Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsem přehlédl. Nepůjdu do nich. Nejsem cílová skupina pro tento stroj. Jsou na mě malé. Mají datumovku a hlavně mi trochu došly koruny.

• Odpovědi 565
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Westerland už je doma. Augsburg není zdaleka tak pěknej ale je zase rychlejší. Za dvě a půl hodiny mu nadělil jedenáct sekund. Koukám, že se budu muset začít učit fotit. To skutečně není pěkný obrázek.

post-39541-0-14264400-1489592815_thumb.jpg

Odesláno

máš to pekné, pre mňa 2 rovnaké hodinky, škoda že Augsburg nerobia s ETA ináč by som pred rokom určite do nich šiel ...

No ale aj tak gratulujem sú skvelé a teším sa na ďalšie foto a postrehy :photo:

Odesláno

Parádní pilotky, origo pouzdro, korunka, ručky, tuším antireflex,,, proti Augsburgům je to jiná liga,,, a co velikost 45 mm, sedí na ruce?

Odesláno

Proti Augsburgu je to skutečně velký posun. Mě na ruce 45 mm sedí protože jsem je hodně chtěl. Nevím jaký názor budou mít ostatní ale to mě nemůže rozhodit.

Odesláno

Za mně,, ti sedí akorát. Repliku 55 mm Laco má jeden známý, měří 150 cm, ruku má jako děcko, ale vůbec mu to nevadí,,navíc je nosí k obleku :-) Já říkám proč ne....

Odesláno

Možná jsem měl ještě "chvíli" počkat a dozrát do Memmingen-ů. :D Třeba budou ještě nějaké změny a každopádně čas ukáže. :) Pěkný, pěkný. :D

Odesláno

To je pěknej cíl. Teoreticky bych měl skončit u Westerland Erbstück ale asi si nechám zestárnout to co mám. Už mám konečně v hodinách víc než ve Vapingu.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...