Murphy97 Odesláno 22. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Vyrobce uz bohuzel nedoporucim, mame ho 12 let, ale jak rikaji ostatni: 150, predsedo, 150! Na vek a vzrust deti vubec nekoukej...
dan010 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Bazen a zastreseni lehce prez 300k tusim (6,2 x3,1) Zbytek vykopove prace, obetonovani vany, stavba zahradniho domku kde mam kola, naradi ale hlavne to prislusenstvi k bazenu, a pak samozrejme terenni upravy a podlaha okolo - celkem to bylo neco kolem 580k. Ty jo tak to je celkem balík, to jsem myslel, že to pořídím tak za 300 celé. To radši zůstanu u nafukovacího a za 600 přidáme na 10 let jednu dovolenou ročně. :-D to Sibiř: Dcera plavat umí, tak ok 150 cm. Ty dekl nemáš, ale jsi z Brna. Já jsem z Liberce, dekl potřebuji, když vidím předpověď počasí, tak Vy máte pořád sluníčko a o 4 stupně víc. :-D A hlavně mám strach, aby do toho nějaké dítě nespadlo. No s tím dostáním na pozemek, to je dobrý, protože my jsme v historické zástavbě a máme kolem baráku dozadu na zahradu jen cca 1,20 průchod...a všude okolo baráky - kam bazén chceme jsem nakreslil na zahradu... takže asi jedině jeřábem přes barák nabo sousedy. :-DDD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. září 2016 uživatelem dan010
sibirnaya Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 me to daval jerab. jinak samotny necky se sachtou byly tusim za 180, technologie a elektroinstalace za 110, 120 deska, bagr a beton.
Murphy97 Odesláno 22. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Ja bych se, Dane, chodil koupat k tem sousedum vpravo dole, kdyz nebudou doma :-)
dan010 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 To je bývalý primátor Liberce Jiří Drda, fajn chlápek, ale radost by ze mě asi neměl. To není úplně špatná cena na to co máš za velikost. Kde jsi ho kupoval?
sibirnaya Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 na 120 se vyprdni, kdyz uz to kopes, udelej 150. jinak ja mam bazen od centralplastu a pohoda. centralplast http://www.centralplast.cz/ https://cs-cz.facebook.com/Centralplast-125173227520968/?fref=nf dodavaj hodne do danska, svedska a tak..
dan010 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Děkuji za kontakt, taky je poptám... tohle je mi nějaké povědomé... :-D https://www.facebook.com/125173227520968/photos/pcb.991229297582019/991228937582055/?type=3
sibirnaya Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 tehdy slo vcelku je 12m, kdyby slo uz 17m, tak sem si vobjednal 16m ale s tim by se fakt u nas nevytocil a muselo by se to nyst v ruce ze spodni ulice..
Tomas_2002 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Kolegové, rád bych vás poprsosil o radu. Sháním nějaký bazénový vysavač pro bazén o velikosti 7x4m. Přemýšlím mezi: https://www.roboticky-vysavac.cz/zodiac-baracuda-mx8 a https://www.roboticky-vysavac.cz/dolphin-galaxy Ten první má kolega z práce a je s ním spokojený, ale v akci jsem ho neviděl. Líbí se mi na něm to, že je napojen přímo na filtraci, takže pak již není třeba nic čistit. Naše filtrace má výkon 14m3/hod, takže by to měla utáhnout v pohodě... Ten druhý jsem měl půjčený od kamaráda - vysává slušně, ale po každém vysávání je nutné jej rozebrat, vyjmout pytel na bodel, umýt ho a nechat vyschnout, což je dost opruz. Máte prosím někdo nějaké zkušonsti, tipy, rady nebo doporučení ? Díky předem ....
tommas4 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Delfína mám na bazénu jede 12tý rok bez chyby, vysává 12x6m.Vyndat, vyprat pytel je to nejmenší.Spolehlivost 100%, neměnil bych.
Návštěvník Mitak Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Taky tak. 5 let spokojeně funguje.
sibirnaya Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 ja mam Dolphin E20 a pohoda.. ale jinak podle me ti staci jen na dno.https://www.bazeny.cz/katalog/vysavac-dolphin-e20-64-661
Murphy97 Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2017 13 let se branim zastreseni, proste jsem nechtel doprostred zahrady vypouklej plast.Ted jsem hodne nalomenej ho doinstalovat. To stridani pocasi, bordel ze stromu a vubec ze vseho, bezpecnost deti a zvirat, ...Rad bych vas pozadal o doporuceni firmy na zastreseni. Mam oval 3x5m.Jde mi opravdu o pozitivni osobni zkusenost, slusne a spolehlive jednani a rozumny pomer cena/kvalita.Diky predem!
ava Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Pánové, je tady někdo odborník z Prahy, nebo okolí kdo by byl schopen realizovat bazén se zastřešením na klíč tzn. včetně výkopových prací. Realizace 2018. Klidně do SZ.
martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Tak ke dvěma nezodpov?zeným dotazům přidám třetí: letos se mi nějak nechce rozpustit taková drsná krustička na bocích bazénu. V minulých letech tam po odepisování byla taky, ale po měsíci provozu, na konci května, už byly stěny hladké. Séře mě to, je to pomalu o odření, pokud člověk plave nebo blbne těsně u stěny bazénu. Mechanicky by to jisté odstranit šlo, jen se trochu bojím, aby to nebylo jak se zubní hygienou, kdy po prvním čištění skloviny vznikne množství mikrood?rek a značně se zvětší retenční schopnost povrchu, takže další nánosu už drží podstatně festovn?ji. Chemií by to šlo řešit snadno, silným okyselením vody, ale musel bych vyřadit bazén z provozu na týden a to se mi nechce... ledaže by byla předpověď na sedm hnusných studených deštivých dní. Plus zbytečná ztráta min deseti kubíků, které bych se navíc bál vylít na zahradu. Nemá někdo podobné starosti?
jebiga Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Pánové, je tady někdo odborník z Prahy, nebo okolí kdo by byl schopen realizovat bazén se zastřešením na klíč tzn. včetně výkopových prací. Realizace 2018. Klidně do SZ.ahoj, ozval se ti někdo prosim ? Dekuji Jirka
ava Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Odesláno 30. června 2017 Bohužel ne, nikdo nechce udělat bazén na klíč. A to jsem oslovil hodně firem. Buď ti dodají bazén se zastřešením, , maximálně doporučíme někoho, kdo to vybetónuje, ten ti zase řekne, musíte si sehnat někoho, kdo to vykope, dále si pane musíte sehnat v okolí mix s betónem , musíte si sehnat nějakou cisternu s vodou atd......a nakonec to skončí jako má kamarád přelivovej bazén, že na druhém konci ulítá 3cm a reklamace neuznají, že to bylo blbě vybetonovaný. Když už to stojí hledat další kdo položí dlažbu a dá konečnou úpravu. Prostě chci od návrhu po realizaci jednu firmu, co to udělá na klíč. Tady máte keš, dobře bude to za 3-4 tejdny, vypadnu na dovolenou a až přijedu, chci bazén, tečka.
jacob Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Odesláno 30. června 2017 Bohužel ne, nikdo nechce udělat bazén na klíč. A to jsem oslovil hodně firem. Buď ti dodají bazén se zastřešením, , maximálně doporučíme někoho, kdo to vybetónuje, ten ti zase řekne, musíte si sehnat někoho, kdo to vykope, dále si pane musíte sehnat v okolí mix s betónem , musíte si sehnat nějakou cisternu s vodou atd......a nakonec to skončí jako má kamarád přelivovej bazén, že na druhém konci ulítá 3cm a reklamace neuznají, že to bylo blbě vybetonovaný. Když už to stojí hledat další kdo položí dlažbu a dá konečnou úpravu. Prostě chci od návrhu po realizaci jednu firmu, co to udělá na klíč. Tady máte keš, dobře bude to za 3-4 tejdny, vypadnu na dovolenou a až přijedu, chci bazén, tečka. Posílám SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se