Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podle ceho si kontrolujete presny cas? Ja to ted steluju podle presnycas.cz. Serizuji tak jednou tydne. Hodinky my utikaji tak o 2 az 3 s denne. Coz se zda byti ok.

Odesláno

Nejsem schopny nejak soustavne merit presnost, takze se smiruji s tim, ze mi dou hodinky napred, coz mi ovsem vyhovuje, aspon jsem potom presnejsi ja kdyz nekam jdu na cas. Po koupi kdy jsem to sledoval +7 denne, ted mi to pride trochu min. Serizuju tak jednou za dva tri mesice podle presnycas mozna prejdu na timeticker :thumbsup_anim:

Odesláno
  utrejch napsal:
Nejsem schopny nejak soustavne merit presnost, takze se smiruji s tim, ze mi dou hodinky napred, coz mi ovsem vyhovuje, aspon jsem potom presnejsi ja kdyz nekam jdu na cas. Po koupi kdy jsem to sledoval +7 denne, ted mi to pride trochu min. Serizuju tak jednou za dva tri mesice podle presnycas mozna prejdu na timeticker :thumbsup_anim:

To ti po 3 měsících jdou tak o 10 min dopředu! Ty musíš být všude první :thumbsup_anim:

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Ty si ale berou cas z PC :(

za mne www.presnycas.cz

Aha,takže si vlastně hodinky seřizuji dle svého compu,na druhou stranu dle presnycas.cz je odchylka compu 1,8s což je celkem slušné,takže asi zustanu u seřizování dle Chronomatů,už jen kvuli té iluzi...P.S.děkuji za info..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Breitlingy nemám, ale zajímavé zkušenosti s mechanickými strojky zde mě docela poučily. Včetně stránek, kde najdu přesný čas :unsure: Doposavad jsem řídil podle ČT24..

Jinak vlastním asi měsíc archimedy s etou 7750 a překvapily mě mile svou přesností. Za den přesně +2 vteřiny, na noc je pokládám na bok na 9. Myslím, že už se to moc nezmění (a kdyžtak snad k lepšímu) :clap:

Odesláno
  Platos napsal:
Breitlingy nemám, ale zajímavé zkušenosti s mechanickými strojky zde mě docela poučily. Včetně stránek, kde najdu přesný čas :unsure: Doposavad jsem řídil podle ČT24..

Jinak vlastním asi měsíc archimedy s etou 7750 a překvapily mě mile svou přesností. Za den přesně +2 vteřiny, na noc je pokládám na bok na 9. Myslím, že už se to moc nezmění (a kdyžtak snad k lepšímu) :clap:

Mam na eta 7750,Swiss Military 12000feet za 14 dni 0sec!!!!!(radiovy sig Frankfurt podle Citizen),na noc je nesundavam.Docela prekvapily.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Také jsem se radoval, moje Omega 1164 (Valjoux 7750) dělaly cca -0,25sek za den, po roce jsem už ale na cca -2sek den :-( ale stále v C.O.S.C. rozmezí

tc95 napsal:
Mam na eta 7750,Swiss Military 12000feet za 14 dni 0sec!!!!!(radiovy sig Frankfurt podle Citizen),na noc je nesundavam.Docela prekvapily.
Upraveno uživatelem max
Odesláno

Před časem jsem v jiném fóru tohle také okrajově řešil. Nové hodinky (Omega Hour Vision) jsem chtěl zkontrolovat.

V prvních dnech byla odchylka + 0,5 s denně, ale po pár dnech se mi zdálo, že se zvětšila. Trochu jsem to měřil, průměr cca + 0,75 s dennně. Pak jsem dostal radu na vyzkoušení různých poloh.

Podle popisu k Rolexu se hodinky zpožďují v poloze 9. Takže zatím je dávám takto, po dvou měsících jdou s odchylkou + 0,6 denně (vypočteno průměrem). Nosím je skoro pořád, leží jen na noc.

Poslal jsem mail firmě o certifikát, ale bohužel jsem nedostal žádnou odpověď (také podezírám antispamový filtr). Myslíte si, že poloha 9 hodinky nejvíce zpožďuje, anebo je to u každého kusu jiné, nebo Omega to má jiné než Rolex ?

Moc mě to netíží, odchylka je velmi malá, ale přece. Kdo máte certifikát, v jaké poloze Vám jde Omega s největším zpožděním ?

Dík za info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...