Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Vsadil jsem si na Chezu tak snad tu sérii prodlouží. Kéžby, já též
Frantik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No tak Litvínov 3 fíky za deset minut a je to na ručník. To bude asi konečná.
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 A hlavne, ten Hradec hraje neuveritelne jednoduchej prechod do pasma a Litvajz nejak netusi. To vypada blede.
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kazdej nekdy udela chybu a se Šmidberským ji udělalo Dynamo. Snad nespadnou. To by byla velká ostuda.
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 A hlavne, ten Hradec hraje neuveritelne jednoduchej prechod do pasma a Litvajz nejak netusi. To vypada blede.Já ten Hradec v lize nějak pořád nedávám...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Já ten Hradec v lize nějak pořád nedávám...Romane, ja tez ne ( nejak ten prevod kousu doted ), ale kouka se na ne dnes hezky ( a do toho louskam znovu tu tvou recenzi BR a klobouk dolu, ses dobrej ).A vy ( Pardubky ) se koukejte zmatorit, at za rok nehrajete u nas ve stodole :-(.
Boudy Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Moje idea je Motor do EHL (průměr přes 6000diváků a derby s HK) no a dolů KV - málo diváků dlouhodobě a jsou v baráži vcelku často, navíc druhý účastník baráže Pce (mají taky vysokou fan základnu) a Motor se tam dostane pouze na něčí úkor...
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No kdyz o tom premejslim mozna by jim to prospelo. Tam musi dojit k obmene celeho teamu. A nemaji strategickeho sponzora. Klub vybranej az na dno. Ten Hradec me sere, ze kloudnej hokej se tam nikdy nehral, a kdyz muzou, tak si ty ligy kupujou. Chteli 1. ligu od Kralup, to jim neklaplo, koupili ligu od Sumperku myslim, pal Budejky.
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No kdyz o tom premejslim mozna by jim to prospelo. Ten sestup. Tam musi dojit k obmene celeho teamu. A nemaji strategickeho sponzora. Klub vybranej az na dno. Ten Hradec me sere, ze kloudnej hokej se tam nikdy nehral, a kdyz muzou, tak si ty ligy kupujou. Chteli 1. ligu od Kralup, to jim neklaplo, koupili ligu od Sumperku myslim, pal Budejky.
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 7-3 klasickej takticky vedenej zapas :-)))
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tak nakonec 7-4. Dalo se na to koukat.
spineshank Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 noo.....tak dnes teda vcelku nečekené výsledky,docela překvapení
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 noo.....tak dnes teda vcelku nečekené výsledky,docela překvapeníNemáme rádi Ciencalu...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Plzen prekvapila a hodne.To teda jo, čekal sem, že už je vymalováno. Po tom jak sezóna v Plzni vypadala, je tohle už malej zázrak. Tak uvidíme co se bude dít dál:-)
Jirka19 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Kladno stále žije, ku*va, to sou nervy:-)
kuncák7 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Ano, Kladno žije, ale jestli chce hrát takhle tak nepostoupěj. Sakra, maj tam tolik zkušenecjh hráčů a jako každej rok přijde play-off a maj neustále problémy? To fakt čekaj s postupem na Jardu?Tohle fakt nechápu, pokládám si otázku, zda fakt chtěj postoupit, nebo zda to není jen vějička pro město a fandy a jim to prostě vyhovuje- hrát na špici.
Boudy Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tos trefil hřebík na hlavičku... I na EHL tam chodilo jen cca 2500 lidí. Náklady jsou pro Jardu i město nižší a hrát špičku WSM je asi pro Kladno důstojnější než být furt v baráži...
Jirka19 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Kuncák: Tuto otázku si pokládáme rok co rok a problémům se též divíme:-)Boudy: S těma nákladama je to ale těžký, protože v extraliga přiláká víc sponzorů a když chceš mít dobrej kádr v provní lize ,tak je potřeba přeplatit nabídky z extraligy, provoz zimáku stojí taky pořád stejně, jestli vono to není paradoxně těžší, než bejt v extralize vespod. Já si myslim, že v případě postupu by se ty návštěvy zvedly(pár let nazpět to taková bída zase nebyla), ale nesmělo by se hrát zase leta dno extraligy, to by to zase rychle opadlo, ty lidi už to nevydržej a chtěj taky vidět úspěch (ne každej je blázen jako já aby tam chodil furt:-) ). A hlavně by bylo dobrý, kdyby se konečně vrátil ten Jágr(sponzoři, návštěvy, vybudování důstojného kádru), i když myslim si, že po sezoně ho ještě v Americe podepíšou.No uvidíme jak to dopadne:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se