Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to zatim jen prvni kolo, ale Motor vyborne. U te druhe dvojice mela byt plichta, v extralize nechci ani jednoho. Uvidime dal.

Odesláno

Chudák Salfa. Ti komici hrajou proti prvoligovymu mancaftu bez nejlepsiho strelce a nekolika dalsich opor s devatenactiletym klukem v brane. Misto toho, aby udelali Budejkam kolotoc, ze z toho chytnou motejlici, tak nedojedou na dva metry ke golmanovi. Nikdo nerozehraje, prechod z pasma nic, bojovnost nula.

Odesláno
  V 28. 3. 2017 v 19:00, Roman I. napsal:

Chudák Salfa. Ti komici hrajou proti prvoligovymu mancaftu bez nejlepsiho strelce a nekolika dalsich opor s devatenactiletym klukem v brane. Misto toho, aby udelali Budejkam kolotoc, ze z toho chytnou motejlici, tak nedojedou na dva metry ke golmanovi. Nikdo nerozehraje, prechod z pasma nic, bojovnost nula.

a to ani nemluvím o tom, že i přes to všechno byli rozhodčí zcela vokatě na vaší straně a Motoru ubližovali, kudy bruslili...

Odesláno

No jo no.Vypadá že skončí derby mezi Hradcem Králové a Pardubicema u Hradce což je velká škoda...ale druhá liga taky liga

:clap: :clap: :clap:

Odesláno
  V 28. 3. 2017 v 19:00, Roman I. napsal:

Trošku jsem se tohoto začátku obával. Kdyby padli po tom co nedaj 10tutovek, ale oni si prakticky žádnou nevypracovali. Byl to hrozně ustrašenej výkon

Odesláno (upraveno)
  V 28. 3. 2017 v 20:58, Frostie napsal:

a to ani nemluvím o tom, že i přes to všechno byli rozhodčí zcela vokatě na vaší straně a Motoru ubližovali, kudy bruslili...

Rozhodci byli ok. Piskali rovinu. Ty fauly tam byly. Budejicaci v ty treti tretine uz byli asi utahany, tak to placali. Co vodpiskali blbe, tak byla ta savlovacka Rolinka. Rolas mel dostat 2+2, ten kluk z Budejic v tom byl nevinne. Ale Rolinkovi to nezazlivam, chtel se poprat. Nemel se do nich srat ten druhej kluk od nas

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)
  V 28. 3. 2017 v 21:01, laskajefajn napsal:

No jo no.Vypadá že skončí derby mezi Hradcem Králové a Pardubicema u Hradce což je velká škoda...ale druhá liga taky liga

:clap: :clap: :clap:

Di do prdele wosle Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)
  V 28. 3. 2017 v 21:10, sashator napsal:

Trošku jsem se tohoto začátku obával. Kdyby padli po tom co nedaj 10tutovek, ale oni si prakticky žádnou nevypracovali. Byl to hrozně ustrašenej výkon

Takovy to bylo cely divny. co me prekvapilo, ze oni nepresli jeden na jednoho, neprebruslili je, nevyhravali souboje Chybela tam radost z toho, ze hrajou a cumi na ne 10000 lidi. A kiksy jak z rybniku. Ten Beran na konci zapasu, za stavu 1:1, rozehrava od vlastni brany stredem do plnyho pasma. Proc to nehodil do riti po prknech? Ja vim, ze se mi to keca, ale to jako ucastnik pralesnich zapasu na psotu beka jsem mel nakazany, ze v tyhle situaci je lepsi nic nevymyslet.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Romane uz to nehul ty "wosle".Rict ze rozhodci nebyli na strane Pardubic muze jen naprosty laik nebo slepej divak.Tomu se rika nesoudnost.

To jsi me opravdu rozesmal.

Odesláno

Nechte na hlavách, je ještě dost kol. Loni jsem už slavil po 40 minutách zápasu s Litvínovem na Slávii postup ( vedla 3-0 ) a nakonec padla a v dalším zápase vedla po  dvou třetinách též doma s KV 2-0 a zas padla v prodloužení, z jasnejch 6-ti bodů byl 1 a postup v čudu.

Buď se Pardubky zlepšej, nebo to budou mít za rok hodně těžký s návratem.  

Odesláno (upraveno)

Pardubice mi připomínají pád Kladna - taky jsme měli poměrně velký jména (Patera, Kaberle T., Tenkrát...Pardubice letos Čáslava, Trončinský, Rolinek, Sýkora P.) a hovno, neuhráli jsme v baráži nic. Tudíž bych se nedivil, kdybychom se setkali v pralese. Pardubice by měly jedinou výhodu a to je že by jim tak sezonu dvě vydrželi ještě diváci, jelikož maj ještě v paměti tituly a boj o titul, to se pak dá přežít nějaká doba kdy se nedaří. Na Kladně šla návštěvnost dolu rovnou, protože tam se hrála tužka cca 20 let v řadě a sestup byl pro mnohé poslední kapkou. V baráži každopádně přeju Budějovicím, za to jejich zmrtvýchvstání, za fanoušky atd.

Upraveno uživatelem Jirka19
Odesláno
  V 29. 3. 2017 v 5:20, Jirka19 napsal:

Pardubice mi připomínají pád Kladna - taky jsme měli poměrně velký jména (Patera, Kaberle T., Tenkrát...Pardubice letos Čáslava, Trončinský, Rolinek, Sýkora P.) a hovno, neuhráli jsme v baráži nic. Tudíž bych se nedivil, kdybychom se setkali v pralese. Pardubice by měly jedinou výhodu a to je že by jim tak sezonu dvě vydrželi ještě diváci, jelikož maj ještě v paměti tituly a boj o titul, to se pak dá přežít nějaká doba kdy se nedaří. Na Kladně šla návštěvnost dolu rovnou, protože tam se hrála tužka cca 20 let v řadě a sestup byl pro mnohé poslední kapkou. V baráži každopádně přeju Budějovicím, za to jejich zmrtvýchvstání, za fanoušky atd.

Jj, dobrý názor. Malér je, že nemají strategického partnera, podepsané hráče. Baráž je dlouhá a zápasy jdou rychle za sebou, uvidíme, jak vydrží těm prvoligistům síly. Jinak Budějky mám taky rád, takový příběh ala Bohemka. Neviděl jsem je hrát častěji, tak nechci soudit, ale podle včerejška, pokud by prolezli do ligy, tak budou muset hodně, ale hodně nakupovat. S tímhle kádrem by byli biti jako žito.

Odesláno

S tím určo Budějky i počítaj a tam právě může být ten zádrhel- ty kluci si jistě uvědomujou, že jako tým asi nezůstanou v případě postupu pohromadě a tak je otázka, zda do toho budou šlapat naplno neustále ( jinak, Stavjana prohlašoval, že tým staví na případnej postup, ale fakt by musel posílit ).

To, že Pardubice mají podepsané na novou sezonu asi 3 hráče ( co jsem četl ) není moc dobře, ale vzhledem k tomu, co se tam dělo mimo led se ani nedivím ( bohužel mi to připomíná naši- Slávistickou cestu dolů- neustálé střídání trenerů, majitelů,..... ), ale vy máte na rozdíl od nás, za sebou tu úžasnou kulisu lidí ( u nás to bylo až trapný- překřičel nás i kotel z Třince- 9 fanoušků ).

Odesláno

Já jsem přesvědčený, že ten pád začal vyhozením Zbyňka Kusého. Teď jsem chytrej, ale ten chlap byl úžasný manažer. Po něm ten průser s prodejem klubu Šmidberskému a už to jelo. V Pardubkách se prostě na hokej chodí. Basket ani fotbal tolik netáhnou. Bylo by to pro ty lidi velký zklamani. Ale pamatuju i baráž někdy 1992, to nás bylo diváků asi 2000. Skoro deset lidí na sektor :-))

Odesláno

Nee, Pardubky by se měly udržet, prostě už kvůli těm fandům. Bylo by to zlé, kdyby po fakticky jedné zbabrané sezóně spadly ... To Vary jsou dole od svého titulu s Řezníčkem ...

Takže polokoně, zabrat ...

No a dnes jdeme na Hradec ... kura, se těším...

Odesláno
  V 29. 3. 2017 v 2:12, laskajefajn napsal:

Romane uz to nehul ty "wosle".Rict ze rozhodci nebyli na strane Pardubic muze jen naprosty laik nebo slepej divak.Tomu se rika nesoudnost.

To jsi me opravdu rozesmal.

V 29. 3. 2017 v 2:34, laskajefajn napsal:

A jinak vcerejsi zapas jen potvrdil ze Pardubice nemaji v extralize vubec co delat.Bohuzel ale je to tak.

Viděl jsem asi dvě třetiny a jako nestranej pozorovatel jsem tam nějaký pískání proti Budějkám neviděl, ve třetí třetině už nestíhali.

A poslední větou si mě taky dost pobavil- jestli tam Pce nemaj co dělat, tak co pak HK :D

Odesláno

No vidíš a nám ( ve fotbalové ) pak moc nepomohl. Ale hokeji rozuměl a to co u vás udělal bylo neuvěřitelný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...