MejlaG Odesláno 4. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Právě teď, Lubajda napsal: A podle mě za ty peníze prostě stoji Taky bych byl nadšený, jsou parádní, ale je to fakt ranec peněz . Pořád zvažuju co od Laco koupím nového, ale nějak se nemůžu rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 4. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 V 20. 9. 2020 v 19:12, KralJan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou ty kvarcky, co byly nedávno v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 No je pravda, že za "pětikorunu" úplně nejsou a poměrně dlouho jsem se rozhodoval, ale stojí to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Jedinou verzi co bych si z těchto "vintage" verzí nevybral, je ta z tou vypadanou Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Ano, jsou to ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 4. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Vypadají mnohem lépe, než na fotkách v prodeji. Psal jsem mu, ale nechtělo se mu na poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Já to měl k němu kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Jedna noční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 A já něco modrého Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 A já něco modrého To jsou Augsburg?Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ano. A jsou fakt povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Myslel jsem si to. Taky jsem uvažoval o modrých. Ale nakonec jsem vzal černou klasiku. Ta modrá jim ale sluší moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 černé jsou klasika, ale už jsem je měl s miyotou i původním pouzdrem a etou, tak jsem chtěl změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Jo, já tam mám právě tu Miyotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ta modrá je dobrá, hezkej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 7 hodinami, MejlaG napsal: A já něco modrého Sluší pánovi, ta modrá je super, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Pánové, děkuji. Zvláště tomu poslednímu, který mi je pustil :-). Zkusím udělat lepší fotky, protože jsou to hodinky mnoha tváří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Jsem rád, že Ti dělají radost, určitě zkus zachytit ten sunburst jestli se Ti to povede. A ať to tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 24. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Modrá je fakt dobrá, ale blbě se fotí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se