jab63 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 To jsem přehlédl. Nepůjdu do nich. Nejsem cílová skupina pro tento stroj. Jsou na mě malé. Mají datumovku a hlavně mi trochu došly koruny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Azur je moc pěkný kousek. A za ty prachy....Zase je nad čím přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Westerland už je doma. Augsburg není zdaleka tak pěknej ale je zase rychlejší. Za dvě a půl hodiny mu nadělil jedenáct sekund. Koukám, že se budu muset začít učit fotit. To skutečně není pěkný obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 máš to pekné, pre mňa 2 rovnaké hodinky, škoda že Augsburg nerobia s ETA ináč by som pred rokom určite do nich šiel ...No ale aj tak gratulujem sú skvelé a teším sa na ďalšie foto a postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Uznávám, že můj obzor zájmu není příliš široký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Parádní pilotky, origo pouzdro, korunka, ručky, tuším antireflex,,, proti Augsburgům je to jiná liga,,, a co velikost 45 mm, sedí na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Proti Augsburgu je to skutečně velký posun. Mě na ruce 45 mm sedí protože jsem je hodně chtěl. Nevím jaký názor budou mít ostatní ale to mě nemůže rozhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Do 55 mm ale nepůjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Za mně,, ti sedí akorát. Repliku 55 mm Laco má jeden známý, měří 150 cm, ruku má jako děcko, ale vůbec mu to nevadí,,navíc je nosí k obleku :-) Já říkám proč ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Děkuju za uklidnění. Augsburg už je v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Hodinek není nikdy málo, snad se z toho šuplíku dostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Když tam zůstanou trochu déle než se mi bude líbit tak je nabídnu k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Vypadají hodně dobře Jaromíre. Ten pískovaný povrch, ruční nátah, modřený rafiky tyjo? moc se mi líbí. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Děkuju. Koukám, že jsi ty nákupy pěkně rozjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Možná jsem měl ještě "chvíli" počkat a dozrát do Memmingen-ů. Třeba budou ještě nějaké změny a každopádně čas ukáže. Pěkný, pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je pěknej cíl. Teoreticky bych měl skončit u Westerland Erbstück ale asi si nechám zestárnout to co mám. Už mám konečně v hodinách víc než ve Vapingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 nějaké novinky od Laco z Baselworldu http://www.watchuseek.com/baselworld-2017-laco-report-fifty-shades-flieger/ ty modré flígry bych tedy fakt mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Pískovaný bronz a chemické stárnutí. Ještě chybí poškrábané sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 krásný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 To opravdu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se