Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kometa proste hraje stoprocentní play-off hokej. Všichni naspeedovany, bojujou do konce a valej to do brány. Někdy se i smeju, jakej to je huráhokej, ale funguje to. A výborný fanoušci, kteří fandí do zblbnuti. Jsem Pražák, ale v tomhle proste těm vidlakum závidím :-) A za to ze rozsekali Spartu, maj u me další body navíc!

Upraveno uživatelem Frantik
  • Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ono se to fandí, když se daří, to jsou potom fanoušci všichni. Já si pamatuji návštěvy v Rondu na 1. ligu cca 700 diváků, extrém byl tuším 200 hlav.

Návštěvník LukeD
Odesláno

hopkirk: Je moc pěkné, že toho hodně pamatuješ, nicméně průměrná návstěvnost letošní sezóny říká něco jiného. A každý ví, že Kometě se v druhé části základní části zrovna dvakrát nedařilo.

Průměrná návštěvnost českých klubů v sezoně 2016-17

13. HC Sparta Praha 8 032
16. HC Kometa Brno 7 600
18. HC Dynamo Pardubice 7 172
33. Bílí Tygři Liberec 5 940
42. ČEZ Motor České Budějovice 5 501
50. HC VÍTKOVICE RIDERA 5 298
56. Mountfield HK 5 085
61. HC VERVA Litvínov 4 866
67. HC Oceláři Třinec 4 691
76. Piráti Chomutov 4 420
78. HC Olomouc 4 392
79. PSG Zlín 4 378
81. HC Škoda Plzeň 4 325

zdroj: http://www.hokej.cz/hokejka-clanek/navstevy-v-evrope-extraliga-je-pata-sparta-kometa-i-dynamo-v-top-20/5021889

Plus bonus:

C68axTDXAAEQ1au.jpg

Odesláno

Samozřejmě, mé informace jsou podstatně starší, viz tady :http://www.hokej.cz/wsm-liga/statistika-tymu/detailni?stats-menu-section=visitors&stats-filter-season=2001&stats-filter-competition=43

Proto obdivuji třeba fanoušky Motoru, kteří nezanevřeli na svůj klub ani po přeřazení o soutěž níž, i když první rok v této soutěži se málem nevyhnuli playout.

Odesláno

Hopkirk: netuším co pamatuješ a cos vygůglil, ale je dost rozdíl mezi jit z extraligy níž a do wsm z 2.ligy výš... 16 let zpět bereš jen proto, že se ti to hodí nebo je v tom něco hlubšího?

Tak jo, leží ti Brno v žaludku, ale zjišťuješ si o tom hodně věcí. A to je fajn ...

Odesláno

Boudy: kdepak, nezjišťuji, já si to pamatuji. :) A ještě staré Lužánky, když pověstná tuším D tribuna řvala na gólmana Langa : Karéél to umííí!!!

Odesláno

Nicméně mi přijde logické fandit, když ten team neco hraje, když se snaží a když jsou výsledky. Je to jaksi přirozené. Když hraje hovno, team na to kašle, vedení je debilni, atd. tak je i fandeni těžký.

Odesláno (upraveno)

Kecy... paměť ti max. podporuje internet... tak to je... Netvrď, že tam chodils celou dobu. Že bys byl Lachtan? Já např. chodím na všechny zapasy posledních cca 12let. Zrovna držím permicu z roku06/07 za 1250,-Kč za sezónu...

Edit: foto

Jo a v té době už se chodilo dost a za pár let se nedalo sezení sehnat ...

post-7553-0-99706500-1489939661_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Boudy
Odesláno

Studovals asi dlouho indiáne- Lang šel z Komety v 1989 a pak si pamatuješ nízké návštěvy v Rondu 2001/2 ... kudla, musíš mít titulů před i vzad :-) za 12 let ...

Odesláno

Nechtěl jsem se k tomu už vracet. Po skončení VŠ jsem se vrátil domů a shodou okolností mužstvo z města ze kterého pocházím hrálo v tu dobu stejnou soutěž jako Kometa, takže vím o čem mluvím...

Odesláno

Slavii, i kdyz se darilo, podporilo max 4500 divaku, takze tohle fakt neresim ( vcera vyprodano, 4 tis. Z toho cca 3200 z budejic ). To je trochu jinde.

Spis kouknete na Pardubky, totalne z zadeli a treti nejvyssi navstevy, klobouk dolu.

Odesláno

Kuncaku, ono to je o permicich... Nikdo nečekal takovou hrůzu v Pardubkach ... Kdyby spadly Pce do wsm, tak by to teprve bylo vypovídající...

Odesláno
  V 19. 3. 2017 v 17:44, Boudy napsal:

Kuncaku, ono to je o permicich... Nikdo nečekal takovou hrůzu v Pardubkach ... Kdyby spadly Pce do wsm, tak by to teprve bylo vypovídající...

To ano

To ano, ale pardubky nehrajou nic moc cca treti sezonu a stejne je to luxus. Sparta hraje na spici tyhle 3 sezony natuty, letos i v nejlepsi hale a kdyz to prevedes na procenta, tak nema ani 50%.

A Brnu i Pardubkam ty kotle zavidim ( Budejkam tez ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...