vintage Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Hamburk by měl mít 36mm, že? Na tve ruce vypadají jak 45mm :-) Každopadně to vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Na ženské ručce vypadají fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Echt pilotky na ruce ženy..krása. Já furt tyto.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progip Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Tak už jsem se pilotek taky konečně dočkal!Flígry Genf konkrétně... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Laco Rostock. Za chvíli 6 let spolu. Ruční nátah, perfektní lumi a byly se mnou u všech důležitých událostí poslední dekády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Blaue Stunde Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Krasavice ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aproxim Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Loni jsem si pořídil své první pilotky aacheny a musím říct, že si to s nimi moc užívám:) Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 moje prvni Laco Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Origo řemen je kratky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Poor man?s IWC Pilot Chronograph Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex3798 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Za mě taky určitě Bčka.. Ačka jsou tak nějak "nudný"! Sluší Ti. Začínám stále víc uvažovat o tom proč vlastně ještě nemám žádný béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Mám LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza968 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Laco Marine Cuxhaven, mám je teprve druhý týden a zatím jsem nadšený. Časem zkusím i nějaké lepší foto než jen telefonem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 10. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Parada, gratuluju,,uvazuju o cerne verzi. Urcite udelej vic fotek. Asi krasne tikaji, ze .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza968 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Děkuju, černá verze je také pěkná. Tikají krásně a nahlas, v dobrém asi jako starý budík:-0. Ruční nátah má velice pěkný jednoznačný chod, ale v tom nemám zatím s čím srovnávat. Po dovolené opráším stativ a zkusím něco nafotit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Tak odedneška sem taky občas dám nějakou fotku. Laco Augsburg 39: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 20. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Rad nosim Valencie Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Laco Rostock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 30. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Když někdo umí fotit, je to paráda. Fajn hodinky i fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se