Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nakoniec je všetko inak. Chcel som malé, mám veľké, ale pasujú na ruku veľmi dobre.

Z Petríka sa stal Seiko užívateľ. Kúpil som SRP772K1, z obrázku som nebol nadšený z polmesiaca na sekundovke, naživo mi to nevadí. Pekný vzor na ciferníku, malé decentné rímske (to je asi jediná škoda) číslice, mini dátum ktorý do ničoho nezasahuje. Za tie peniaze sa mi veľmi páčia. Posledné 2 týždne už som v podstate len pokukoval po Seikách, tak ich mám.

Obligátne foto na ruke, nech sa páči.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ďakujem. A súhlasím, na fotkách som ich mal až ako tretie v poradí, ale naživo vyhrali. Moje prvé dospelácke automaty. Hurááá

Odesláno

To mi je jasné. Trochu sa bojím, že po tom čo som videl, tak nie len Seiko ale aj Grand.

Odesláno

Grand Seiko je TOP !!!

Tuhle metu, bych taky někdy moc rád pokořil, ale to je ještě hodně daleko.

Pak už bych je asi nikdy nepustil. :D

Ideálně SBGA011.

Nádhera. :)

Odesláno

Tak netvrdím že je to jediná cesta, ale naozaj sa mi páčilo to čo som videl vo vitrínke s Grand Seikom. Tá cena je samozrejme vysoká, ale nie je to nič na čo by som behom roka nenašetril :-) Samozrejme, ak ma dovtedy nezlákajú nejakí iní japonci :-D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Po otestovaní mám asi +15 sekund za 3 dni, rozne nosene, odkladane "na zadok". Za mna OK.

Odesláno

Ďakujem :-) nosím ich teraz každý deň a stále je radosť na ne pozerať.

• po měsíci...
Odesláno

Mám ich dva mesiace a zatiaľ som Timexy od tej doby na ruke ani nemal. Tie Seiká sú super, na 42mm som si zvykol a ak som doma nemám ich na ruke, je to už taký zvláštny pocit :-)

• Po roku...
Odesláno

Oživujem, pretože dnes som si urobil predčasnú hodinkovú (a inú) narodeninovú radosť. Seiko Presage padne ako uliate, mám z nich veľkú radosť. Zvažoval som Hamiltonky a sú krásne, ale Power reserve ukazovateľ a celkový dizajn (masívnejšie púzdro - to by som pred 2 rokmi nepovedal že bude moja preferencia) vyhral :-) A Seiko, dobrá skúsenosť pomôže pri výbere :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...