tmoris Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jak to delate? Skouknul jsem jakesi video, kde borec kuchynskym nozem vyloupne celou lunetu, pak prsty vypaci vlozku, vrati lunetu na hodinky a zacvakne novou vlozku. Trochu me desi ta prace kuchynskym nozem. Poradte pls kdo mate prakticke zkusenosti..
CEGY Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Já to dělal takovou plastovou špachtlí/stěrkou z měkčiho plastu. Rozhodně bych na to nepoužíval nějaké nože, ba dokonce kreditku.
tmoris Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Ta spachtle je asi dobry napad. Jinak zbytek postupu dle navodu nize mate stejne? http://www.vikbobil.se/bezel.html
CEGY Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Tak ta špachtle není můj recept. Dostal jsem ji k prvním pepsinam od Kristiana. Ale funguje dobře.
tkol Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Na videu to vypadá dost snadně, ale mám z toho trochu respekt. Viděl jsem někoho, že si podlepí case v místě dloubání papírovou lepenkou a klasickou lepenkou si olepí nůž kterým to páčí ven... ale stejně, "špachtle" z měkého plastu vypadá asi jako nejelegantnější řešení...
Exiztence Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Špachtlí to jde nejlíp, já mám teda problém jen s nacvakáváním vložky do lunety vždycky..
Petr15 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Ahoj, při sledování videa me napadlo, zda je možné na keramických verzích prohodit vložku lunety ze Subu na GMT? To by vyřešilo moje dilema Upraveno 1. října 2016 uživatelem Petr15
sashator Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Ta špachtle bude asi nejbezpečnější, ale pokud je člověk alespoň trochu šikovnej, tak i ten nůž je v pohodě. Navíc u některejch hodinek bych se pod lunetu ani ničím jiným než ostrým nožem nedostal
candy Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 To video by se mělo jmenovat "jak doje..t pouzdro za dvě a půl minuty". Tak jsem nezacházel ani jako kluk se starejma primkama od táty!
tmoris Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dekuji vsem za reakce, mission accomplished
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se