Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 565
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Z mého pohledu jsou origo pilotky Laco dokonalé hodinky a za rozumné peníze. Pokud máš rád tenhle styl, nepotřebuješ vic. Vlastně doteď pořádně nevím proč jsem je prodal

Odesláno

@MejlaGSám nevím čím to je, první jsem taky prodal (Memmingeny, jen s A cifrem) a teď jsem neodolal a vzal tyhle a spokojenost největší. Dokonce mně ani neva, že nemají datum, že nejsou na tahu, což je pro mě často stopka. Ale tady, prostě jiskra přeskočila!

DSCN5285.JPG.a3cbfc070f134d9ba7a1f4746fb77a2e.JPG

Odesláno

já měl taky Leipzig, tedy pokud nemáš automaty Paderborn. Mno, i díky tvým fotkám, tuším, že si ještě nějaké pořídím 🙂.  

• po měsíci...
Odesláno

Opravdové pilotky (B-Uhry) umí jen Laco. Vyšší modely s tímto pouzdrem jsou dokonalé.

Já mám 8 let model Rostock, které jsou jen základní kus s obyčejném pouzdrem, ale zažily toho se mnou hodně a mají u mě speciální místo.

Pár detailů:

OvWNJVj.jpg

Egniwtk.jpg

XzjDRfg.jpg

Odesláno

Jak to děláš, že máš ty fotky tak skvělé . Já i kdybych měl hodinky za milión, zmastil bych je na fotce tak, že by vypadaly jako čínský šmejd 🙂

Odesláno

Tak dobře jako @nooski je nevyfotím, ale moje 7 let staré Altenburg 42

2F766353-B87B-40BE-B60D-D7781E379F3D.jpeg

Odesláno

@MichalV skvělé, plánuju do nich jít během měsíce. Povídej, přeháněj. Jaká je to verze? Šedá nebo černá? 

Odesláno
  V 5. 5. 2021 v 13:01, x591 napsal:

@MichalV skvělé, plánuju do nich jít během měsíce. Povídej, přeháněj. Jaká je to verze? Šedá nebo černá? 

Rozšířit  

Díky 😉 

Na fotce to nevypadá, ale je to s černým cifrem. 
První dojem po nasazení - příjemné překvapení, jak jsou pohodlné. Přesto asi půjde tenhle řemen dolů, nemám tyhle materiály rád.
Korunka má hezky jemný chod při seřizování, ale zároveň je festovní... 

Čitelnost perfektní... víc jsem toho nevykoumal, mám je pár hodin. 😉

Trochu jsem se bál těch modřených ruček s ostatními barvami, ale nijak to neruší, je to decentní. 

7F5D8CB1-E717-4936-B36E-66751C2275B5.jpeg

Odesláno

já právě přemýšlím o těch šedých, ale z fotek/videa se těžko porovnává rozdíl. S páskem souhlasím, já počítám, že to půjde hned na ten druhý, případně na jiný canvas strap/nato. 

Každopádně díky za motivaci!

Odesláno
  V 5. 5. 2021 v 14:31, x591 napsal:

já právě přemýšlím o těch šedých, ale z fotek/videa se těžko porovnává rozdíl. S páskem souhlasím, já počítám, že to půjde hned na ten druhý, případně na jiný canvas strap/nato. 

Každopádně díky za motivaci!

Rozšířit  

Ten je mnohem pohodlnější. Není provlékací - hezky sedí. 

26B8AD6F-DAB9-4E61-B8EC-17E7042A501C.jpeg

Odesláno

Visel jsem na jejich webu i na nějakých videích. Velká nerozhodnost. Černá nebo šedá? Ještě kdyby měli podobný moderněji střihnutý model bez GMT ... 

Vypadají dobře.

Odesláno

No vidíš, a já právě do nich šel kvůli GMT :) Uvidím, jak moc přehledné bude držet 2 jiné časové zóny. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...