feltharg Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Vse v naprostem poradku, perfektni komunikace a bezproblemova domluva.Po zverejneni inzeratu si akorat rekl o cislo uctu a hned poslal platbu. Pak mne ukazkove navedl na misto predani Diky za obchod a za pokec, skoda, ze jsem tak spechal...
kuncák7 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 S Ladou super domluva, obchod vporadku, jen jsem ho dnes v 7.45 proste vzbudil, promin :-))
Sphinxx Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Přesně, jak je popsáno výše. Tento člověk mi udělal velkou radost. Vše na čem jsme se dohodli platilo a navíc i přes velkou vzdálenost přijel dříve, respektive na čas. Naprosto bezproblémový obchod a určitě mi bude potěšením se kdykoliv znovu potkat. Rozhodně doporučuji. Laďo díky!
Béza Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Dekuji za rychly a bezproblemovy obchod. Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Odesláno 6. října 2020 Za mě vše fér a slušně, rychle. Děkuji moc, Láďo!
actionman1 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Paradny clen. Jeden z najprijemnejsich, s akymi som sa na chmagu stretol. Super pokec, ferovost a proste jeden spravny chlap! Uzivaj hodinky a dakujem za obchod odporucam kazdemu a vzdy
Návštěvník tysmek Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Vzorový obchod. Perfektní komunikace, příjemný pokec. Vše bylo přesně tak, jak bylo řečeno a napsáno. Rozhodně doporučuji k obchodům:-) Díky
pku Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Přidávám se s kladnou zkušeností a děkuji Láďovi za obchod. Vše v naprostém pořádku.
prazskej Odesláno 30. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2025 Dodatečně i já přidávám jednoznačně pozitivní hodnocení - zcela bezproblémový obchod, rychlé a vstřícné jednání. Moc děkuji a s klidným svědomím doporučuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se