Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 774
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Bazen a zastreseni lehce prez 300k tusim (6,2 x3,1) Zbytek vykopove prace, obetonovani vany, stavba zahradniho domku kde mam kola, naradi ale hlavne to prislusenstvi k bazenu, a pak samozrejme terenni upravy a podlaha okolo - celkem to bylo neco kolem 580k.

Ty jo tak to je celkem balík, to jsem myslel, že to pořídím tak za 300 celé. :D To radši zůstanu u nafukovacího a za 600 přidáme na 10 let jednu dovolenou ročně. :-D

to Sibiř: Dcera plavat umí, tak ok 150 cm. :) Ty dekl nemáš, ale jsi z Brna. Já jsem z Liberce, dekl potřebuji, když vidím předpověď počasí, tak Vy máte pořád sluníčko a o 4 stupně víc. :-D  A hlavně mám strach, aby do toho nějaké dítě nespadlo.

No s tím dostáním na pozemek, to je dobrý, protože my jsme v historické zástavbě a máme kolem baráku dozadu na zahradu jen cca 1,20 průchod...a všude okolo baráky - kam bazén chceme jsem nakreslil na zahradu... takže asi jedině jeřábem přes barák nabo sousedy. :-DDD

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem dan010
Odesláno

To je bývalý primátor Liberce Jiří Drda, fajn chlápek, ale radost by ze mě asi neměl. :)

To není úplně špatná cena na to co máš za velikost. Kde jsi ho kupoval?

• po měsíci...
Odesláno

Kolegové, rád bych vás poprsosil o radu.

Sháním nějaký bazénový vysavač pro bazén o velikosti 7x4m.

Přemýšlím mezi:

https://www.roboticky-vysavac.cz/zodiac-baracuda-mx8

a

https://www.roboticky-vysavac.cz/dolphin-galaxy

Ten první má kolega z práce a je s ním spokojený, ale v akci jsem ho neviděl. Líbí se mi na něm to, že je napojen přímo na filtraci, takže pak již není třeba nic čistit. Naše filtrace má výkon 14m3/hod, takže by to měla utáhnout v pohodě...

Ten druhý jsem měl půjčený od kamaráda - vysává slušně, ale po každém vysávání je nutné jej rozebrat, vyjmout pytel na bodel, umýt ho a nechat vyschnout, což je dost opruz.

Máte prosím někdo nějaké zkušonsti, tipy, rady nebo doporučení ? Díky předem ....

• po měsících...
Odesláno

13 let se branim zastreseni, proste jsem nechtel doprostred zahrady vypouklej plast.

Ted jsem hodne nalomenej ho doinstalovat. To stridani pocasi, bordel ze stromu a vubec ze vseho, bezpecnost deti a zvirat, ...

Rad bych vas pozadal o doporuceni firmy na zastreseni. Mam oval 3x5m.

Jde mi opravdu o pozitivni osobni zkusenost, slusne a spolehlive jednani a rozumny pomer cena/kvalita.

Diky predem!

Odesláno

Pánové, je tady někdo odborník z Prahy, nebo okolí kdo by byl schopen realizovat bazén se zastřešením na klíč tzn. včetně výkopových prací. Realizace 2018.

Klidně do SZ.

Odesláno

Tak ke dvěma nezodpov?zeným dotazům přidám třetí: letos se mi nějak nechce rozpustit taková drsná krustička na bocích bazénu. V minulých letech tam po odepisování byla taky, ale po měsíci provozu, na konci května, už byly stěny hladké. Séře mě to, je to pomalu o odření, pokud člověk plave nebo blbne těsně u stěny bazénu. Mechanicky by to jisté odstranit šlo, jen se trochu bojím, aby to nebylo jak se zubní hygienou, kdy po prvním čištění skloviny vznikne množství mikrood?rek a značně se zvětší retenční schopnost povrchu, takže další nánosu už drží podstatně festovn?ji. Chemií by to šlo řešit snadno, silným okyselením vody, ale musel bych vyřadit bazén z provozu na týden a to se mi nechce... ledaže by byla předpověď na sedm hnusných studených deštivých dní. Plus zbytečná ztráta min deseti kubíků, které bych se navíc bál vylít na zahradu.

Nemá někdo podobné starosti?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pánové, je tady někdo odborník z Prahy, nebo okolí kdo by byl schopen realizovat bazén se zastřešením na klíč tzn. včetně výkopových prací. Realizace 2018.

Klidně do SZ.

ahoj,

ozval se ti někdo prosim ?

Dekuji Jirka

Odesláno

Bohužel ne, nikdo nechce udělat bazén na klíč. A to jsem oslovil hodně firem.

Buď ti dodají bazén se zastřešením, , maximálně  doporučíme někoho, kdo to vybetónuje, ten ti zase řekne, musíte si sehnat někoho, kdo to vykope, dále si  pane musíte  sehnat v okolí mix s betónem , musíte si sehnat nějakou cisternu s vodou atd......a nakonec to skončí jako má kamarád přelivovej bazén, že na druhém konci ulítá 3cm a reklamace neuznají, že to bylo blbě vybetonovaný. Když už to stojí hledat další kdo položí dlažbu a dá konečnou úpravu.

Prostě chci od návrhu po realizaci jednu firmu, co to udělá na klíč. Tady máte keš, dobře bude to za 3-4 tejdny, vypadnu na dovolenou a až přijedu, chci bazén, tečka.

Odesláno

Bohužel ne, nikdo nechce udělat bazén na klíč. A to jsem oslovil hodně firem.

Buď ti dodají bazén se zastřešením, , maximálně  doporučíme někoho, kdo to vybetónuje, ten ti zase řekne, musíte si sehnat někoho, kdo to vykope, dále si  pane musíte  sehnat v okolí mix s betónem , musíte si sehnat nějakou cisternu s vodou atd......a nakonec to skončí jako má kamarád přelivovej bazén, že na druhém konci ulítá 3cm a reklamace neuznají, že to bylo blbě vybetonovaný. Když už to stojí hledat další kdo položí dlažbu a dá konečnou úpravu.

Prostě chci od návrhu po realizaci jednu firmu, co to udělá na klíč. Tady máte keš, dobře bude to za 3-4 tejdny, vypadnu na dovolenou a až přijedu, chci bazén, tečka.

Posílám SZ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...