu, pěkný.
geometr Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 ... a vítězkou turnaje v mixu. Velká paráda. A ještě může pokračovat, držím palce.
geometr Odesláno 12. července 2025 Nahlásit Odesláno 12. července 2025 Hmm... dva kanáry ve finále Wimbledonu...
tikzot Odesláno 12. července 2025 Nahlásit Odesláno 12. července 2025 Sabalenka ve finale s Igou by byl větší mazec Těším se zítra na opakovanou z French Open, Janík vs Carlos
geometr Odesláno 12. července 2025 Nahlásit Odesláno 12. července 2025 Jojo. A zejtra by to mohlo bejt fakt pěkný, akorát nám to muže sebrat pul neděle 1
tikzot Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 Drama vrcholí;-) sem zvědavej jestli Carlos otočí
geometr Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 Jo, vypadá to, že jde do tuhýho.
tikzot Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 Teď mi přijde že nemá vůbec sílu
Frantik Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 No v Paříži to taky vypadalo....... Uvidíme.
Frantik Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 Ja ne, páč přeju Sinnerovi, ale ne zas tolik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se