Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 774
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Kilo skalice? :-)

Nn. Jen filtrace.ale co dvě hodiny backwash a lezly z toho hrozny věci. No zítra to bude už ok. Upraveno uživatelem km.kmk
  • po měsících...
Odesláno

Chlapi, chtěl bych poprosit o radu.

Máme bazén nové od listopadu kdy jsme dostavěli dům. Filtraci jsme spustili před 4 dny. Voda není úplně jako brčál, ale čistá taky není. Asi tak, jako že si na dně vidíš nohu, ale nepoznáš, kolik máš prstů :-) Ten bordel co je usazenej na dně vysaju vysavačem, to chápu. Ale neměl bych něco nalejt / nasypat na vyčištění (zprůzračnění) té vody ? Modrou skalici ? Nalili jsme tam předevčírem kýbl toho chloršoku, ale efekt nula...

Odesláno

Chlapi, chtěl bych poprosit o radu.

Máme bazén nové od listopadu kdy jsme dostavěli dům. Filtraci jsme spustili před 4 dny. Voda není úplně jako brčál, ale čistá taky není. Asi tak, jako že si na dně vidíš nohu, ale nepoznáš, kolik máš prstů :-) Ten bordel co je usazenej na dně vysaju vysavačem, to chápu. Ale neměl bych něco nalejt / nasypat na vyčištění (zprůzračnění) té vody ? Modrou skalici ? Nalili jsme tam předevčírem kýbl toho chloršoku, ale efekt nula...

Tome, aby chlor spravne ucinkoval musis mit spravne PH. Jak psal kolega vyse, spravne PH, vysat vsechen bordel, sledovat chlor, a pripadne pouzit vlockovac, a hlavne hodne filtrovat. S tim vlockovacem opatrne, pouzit opravdu primerene mnozstvi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Chtěli bychom si k domu pořídit bazén (máme teď jen nafukovačku) a to komplet v zemi cca 6 x 4 x 1,2 se zastřešením. Čekal jsem až bude mít Albixon zase 50% slevu, tak jsem jim tam teď ozval a jen tak pro info jsem se chtěl podívat na reference této firmy a z toho co jsem na internetu našel, jsem byl docela nemile překvapen. Spousta reklamací a problémů s tím, že jsou zákazníci posíláni kamsi do zadní partie těla...

Nemáte s nimi někdo nějakou osobní zkušenost, případně můžete doporučit nějakou jinou firmu u které jste to řešili třeba Vy?

Odesláno (upraveno)

Albixon jsem mel v merku ale jednani jejich obchodaka bylo dost na <>. Pomalu jsem se musel cehokoli doprosovat. A ty jejich akce - jedno slevi, ostatni napali, takze to furt stoji stejne. Navic jsem taky cetl na netu spoustu negativnich recenzi. A jinak jak radi kolegove, 120 je fakt malo.

Edit: ja nakonec bazen koupil u mountfiledu, za cenu plastaku sklolaminatovy.

Upraveno uživatelem matous
Odesláno

na 120 se vyprdni, kdyz uz to kopes, udelej 150. jinak ja mam bazen od centralplastu a pohoda.

o té 150ce jsem uvažoval, ale máme 6ti letou dceru, která měří 120 cm a dalších 10 let to pro ní bude moc hluboké a nebude tam stačit...  proto asi dáme 120ku - doteď jsme měli 3 roky 0,91 :-D

Odesláno

Albixon jsem mel v merku ale jednani jejich obchodaka bylo dost na <>. Pomalu jsem se musel cehokoli doprosovat. A ty jejich akce - jedno slevi, ostatni napali, takze to furt stoji stejne. Navic jsem taky cetl na netu spoustu negativnich recenzi. A jinak jak radi kolegove, 120 je fakt malo.

Edit: ja nakonec bazen koupil u mountfiledu, za cenu plastaku sklolaminatovy.

A spokojenost s bazénem z mountfieldu a z řešením z jejich strany? Do jakého jsi přesně šel?

Jinak jsou nějaké všeobecné rady? Určitě chceme zastřešení, uv lampu a dáme k tomu panel na solární ohřev po filtraci, přeci jenom Liberec je chladnější. :) Tepelné čerpadlo mi přijde zbytečné.

Odesláno

A spokojenost s bazénem z mountfieldu a z řešením z jejich strany? Do jakého jsi přesně šel?

Jinak jsou nějaké všeobecné rady? Určitě chceme zastřešení, uv lampu a dáme k tomu panel na solární ohřev po filtraci, přeci jenom Liberec je chladnější. :) Tepelné čerpadlo mi přijde zbytečné.

Mam tuhle radu :

http://bazeny.mountfield.cz/produktove-rady/comfort-line/calypso

Oproti plastaku ma vyhodu v robusnejsi konstrukci a stalosti materialu. Soused ma plastak a uz ho ma zvlnenej ( mozna spatne usazeni, cert vi). Mam to od nich komplet, vcetne zastreseni , filtrace, protiproudu a solnicky a zatim spokojenost. Vyhrev nemam, pod zastresenim se voda vyhreje fakt rychle a zas takove kachny nejsme abychm se koupali na jare ci na podzim. Takze zatim nemam vyhrady.

Odesláno

Který máš rozměr a na kolik to celé vyšlo, jestli to není tajné. :) Jinak to nevypadá špatně. O té solničce také ještě uvažiju, jestli chlór a k tomu UV + ionizér aby ho se ho dávalo fakt málo nebo to solit... jak je to slané - třeba na oči? To asi není jako moře co? můžou se děti normálně koupat a potápět s otevřenými oči? Nepálí je pak?

Odesláno (upraveno)

Na ohrev se vykasli 8x4x1,5 je cca 44 kubiku vody a voda ma zastresenim imrvere 30 stupnu, v lete odkryvam pac to ma i 36.... To uz mas termmaly...

Ta slana voda je tusim pro alergiky a decka obecne prospesnejsi nez chlorovana

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Bazen a zastreseni lehce prez 300k tusim (6,2 x3,1) Zbytek vykopove prace, obetonovani vany, stavba zahradniho domku kde mam kola, naradi ale hlavne to prislusenstvi k bazenu, a pak samozrejme terenni upravy a podlaha okolo - celkem to bylo neco kolem 580k.

Odesláno

ja mam 3x12x1,5m plastak a pohoda, zadny vlny, nic. solnicku mam taky, ohrev a dekl nemam. ale znova ti vopakuju, 120cm je kravina, holce je sest, jestli neumi, tak uz ju snad pristi rok nauc plavat a je to. kdyz uz to delas, tak to udelej poradne. nezapomen na to, ze 120cm bazen znamena 110cm vody, to budes mit po pas..

20150610_224745%20-%20kopie_zps7apvfojd.

nejvetsi sranda byla dostat to na zahradu :)

20140815_121800_zps5hk2daww.jpg

20140815_123232_zpsevvvmc4s.jpg

20140815_123228_zpsnrqrhwky.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...