Přejít na obsah

Bazény, terasy a pergoly


Doporučené příspěvky

Nikde jsem podobné vlákno nenašel, kdyby tu jen přeci jen něco takového bylo, prosím módy předem o přesun.

 

Asi nám začíná sezóna a už řeším první trable. Odešlo mi po 11 letech čerpadlo od filtrace. No, už asi mělo nárok.

Rád bych se zeptal, zda tu není někdo od "fochu", nějaký bazenář.

Potřebuji radu, zda nové čerpadlo, či celou filtraci a v tom případě i dodávku a montáž. 

Jsem na Praze východ.

 

Díky, M.

 

post-8128-0-72549300-1402232555_thumb.jpg

post-8128-0-16538800-1402232568_thumb.jpg

post-8128-0-22148500-1402232578_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Ahoj. Manželka mne uvrtala do výstavby bazénu. Máte někdo nějaké doporučení s nějakou konkrétní firmou, případně pro a proti různých systémů? Původně jsme chtěli samonosný bazén od Albixonu, četl jsem ale pár špatných referencí, pak jsem našel zděné bazény s dlw fólií, a nebo taky bazény Desjoyaux - cenově nejdražší, celkem by vyšel na cca 700 s vykopovymi pracemi , dlažbou okolo a td.. :(. Rád bych se dostal pod 500k. Každý prodejce Vám nabulíkuje že ten jeho je nejlepší, a předci jen to je nemalá investice a hlavně věc která je skoro na celý život...

Díky.

Matouš

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inspirativne. Bazen nemam, ale skruzovu studnu ano. Zeby som nechal dorobit vnutorny rebrik ? Vodny stlpec ma cca 3m, to by som mohol aj snorchlovat. Postojacky.

 

Mě koupání a plavání nebaví, ale občas v létě by bylo fajn se smočit, tak jsem vymyslel úspornej bazén - skruže pro šachty a jen se tam na pár minut spustit a zase ven :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou je to výbornej nápad. Já miluju chladnou vodu. V létě, když je v bazénu nechutně teplá voda (chlazení fakt nemám), by v takovém skružovém osv?žovadle mohla být voda příjemné chladná, pokud by bylo 3 a více metru hluboké... a kdyby se upravil límec horní skruže a obsadil se pěknou vegetací, vypadalo by to jak zahradní pidijezírko. Už vidím výraz hostů, kdybych vzal plavky, ručník a zmizel v té kaluži :D tak teď ještě vyřešit únik vody spárami mezi skružemi, taky bezpečnost dětí a zvířat a jdu do toho! Josefe, ty jsi vizionář!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...teď se mi konečně zobrazily obrázky - sibiř, moc pěkný to máš. Tohle by klidně mohlo být v nějakým časopise Vkus & styl. Můžu se zeptat - co to je za dlažbu? Fakt skvělá. Já ještě nemám povrch hotovej, chci štípanej šutr, ale tohle se mi teda líbí moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mam za sebou vice podobných návrhů :) Například akvárium složené z LCD obrazovek a program napodobuje věrně rybičky včetně zkreslení skla apod. kde si uživatel navolí i ryby typu žraloka nebo i potápěče. Další návrh bylo velké LCD okno, kde si člověk navoli typ okna a pohled do krajiny, např. tichomořský ostrov, Peru, Andy nebo Krkonoše, zima, léto apod. :)

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...