Frostie Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Krasnej hokej v prodlouzeni.v prodloužení jo, ve standardu ale žádná sláva
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Takticka bitva, bavilo mne to vic nez ten kousek, co jsem videl vcera.
Frantik Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Super nájezdy :-) Gratuluju Hradci, to bude jeste zajímavá série :-)
Návštěvník LukeD Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Kristova noho levá, co to ten Hradec hraje za úděsný prešovský beton? Za 4 zápasy pouhé a směšné 3 góly, a to ještě všechny v jednom jediném zápase. Průměr ani ne gól na zápas. Navrch k tomu dostane v jednom zápase osmičku. Tenhle manšaft podle mého skromného názoru nemá v semifinále co dělat. A nájezdy? Jsem úplně přesně věděl, že tam bude hrát roli nějaká pojebaná mrdka gól typu šouraček z nepovedeného zakončení ze strany Hradce, a že budu akorát tak nasraný. A taky že jo.
laskajefajn Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Miluju Hradec Krááalovéé!!! Srovnana serie.Tesim se na dalsi zapas
Kat251 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Je mi na zvracení ... na ten beton se nedá dívat... Sent from my iPhone using Tapatalk
Kat251 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 A úplně nejlíp, ať v to Hradci puknou a jdou někam. Aspoň budu mít čas chodit s dětmi ven.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LukeD Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Mimochodem, vůbec bych se nedivil, kdyby si v kabině před zápasem řekli: pojďme to zkusit uhrát až do nájezdů, to je loterie a třeba to vyjde. Na druhou stranu je fakt, že Brno ten minimálně jeden gól vstřelit mělo a mohlo. Jen si halt střelecký prach evidentně vystříleli včera. Každopádně jsem vážně zvědavý, co betonáři z Hradce předvedou doma...
honza71 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Jo neni kazdy den posviceni. Strel melo Brno hafo, ale brankar toho dost pochytal.
Frantik Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Tak Hradec to zvladnul a po včerejším vejprasku uhrál bod. Takticky super a podali heroickej obranarskej výkon. Proč to kritizovat? Potřebovali se oklepat a bylo jasné, ze na ne Kometa strasne vleti. Takže klobouk dolu.
Kat251 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Ať si hrají co chtějí, ať si s tím klidně projdou do finále... Ale já se na to dívat už nebudu... Rybár je dobrý stejně tak jako Čiliak (nechápu jak se tak vzpamatoval) celou sezónu byl na odpis, padalo to z něj jako z hrušky.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Boudy Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Ať si hrají co chtějí, ať si s tím klidně projdou do finále... Ale já se na to dívat už nebudu... Rybár je dobrý stejně tak jako Čiliak (nechápu jak se tak vzpamatoval) celou sezónu byl na odpis, padalo to z něj jako z hrušky.. Sent from my iPhone using TapatalkBože, tohle je názor rychlokvašky nebo puberťáka.Kometa je lepší, jen neměla včera štěstí. Sice jsem v sobotu nechtěl jít, ale půjdu...
Kat251 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Bože, tohle je názor rychlokvašky nebo puberťáka.Kometa je lepší, jen neměla včera štěstí. Sice jsem v sobotu nechtěl jít, ale půjdu...Máš podobný názor jako moje žena. Ve čtyřiceti pořád v pubertě, jinak si nedokáže představit, že na to furt lezu i když už to nehraju... dnes bych to už nenapsal. Včera jsem byl hodně frustrovaný i mimo hokej z práce, nic to na tom, že tam v sobotu nejdu i když mám permici na stejné místo ještě z dob kdy byl "Dlak" Sedlo kapitán. Dcera má oslavu pátých narozenin, tak ji nechci zklamat, ale ve čtvrtek v Hradci budu.. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 A dneska baraz.Mne se ten vcerejsek libil, jen se nerad divam na Bednare v jinem dresu nez sesivanem :-))
honza71 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Me ten hokej ted dost bavi, kdyz uz nemusim mit nervy :-D :-D ;-DChééémopetrol ;-)
Kat251 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 MS 18 - odchody hráčů z rozehraných soutěží. Jaký na to máte názor? Já si myslím, že je to totální blbost. Škarek - jeho team je v baráži, chytá pravidelně a oni jim ho stáhnou, nechápu, proč by nemohl hrát těžké zápasy místo tréninků se svými vrstevníky. Svaz pořád chce aby se zapojili mladí do teamů a když na nich postaví team, tak jim ho seberou s výhružkou, že pokud nepojede hned, tak se nebude moci připojit později. To samý Zadina, Kraut a Nečas...Já bych je do poslední chvíle nechal hrát baráž, respektive play-off a ať klidně přijedou na poslední chvíli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se