Kat251 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Delal podrztasku v Naganu a ted casto ctu, jak jim zvedal mandle ( ruza ani jagr a spol to nikdy nekomentujou ), nikdy nic nevyhral, ale mluvit a kreslit umi, to je pravda, proto je ted seftrener niceho ( neco jako Hrebik ve Sparte ), pripomina mne fotbaloveho Czaplara.Bojim se, ze za 5 let vyhraje kecama Nagano on.A ted k soucasnosti. S tím mluvením je to pravda. Měli jsme ho na nějakém workshopu v práci na téma strategie a musím říct, že mě to nadchlo.. To co říkal mělo hlavu a patu a bylo to podložený hokejovýma příkladama... Já proti němu v zásadě nic nemám...
vraby Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Už i v Tv je jim to podezřelé,že pískají jen proti Pirátům. Trochu divné ne?
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Tak v TV nevidí kde co. Navíc Antoš jasně fandí Pirátům ... Několik háků Pirátům odpustili ...
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Jinak mi je jedno, kdo vyhraje, já koukám na hru potenciálních soupeřů do finále...
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Tak určitě Vraby, Vondrka drží hokejku Ševcovi a někdo se diví ze se to Ševcovi nelíbí. Nebo Jelínek prý vytrhl někomu hůl, ale po odpískání (jinak to prý bylo nedovolené bránění), ale on tu hokejku měl na krku a tudíž nebezpečná hra vysokou holí ... Ale rozumím ti ...Já jen ti chci říct, že ty koukáš moc zaujatě (a chápu to) ...
vraby Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Ale asi nejsem zaujatý jen já. Vondrka se mu smál do ksicthu a to ho vytocilo, asi jsi neslyšel jak brečel rozhodčímu.
marosh Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Já se tady do Hokej vlákna chodím bavit. Zvlášť když hraje Slavie Chomutov, to tady pravidelně Vraby brečí o stošest. :-)
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Hele Vraby, i my máme televizi se zvukem (jo a navíc si můžeme posunout zpět ci přehrát později). Ale on se vztekal, že se mu směje rozhodčí... Takže to pečlivě sleduj ...
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Jo Vraby, když jsi takovej fanda, tak mám dotaz :proč vlastně nechodíš na stadion?
spineshank Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Chtělo by to srovnat a pak by to bouchlo a semlelo by se to
vraby Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 V neděli jsem tam neboj. marosh a ty mi můžeš tak vy....t. Neprovokuj.
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Já se nebojím, jen teda nevím, proč jsi tam nebyl např. na 4. zápase?
marosh Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 V neděli jsem tam neboj.marosh a ty mi můžeš tak vy....t. Neprovokuj. :-) Nervy na pochodu....
vraby Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 :-) Nervy na pochodu....Asi mě máš rád....
Boudy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Jak jsi na to přišel?No, nebyls, že? Na otázku se nemá odpovídat otazkou ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se