DavidLC Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 imho po 5kách jedině Seiko a automat....
Edifice562 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Taky bych šel do Seiko automatu - vždyť já vlastně šel a někde na poště se flákají SKX007.Uvedu krátký případ proč.Moje Casia Edifice , po necelých dvou letech se zamlžily v bazénu na zahradě.Po čase šly do opravy a vrátily se.Po dalším půlroce odešla baterka.Inzeroval jsem je u prodejce a byť byly po záruce , oprava zadarmo a výměna základní desky.A to je právě ono.Jak quartzky zavlhnou , nikdy nevíte.Taky už to nemusí rozchodit.Takže za mně automaty.Když ne Seiko tak jiné.
Bushman Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 No stane se, to je nepříjemný. Ale jestli se po dvou letech zamlžily, po čase šly do opravy a za dalšího půl roku bylo potřeba vyměnit baterku, tak s přihlédnutím k tomu, že než jsi je koupil, tak se někde půl roku válely na krámě, byly té baterce tak 3 roky. A to mi přijde na její výměnu celkem normální čas. Tak nevím, jestli se to dá spojovat zrovna s navlhnutím. A jestli šly do té opravy až po čase, jak píšeš, tak to byla základní chyba - otevřít, vysušit a přetěsnit se měly hned, jak se to stalo. Tady není chyba v quartz, ale v zacházení s těmi hodinkami, za tohle quartz opravdu nemůže. A zkus nechat vlhkost v mechanickém strojku a po čase ho otevři a podívej se, jak bude vypadat.
Edifice562 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Máš samozřejmě pravdu.Měly jít do opravy hned , ale já na ně jaksi zanevřel...:-)Jinak baterka byla vyměněna při opravě a klekla znovu za půl roku...Pokud to tedy bylo baterkou a neklekly obvody.Každopádně jsem tím xchtěl říci jediné - quartzové potápky mohou skončit po prvním namočení.Takže za hodinky do vody mně jedině automat.
JanNovakJan Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Jak píše Bushman, není chyba v quartzu, ale v zacházení. A jak se někam dostane voda, tak je úplně jedno jaký je strojek, jde to do kytek všechno bez rozdílu.
grexos Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 imho po 5kách jedině Seiko a automat.... ale ja neviem ziadny najst co by bol niekde medzi nad seiko 5 a zmestil by sa do 1000e a pritom by nevyzeral ako potapky (skor tie piloty ma lakaju)
Sundance Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 ale ja neviem ziadny najst co by bol niekde medzi nad seiko 5 a zmestil by sa do 1000e a pritom by nevyzeral ako potapky (skor tie piloty ma lakaju) Nemůžeš najít automaty do 1000 eur? http://www.chrono24.com/magazine/top-10-watches-under-e-1000-p_1436http://hiconsumption.com/2015/06/best-mens-watches-under-1000/http://watchesacademy.com/best-automatic-watches-under-1000-for-men/http://www.fratellowatches.com/top-25-watches-under-e-1000-euro/automatic watch 1000 eur Vyber si styl, co se ti líbí a pak ti tady třeba někdo poradí různý další modely podobnýho stylu.. Takhle je to těžký "chci něco do 1000e, co bude lepší než Seiko 5"... Každopádně hodinek do 1000e jsou mraky, ať už nových nebo použitých..
grexos Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Automaty od seika ktore nebudu mat len obycajny cifernik inak zatial som presiel do stadia navysenia budgetu a vidim to na archimede pilot chrono s ETA 7750 Elaboré
grexos Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Po dlhom case stravenom googlenim, citanim, patranim a zanedbavanim rodiny som sa rozhol pre Seiko SARW015 cez seyajapan. Cize opat automaty od Seika s dodrzanim +- povodneho budgetu (hold stavba baraku ma limituje). Ma to byt vsak vianocny darcek tak s foto sa podelim az po sviatkoch
petr_cha Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Ne uplne tradiční vyber, hezke jsou... Rezerva natahu a 8 kmitu za vterinu (oproti beznejsim 6 kmitum v techto Seiko cenove hladine) je fajn... Ja bych uplne nedal toto zobrazeni datumu, ale to je preste takovy strojek..
stosi Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Dobrá volba, gratuluji a těším se na fotky.
MíraMíra Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Vypadají dobře.Těším se na živý fotky.
grexos Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Dakujem pani, prave ta inakost ma zlala. Najprv som si povedal ze fuj ked som ich zbadal, ale cim viac som na ne cumel, tym viac sa mi pacili. Podobne to bolo s mojim prvym autom autom http://www.apinz.com/parts/TY/TY27+B.jpg
DavidLC Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 No vidíš, dobře to dopadlo (dopadne), taky se těším na fotky Pěkný auto
grexos Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Trosku oneskorene pridavam slubene foto. Zatial som velmi velmi spokojny. nazivo mi pridu este krajsie. ps: fotene pred zmensenim "remienka"
pepyczek Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Jsou paradni, gratuluji k vyberu a at Ti dlouho delaji radost!:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se