Frostie Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 když máš sirku 14, tak i jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 když máš sirku 14, tak i jo17, mám rád menší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Nahodou, cekal bych ze 36 ky budou na ruce uplne mrnave..samo zalezi na zapesti, ale sedi ti pekne. Stve me, ze sem ty svoje 42 pustil Upraveno 5. září 2018 uživatelem MejlaG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Blizi se Atacama 2https://www.laco.de/de/uhren/einsatzuhren/atacama-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 S dovolením bych se přidal k zdejší menšině Laců a Demeterů.Leipzig (42 mm, ruční nátah). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Sluší Ti. Začínám stále víc uvažovat o tom proč vlastně ještě nemám žádný béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Díky. Mohu vřele doporučit. Trochu mne zklamala lumi, která moc dlouho nevydrží, jinak jsou ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 To máš pravdu. Lumi je asi jen na průjezd tunelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Měl bych dotaz na majitele Laco. Řek jsem si, že nutně potřebuju něco jako B-Uhr a jak jsem tak brouzdal a hledal, tak jsem si říkal, že by to měly být echt B-uhr, což myslím Laco splňuje nejlépe - manuální nátah, středová vteřinovka, strohý design bez nápisů. Nevím však jak bych dal ty odstátý nožičky co visí nad zápěstím, jak se stím žije? Pokud bych se přes to dostal, pak bych řešil asi ještě velikost zda 42mm Memmingen nebo 45mm Westerland... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Děkuju za optání, mě se s tím žije docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Mám Laco Aachen a nemám problém... Moc pohodlný hodinky... Jo a ta Lumi není špatná, čerstvá svítí dost, ale se Seikama se to srovnávat nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Měl jsem 42 a trochu jsem musel chroupat ty nožičky,prodal jsem a teď bych do nich šel znovu,jen 45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Souhlasím. 42 mm mi u těchto Fliegerů příjde málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Měl bych dotaz na majitele Laco. Řek jsem si, že nutně potřebuju něco jako B-Uhr a jak jsem tak brouzdal a hledal, tak jsem si říkal, že by to měly být echt B-uhr, což myslím Laco splňuje nejlépe - manuální nátah, středová vteřinovka, strohý design bez nápisů. Nevím však jak bych dal ty odstátý nožičky co visí nad zápěstím, jak se stím žije? Pokud bych se přes to dostal, pak bych řešil asi ještě velikost zda 42mm Memmingen nebo 45mm Westerland... - Za mě jsou rovné nožky, alespoň na 42 mm verzi, naprosto snesitelné a nosí se jako jiné hodinky s klasickým pouzdrem. Pokud nožky visí pouze nad zápěstím, je to OK, pokud by přečuhovaly přes ruku, volil bych asi menší průměr.- Lumi je upřímně strašná, ale to už zaznělo. Hodinky mají ale pozitiva jinde.- Přesnost 2801-2 je v dle mého v mezích, zatím cca +10 sekund za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Díky chlapy, přesnost na hodinkach moc neresim :-) u těch nožek mi šlo spíš o estetično, asi to chce vidět na živo... Stejně asi tak dilema zda 42 či 45 bych chtělo rozhodnout po vyzkoušení. Normálně mám rád spíš menší hodinky, ale B-uhr je něco jineho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Asi vyzkoušet,ale kde DeeK přišel na takovou blbost o té lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Možná vlastní zkušenost... po nasvícení vydrží asi 15 až 20 minut, pak je konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Měl jsem Mannheim a nechce se mi věřit,že by šli s kvalitou dolů.Používali Superluminova C3. Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Nevím, možná mám špatný kus, nebo mám zkreslený pohled z Citizenu. Za tu cenu bych si představoval něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eleonen Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Podzim s Laco Hamburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se