olin001 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Zdar zajímá me jenom názor na tenhle kus oblekovky moc nevyužiju takže tahle cena kolem 6k me nezabije a jsou to baterky taky výhoda a ten cifr me proste dneska na živo zaujal ... ? 1
milomac Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Vypadají dobře a i na dámské ruce. Vzpomněl jsem si na ně a našel je - ve vlákně "Co nosí vaše protějšky" ...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 ale ty je fakt máš jako protějšek. To je edice pro Austrálii?
milomac Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 (upraveno) ale ty je fakt máš jako protějšek. To je edice pro Austrálii? Dovolil jsem si použít obrázek (zmenšený) zdejšího člena tak jak je ve vlákně - já bych je nemohl odfotit, jelikož moje těžší polovička hodinky nenosí .Velikost pouzdra nevím, ale na chlapské ruce si je dovedu představit, proč ne. Upraveno 18. září 2016 uživatelem milomac
Kid_A Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 zajimavy. zajimaly by me nazivo --- jak modra je ta modra na rucickach
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Dovolil jsem si použít obrázek (zmenšený) zdejšího člena tak jak je ve vlákně - já bych je nemohl odfotit, jelikož moje těžší polovička hodinky nenosí .v pohodě...
milomac Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Tak jsem je našel a pouzdro je 42 mm. Jsou to designově hodně povedené hodinky... hodinová ručka je v tmavším odstínu Upraveno 18. září 2016 uživatelem milomac
villain83 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Ja na ne zrovna dneska koukal nazivo v krame, vubec nepusobej lacine, fakt hezky hodinky. Ty rucky jsou opravdu modry. Skoda, ze si nepamatuju cenovku...
Xenomorfus Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Pripadne podobna varianta s rimskymi cislicemi....to se libi mne ;-).
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Pripadne podobna varianta s rimskymi cislicemi....to se libi mne ;-).a hlavně, dle mého, má hezčí ručky a přehlednější cifr...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 spojení levné a oblek, no nevím...
lucid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 No, otázka je, co se míní tím "oblek" a dále tím "oblekovky". Třeba ta chrona bych viděl jako společenské hodinky, ale nikoli jako oblekovky.
olin001 Odesláno 19. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Jasně budou to spíš společenské ....než teda oblekovky .....oblek jsem měl naposled na pohřbu a před tím nějak kolem maturity
lucid Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Tak to pak ano, hodinky jsou OK, i když já osobně dávám přednost automatům než quartzu, ale to by u chron a Seika bylo zcela v jiné cenové relaci.
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 (upraveno) a čo prípadne veľmi podobné Laco Helgoland, samozrejme namiesto nato na koženom remeni ....Sylt je na modrom koženom ... Upraveno 19. září 2016 uživatelem AKUC
olin001 Odesláno 19. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2016 No Laco sice hodně podobný ale za vyšší cenu a s horším sklíčkem a voděodolností a ta modrá hádám nebude taková ....
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 ... No Laco sice hodně podobný ale za vyšší cenu a s horším sklíčkem a voděodolností a ta modrá hádám nebude taková ....... sklíčko asi nebude veľký rozdiel (hardlex vs. minerál), WR 50 vs. WR100 - v tom máš pravdu ale ani s jedním by som neliezol nie do mora ale ani pod sprchu, čo sa týka tej modrej každému podľa chuti , Seiko super voľba, mne tie Laco prídu tak trochu elegantnejšie ale podobných hodiniek je až až , napr Davosa Metropolitan aby sme tu mali aj SWISS v podobnej cenovej hladine dokonca so safirom ale len WR50 ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se