kuncák7 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Tak, v Litvínově bude asi nejen horké leto. Aby to nebyla na podzim poslední sezóna.
Koprisalov Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Jsem Litvínovák a nedovedu si představit, že se nenajde nový generální partner.
kuncák7 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 1 hodinou, Koprisalov napsal: Jsem Litvínovák a nedovedu si představit, že se nenajde nový generální partner. Budu rád, když budeš mít pravdu ( ted to mam na extraligu sem nejbliz), ale sponzorů jako Orlen v CR moc není. Ale fakt to bude horké leto.
Frantik Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června No partner za 60 mio ročně se hledá blbě Ale Litvínov je hokejovej pojem, tak snad.
Koprisalov Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Uvidíme, jak se k tomu postaví Orlen. Zatím to vypadá hodně drsně.
kuncák7 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Tak, Orlen se k tomu už vyjádřil. Mají rok na to, aby se někdo našel a zachránil Litvínov. Potěš koště.
honza71 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Jako rodilej Chomutovak jsem nemohl skoncit u fandeni jinemu klubu nez je "Cheza". Jako studaci jsme jezdili na Ruzu, Rosola, Reichela, Klimu, Kyselu, Slegra a dalsi. Kdyz se Litvajs dockal pred par lety prvni titulu, byl jsem nadesnej a moc jsem jim to pral. Pokud tenhle klub zanikne nebo sestoupi nekam do "pralesa", bude to velka skoda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se