Radik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 @MejlaG Však už je mám podruhý Jinak já mám typický Lovečák a taky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 28. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 jsem si vůl popletl salámy :-)). jasně že Lovecký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 20 hodinami, MejlaG napsal: jsem si vůl popletl salámy :-)). jasně že Lovecký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tak trocha detailů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 8. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Z mého pohledu jsou origo pilotky Laco dokonalé hodinky a za rozumné peníze. Pokud máš rád tenhle styl, nepotřebuješ vic. Vlastně doteď pořádně nevím proč jsem je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 @MejlaGSám nevím čím to je, první jsem taky prodal (Memmingeny, jen s A cifrem) a teď jsem neodolal a vzal tyhle a spokojenost největší. Dokonce mně ani neva, že nemají datum, že nejsou na tahu, což je pro mě často stopka. Ale tady, prostě jiskra přeskočila! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 8. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 já měl taky Leipzig, tedy pokud nemáš automaty Paderborn. Mno, i díky tvým fotkám, tuším, že si ještě nějaké pořídím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 16 hodinami, MejlaG napsal: já měl taky Leipzig, tedy pokud nemáš automaty Paderborn. Mno, i díky tvým fotkám, tuším, že si ještě nějaké pořídím . Mám Leipzig - manuální nátah byla podmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Opravdové pilotky (B-Uhry) umí jen Laco. Vyšší modely s tímto pouzdrem jsou dokonalé. Já mám 8 let model Rostock, které jsou jen základní kus s obyčejném pouzdrem, ale zažily toho se mnou hodně a mají u mě speciální místo. Pár detailů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 30. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Jak to děláš, že máš ty fotky tak skvělé . Já i kdybych měl hodinky za milión, zmastil bych je na fotce tak, že by vypadaly jako čínský šmejd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tak dobře jako @nooski je nevyfotím, ale moje 7 let staré Altenburg 42 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Nápodobně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 @MichalV skvělé, plánuju do nich jít během měsíce. Povídej, přeháněj. Jaká je to verze? Šedá nebo černá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 31 minutami, x591 napsal: @MichalV skvělé, plánuju do nich jít během měsíce. Povídej, přeháněj. Jaká je to verze? Šedá nebo černá? Díky Na fotce to nevypadá, ale je to s černým cifrem. První dojem po nasazení - příjemné překvapení, jak jsou pohodlné. Přesto asi půjde tenhle řemen dolů, nemám tyhle materiály rád. Korunka má hezky jemný chod při seřizování, ale zároveň je festovní... Čitelnost perfektní... víc jsem toho nevykoumal, mám je pár hodin. Trochu jsem se bál těch modřených ruček s ostatními barvami, ale nijak to neruší, je to decentní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 já právě přemýšlím o těch šedých, ale z fotek/videa se těžko porovnává rozdíl. S páskem souhlasím, já počítám, že to půjde hned na ten druhý, případně na jiný canvas strap/nato. Každopádně díky za motivaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 11 minutami, x591 napsal: já právě přemýšlím o těch šedých, ale z fotek/videa se těžko porovnává rozdíl. S páskem souhlasím, já počítám, že to půjde hned na ten druhý, případně na jiný canvas strap/nato. Každopádně díky za motivaci! Ten je mnohem pohodlnější. Není provlékací - hezky sedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Visel jsem na jejich webu i na nějakých videích. Velká nerozhodnost. Černá nebo šedá? Ještě kdyby měli podobný moderněji střihnutý model bez GMT ... Vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 No vidíš, a já právě do nich šel kvůli GMT Uvidím, jak moc přehledné bude držet 2 jiné časové zóny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Ulm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se